Tıp'ın en iyi lisans bölümü olması

-
-
Böyle saygın bir mesleği Türkiye gibi bir ülkede yapmak için zor olması şart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En iyi lisans bölümü yaparken her gün küfrederek uyanmayacağın mesleği sana kazandırandır. Bu meslek tıp ise tıptır, mühendislik ise mühendisliktir, edebiyat ise edebiyattır, seyislik ise seyisliktir.
-
yooo, mühendislik on basar. Hem okuması eğlenceli, hem maaşları tıp ile yarışıyor şuan. Mühendislik okumak istemesem Fizik okurdum muhtemelen. Hasta insanlarla uğraşacağıma evrenin sırlarını çözmeye çalışırım.
Not: kişisel fikirdir tıp okuyup çok mutlu olabilirsiniz de, benim karakterime uygun olmadıgından dolayı ne kadar maaş alırsam alayım beni mutsuz edecek meslektir. Gidip de bir bölüme 'en iyi bölüm' diye iddiada bulunmak mal işidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C39AEBF0B -- 31 Ağustos 2022; 13:27:2 > -
Hocam son paragraf benim için de geçerli ama ben tıpçıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fark etmez, iyi mühendis olan bu maaşları rahat görür. Tıp bölümüne girmek daha zor olduğu için mühendislikte kaliteli eleman daha az bu yüzden genelleniyor. (işinde iyi değilsen, mühendis zekası dediğimiz analitik zeka yoksa dandirik firmalarda 3 bin liraya çalışırsın bu bir gerçek) Onu geçtim, bahsettiğim tek şey para değildi dikkatli oku.
-
Hocam tıp okurken de evrenin sırları keşfedilebilir, çok geniş ve büyük çaplı bir bölüm. Şahsen ben genetik, biyokimya alanları ilgimi çektiği için seçtim tıpı. Evreni araştırmak isteyen birçok meslekle bu imkana kavuşabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4A86A6F0 -- 31 Ağustos 2022; 14:55:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi ilgilendiğim kısmını diyeyim o zaman. Tıp sarmıyo, alakalı olarak genetik mühendisliği sarar bence. Fizik kadar iyi değil ama tıptan iyi geliyo bana.
-
En iyi lisans bölümü mesleği yaparken mutlu olacağınız bir yerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyi lisans bölümü yoktur çünkü üniversite okumak bombok bir şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

En iyi lisans bölümü yaparken her gün küfrederek uyanmayacağın mesleği sana kazandırandır. Bu meslek tıp ise tıptır, mühendislik ise mühendisliktir, edebiyat ise edebiyattır, seyislik ise seyisliktir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X