Bildirim
Film Arşivim (Önerilerinizi bekliyorum)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Filmlerin çoğunu izledim benim de sevdiğim filmler.
Hocam resim olarak koyman olmamış bence. Şimdi ben öneri olarak atıyorum Yüzüklerin Efendisi var mı diye tek tek resimlere bakmak zorunda kaldım.
Yazı şeklinde koysan arama tuşuyla yoklardım. Daha arşivin az o yüzden sorun yapmaz ama ileride çok sıkıntı çekersin. Kolay gelsin hocam.
Var mı yok mu diye hepsine bakmadım ama aklıma gelen öneriler : Gone Girl, In the Heart of the Sea , Eliza Graves , Green Street Holigans , The Counjuring (Annabelle bu filmden sonra çıktı ama bu filmin öncesini anlatıyor.)
Bunlardan izlemediğin varsa izle beğenirsen daha yazarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: James Rodriguez
Filmlerin çoğunu izledim benim de sevdiğim filmler.
Hocam resim olarak koyman olmamış bence. Şimdi ben öneri olarak atıyorum Yüzüklerin Efendisi var mı diye tek tek resimlere bakmak zorunda kaldım.
Yazı şeklinde koysan arama tuşuyla yoklardım. Daha arşivin az o yüzden sorun yapmaz ama ileride çok sıkıntı çekersin. Kolay gelsin hocam.
Var mı yok mu diye hepsine bakmadım ama aklıma gelen öneriler : Gone Girl, In the Heart of the Sea , Eliza Graves , Green Street Holigans , The Counjuring (Annabelle bu filmden sonra çıktı ama bu filmin öncesini anlatıyor.)
Bunlardan izlemediğin varsa izle beğenirsen daha yazarım.
Ekran görüntüsü alıp direk buraya koydum tek tek yazmakla uğraşmak istemedim zaten alfabetik sıraya göre gidiyor ordan anlaman lazımdı :) Yüzüklerin efendisi yok Gone Girl'i izledim arşive eklencekler listemde oda var The Conjuring arşivde var Annabelle'de arşivde var, Denizin Ortasında'da arşivde var arşivde olmayanlar Eliza Graves ve Green Street Holigans. Burda izlemediğim sadece Eliza Graves var.
-
Ayrıca onlar sadece resim değil normal klasör filmler filmin afişini klasöre yüklüyorum böyle daha güzel gözüküyor çünkü hani sadece resim sandın diye söylüyorum klasör çift tıklayınca içinde filmler -
Se7en , the grand budapest hotel , the departed , oldboy , memento , the way back , Rocky serisi , Lone Survivor , Cast away , 127 hours , requiem for a dream , mr nobody , Pans labyrinth , The prestige , A Clockwork Orange -
quote:
Orijinalden alıntı: K3BL4
Se7en , the grand budapest hotel , the departed , oldboy , memento , the way back , Rocky serisi , Lone Survivor , Cast away , 127 hours , requiem for a dream , mr nobody , Pans labyrinth , The prestige , A Clockwork Orange
Se7en, the grand budapest hotel, the way back, Cast away bunlar var arşivimde diğerlerine göz gezdiricem bu arada Büyük Budapeşte Oteli filminin neyini beğendin ya :) Ben hiç beğenmedim o filmi. -
Cogunu izlemissindir herhalde ama arsivde yok sanırım
Truva ..300 spartalı . Gol 1 ..Umudunu kaybetme .Hangover .Notebook .My name is khan .Kelebek etkisi. Vantage point ..Maymunlar cehennemi..Ölüm yarışı.
Türk filmleri
Barda..Çakal..Mucize ..Kabadayı..Tamam mıyız...Sınav.
Dağ..Kader.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tedbundy452
quote:
Se7en , the grand budapest hotel , the departed , oldboy , memento , the way back , Rocky serisi , Lone Survivor , Cast away , 127 hours , requiem for a dream , mr nobody , Pans labyrinth , The prestige , A Clockwork Orange
Se7en, the grand budapest hotel, the way back, Cast away bunlar var arşivimde diğerlerine göz gezdiricem bu arada Büyük Budapeşte Oteli filminin neyini beğendin ya :) Ben hiç beğenmedim o filmi.
Bence kötü bir film değildi mekanlar konuşmalar kostümler akıcı bir filmdi ayrıca izlememişsen The Wolf of Wall Street , shutter island , The game ,Whiplash , the Intouchables , october sky , the blind side
-
quote:
Orijinalden alıntı: heisenbergww22
Cogunu izlemissindir herhalde ama arsivde yok sanırım
Truva ..300 spartalı . Gol 1 ..Umudunu kaybetme .Hangover .Notebook .My name is khan .Kelebek etkisi. Vantage point ..Maymunlar cehennemi..Ölüm yarışı.
Türk filmleri
Barda..Çakal..Mucize ..Kabadayı..Tamam mıyız...Sınav.
Dağ..Kader.
Umudunu Kaybetme arşivimde var Truva, 300 Spartalı, Gol 1, Hangover, Maymunlar Cehennemi, Kelebek Etkisi'ni izledim Truva ve 300 Spartalıyı hatırlatman iyi oldu arşive mutlaka eklemem gerek hatta Cennetin Krallığı'da şimdi aklıma geldi onuda eklicem Notebook, My name is Khan, Vantage Point ve Ölüm Yarışını izlemedim Türk filmlerinden bir kaç tane arşive eklicem fazla Türk filmi izlemiyorum bunlar Eşkiya, Kabadayı, Herşey Çok Güzel Olacak, Fetih 1453.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tedbundy452
quote:
Se7en, the grand budapest hotel, the way back, Cast away bunlar var arşivimde diğerlerine göz gezdiricem bu arada Büyük Budapeşte Oteli filminin neyini beğendin ya :) Ben hiç beğenmedim o filmi.
Bence kötü bir film değildi mekanlar konuşmalar kostümler akıcı bir filmdi ayrıca izlememişsen The Wolf of Wall Street , shutter island , The game ,Whiplash , the Intouchables , october sky , the blind side
Ne bilim benim zevkime pek uymadı diyelim çünkü yorumlara bakıp indirmiştim o filmi baya öven vardı ama ben pek beğenmedim ya. Saydığın filmlerin hepsini izledim. The Game hariç hepsi harika filmler özellikle Whiplash, The Intouchables bu ikisi efsane The Game filmini bana yıllar önce bi arkadaşım önermişti çok güzel diye ben pek beğenmedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X