Şimdi Ara

Final Destination 5 (2012) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hafta gidelim diyoruz hala kalkmadıysa şahsi yorumumu bildireceğim

bazı insanlar bazı fırsatları KENDİLERİ yok ederler!!
  • Kesin kimse anlamadı.

filmin sonunda uçağın içindeki 2 adam kavga etti diye çıkarılıyor sonra uçak havaya uçuyorya işte o 2 adam son durak 1 de başlangıç sahnesinde rüya görüp inen sonra uçağın havada patladığını aşağıdan izleyen adamlar. 1'in başlangıcını 5'in sonuna bağlamışlar. Bilmiyom izleyenler bu detayı anlayabildimi?

Bu arada filme gitmeyenler 3D seçeneğine gitsin şuana kadar yapılmış en iyi 3D filmi verilen paraya fazlasıyla değiyor ayrıca serinin en sıkı filmi.

edit: çıkmış galiba, ben geri kalmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFF4DC2B -- 20 Ekim 2011; 16:51:27 >
  • Göz doktorundaki kızın ölüm sahnesi iyiydi.
  • Evet arkadaşlar bende daha yeni izlemiş bulundum filmi. İlk 2 filmden sonra toparlayamayan bu film yavaş yavaş çöküşe geçti. Baktılar olmuyo heleki 4. filmden sonra bitirelim artık dediler ve 5. filmi ilk filme bağladılar. Farkettiyseniz filmdeki şişman gözlüklü çocuğun kullandığı telefon biraz eskiydi, adli tıpta çalışan zenci adam çocukları doğru düzgün bilgilendiremedi çünkü ilk 4 filmdekileri henüz yaşamamıştı ve dikkat ederseniz çocuk uçak koltuğunda biletine bakarken tarih 2000 di :) Yani ilk filmin başlangıcı.
    O uçak sahnesindeki kavga benim tüylerimi diken diken etmeye yetmiştir. Fakat hala film yönetmenleri kafalardaki soru işaretlerini tamamen giderebilmiş değiller, gideremiyorlar. Bu yüzden 1. filme küçük bir atıfda bulunarak ve bunun içinde filmin içine küçük küçük detaylar ekleyerek Final Destination serisini sonlandırmış bulunmaktalar. Neyse filme puanım 4. filmden daha iyi olmasından dolayı 7/10

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Filme dün gittim. 2D izleyebildim.
    Filmin ilk yarısı berbattı. Ama ikinci yarısını beğendim. Sonunu çok güzel bağlamışlar.
    İlk yarının sonunda puanım3-4 olurdu ama ikinci yarıdan sonra puanım 7'ye yükseldi.
    Son durak serisi sanırım bitti artık.

Çünkü ilk filmle mükemmel bağlamışlar. Uçakta çocuk açıp biletine baktığı anda hatırladım ve ilk film olduğunu anladım.
    İlk filmi bilmeyenler saf saf ekrana baktı. Sonunu yanlış anladılar.
    Ölüm sırası bizim aşçıyı atlamıştı. Kızla kalsaydı kurtulacaktı. Saf gibi kızı da kendisiyle birlikte uçağa sürükleyip niyazi oldu maalesef. İlk filmdeki uçakta öldü.

Ayrıca şu Peter'i oynayan Miles Fisher ne kadar çok bizim Christian Bale'ye benziyor.

Final Destination 5 (2012)

ben de o elemanı Tom Cruise'a çok benzettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 9 Aralık 2011; 12:54:52 >

• Final Destination serisini seven biri olarak beşinci filmi pek beğenmedim özellikle
    'Kendi yerine başkasını öldürürsen onun hayatını yaşarsın' mantığı ile iyice suyunu çıkartmışlar.Bu arada beşinci filmin sonunu çok beğenenler olmuş ne var bunda anlayamadım gayet basit bir şekilde birinci filme bağlamışlar.

Bu arada Fallout 3 arkadaşımızın spoiler içinde yazdığı gibi düşünüyorum bende umarım haklı çıkarız o zaman sağlam bir film gelebilir.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Filmin serinin önceki filmleri ile bir alakası var mı şimdi izleyeceğim de ona göre indiricem.Çünkü 4.filmi izlememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Filme dün gittim. 2D izleyebildim.
    Filmin ilk yarısı berbattı. Ama ikinci yarısını beğendim. Sonunu çok güzel bağlamışlar.
    İlk yarının sonunda puanım3-4 olurdu ama ikinci yarıdan sonra puanım 7'ye yükseldi.
    Son durak serisi sanırım bitti artık.

Çünkü ilk filmle mükemmel bağlamışlar. Uçakta çocuk açıp biletine baktığı anda hatırladım ve ilk film olduğunu anladım.
    İlk filmi bilmeyenler saf saf ekrana baktı. Sonunu yanlış anladılar.
    Ölüm sırası bizim aşçıyı atlamıştı. Kızla kalsaydı kurtulacaktı. Saf gibi kızı da kendisiyle birlikte uçağa sürükleyip niyazi oldu maalesef. İlk filmdeki uçakta öldü.

Ayrıca şu Peter'i oynayan Miles Fisher ne kadar çok bizim Christian Bale'ye benziyor.

Final Destination 5 (2012)

ben de o elemanı Tom Cruise'a çok benzettim.

tom cruise ile christian bale benziyor zaten birbirine sorun yok yani

imdb sayfasına baktım da orada da 4-5 konu var christian'a ya da tom'a benzediğiyle ilgili

http://www.imdb.com/name/nm0279702/board/?p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 10 Aralık 2011; 21:38:31 >

• Altyazısı çımış iyiki. İzlemeden olmaz. İnşallah önceki filmleri gibi kalitelidir.
    Bu aralar film izlemiyorum ondan da kaynaklı olabilir.

genel olarak 6 puanla uğurluyorum
  • finali dışında beş para etmezdi bence. .
    beklemek yavaş yavaş ölmektir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.