Şimdi Ara

film kültürü olan arkadaş kıtlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar star wars 7 çıkcak biliyorsunuzda ben bu filme beraber gidecek arkadaş bulamıyorum. bu her filmde dizide böyle çevremdeki kişiler hiç film izlemeyen izlesede çok az olan kişiler neden böyle. got gibi dizileri böyle muhabbetini yapcak tartışcak tek bi arkadaşım bile yok hobbite 2 ve 3 e tek gittim çok saçma bi durum neden böyle şansımaaa

• Adres ver geliyorum
  • Benim bir abim var film izledikten sonra 5-6 saat film üzerine konuştuğumuz oluyor bağzen
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    keşkee bu kadar basit olsa ama :D elazığdayım hocam buyur gel :DD
  • Star wars, hp, lotr serilerinin bir filmini bile oturup bitirmedim soruları alayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini izledim soruları alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yüzden izlettireceksin. GoT u bitirttim şimdilerde vikings başlatıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

Star wars, hp, lotr serilerinin bir filmini bile oturup bitirmedim soruları alayım

Aynen ben de. Eksiklik de hissetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Star wars, hp, lotr serilerinin bir filmini bile oturup bitirmedim soruları alayım

bilmediğin şeyin eksikliğini nasıl hiseedicen hocan asıl eksikliği izleyip bitirdikten sonra hissediyorsun böyle güzel bişey bitti ben napıcam şimdi diye :D
  • Dizi,film kültürünün olup olmaması arkadaş olma standardı değil sonuçta. Şansın yaver gitmediyse,sen onları bu kültürle tanıştır.severlerse ne ala.sevmezlerse yapacak bişey yok.😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi bilen cahil kullanıcısına yanıt
    Film kültürü ne baba asosyal arkadaşların olmadığı için şanslısın
  • Benim bi arkadaşım var lotr fanı. Düşün artık

arkadaşım bağyan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 15 Aralık 2015; 20:30:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herşeyi bilen cahil

quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

bilmediğin şeyin eksikliğini nasıl hiseedicen hocan asıl eksikliği izleyip bitirdikten sonra hissediyorsun böyle güzel bişey bitti ben napıcam şimdi diye :D

Şöyle oluyor; arkadaşlar kendi aralarında konuşur, yok hobbit, yok uçan süpürge, yok büyü vs. sen de bunları duyarsın ve ilgini çekmez. Dolayısıyla izlememene rağmen duyduklarınla bir eksiklik hissetmezsin izlemediğin için.

Benim durum da böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: feelsgoodman

Dizi,film kültürünün olup olmaması arkadaş olma standardı değil sonuçta. Şansın yaver gitmediyse,sen onları bu kültürle tanıştır.severlerse ne ala.sevmezlerse yapacak bişey yok.😊

yanlış düşünüyorsun bence hocam :) , sonuçta biriyle film dizi paydasında birleşip arkadaş olabiliriz . bu tip şeylerde arkadaşlık sağlayabilir. tabiki arkadaşlarım bunları sevmiyor diye çöpe atamam :DD
  • bende film kültürü diyince bir ley sandım star wars mainstream filmlerden biri
  • star wars e bende gitmem onun yerine cesur yüreği 48. kez izlerim yada esaretin bedelini yada 3 aptalı vs...
  • Herşeyi bilen cahil kullanıcısına yanıt
    ankarada olsan buluşurdukta üzgünüm :(
  • Star Wars'ı imaxte izlemek için ta beylikdüzüne kadar gitcem,2 hafta önceden de biletimi aldım.Tabi arkadaşla birlikte gitcez,sinemaya gitcek insan her zaman bulunur çevremde
  • -Hacı fargoyu izledin mi ?
    +yok izlemedim, nasıl güzel mi ?
    - abi varya ..... (şöyle efsane, böyle bla bla...)
    +belki izlerim, zaman olursa bi bakarım
    - neyse sen izleme boşver reis, çok kasvetli sıkılabilirsin.

bunu dedikten sonra alınıp, niye yani benim zekam mı yetmiyor ki ? , moduna girip izlenler çok oluyor artık güzel bi film ya da dizi önereceksem sen izleme boşver diyorum onlar anlıyor
  • kartvel08 kullanıcısına yanıt
    hocam zevkin baya kötüymüş esaretin bedeli efsanedirde cesur yürekte neyse ama 3 aptal çok kötü bence :d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.