Bildirim
Filme altyazıyı kalıcı olarak ekleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
total video converter ile ekleyebilirsiniz, uzun sürebilir.
-cevireceğiniz videoyu xdiv avi olarak seçin
-açılan yeni pencerede "filters" seçeneğine tıklayıp,
-Video filter menüsünden "subtitle" seçeneğini işaretliyip istediğiniz altyazıyı şeçin,
-isterseniz altyazı ayarlarına girip altyazıyı özelleştirebilirsiniz.
-en son olarak convert diyoruz ve işlem tamamlanınca altyazı filme gömülü olacaktır. -
Teşekkürler deneyeceğim. -
Kardeş yaptım başarıyla ancak boyut 9-10 gb oldu 2-3 gb küçültmem lazım usb ye takıp tv de izleticem birilerine onun içinde bir önerin var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1
Kardeş yaptım başarıyla ancak boyut 9-10 gb oldu 2-3 gb küçültmem lazım usb ye takıp tv de izleticem birilerine onun içinde bir önerin var mı?
Hocam hiç gömmeden alt yazı ile filmin adını aynı yapınca televizyon açmıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1
Kardeş yaptım başarıyla ancak boyut 9-10 gb oldu 2-3 gb küçültmem lazım usb ye takıp tv de izleticem birilerine onun içinde bir önerin var mı?
Hocam hiç gömmeden alt yazı ile filmin adını aynı yapınca televizyon açmıyor mu?
Denedim ama beceremedim.Olmadı. -
hmm codec türünü değiştirirsen veya video kalitesini düşürürsen filmin boyutunu düşürebilirsin. dvd playerinizin hangi codecleri desteklediğini biliyor musunuz? -
PocketDivXEncoder araştır çok basit bi şekilde bununla halledebilirsin.
http://www.hhportal.com/resimli-program-anlatim/726748-pocket-divx-encoder-ile-altyazi-gommek-resimli-anlatim.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 19 Temmuz 2013; 21:39:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: taptazesut
hmm codec türünü değiştirirsen veya video kalitesini düşürürsen filmin boyutunu düşürebilirsin. dvd playerinizin hangi codecleri desteklediğini biliyor musunuz?
Kardeş onu bilmiyomda video kalitesini nasıl düşürecem gerçi baya düştü altyazı olayından sonra ama. -
VSDC Video Editor deneyin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X