Şimdi Ara

Film arızalarını gideren program varmı tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Netten blu-ray diskten riplenmiş bi film indirdim . Fakat her ne olduysa film aralarda takılmaya başladı ve çok can sıkıcı bi durum oldu.

Netten tekrar indirmek korkunç bişey ( 47 part: :) ) indirmeden film üzerindeki bu takılmadan kaynaklanan hataları giderebileceğim bi program var mı ?

Kolay gelsin

Nerde Kalmıştık...

Pentax K-5
    Pentax SMC-DA Star f/2.8 50-135mm ED [IF] SDM
    Pentax SMC-DA 40mm f/2.8 Limited **** Sigma 105mm F/2.8 EX DG Makro ****Tamron 17-50mm F/2.8 LD XR DiII SP
    Jupiter MC (M42) F/2 85mm ****Pentax M-50mm F/1,7
    Pentax Smc 50-200mm F/4-5. 6 Da Ed
  • bu hiç aklıma gelmemişti bu dediğin çok manidar ve mantıklı... AMD 3200+ olabilir dimi sistem yetersizliği..?

Orjinalden alıntı: sevimli_genc22

bu hiç aklıma gelmemişti bu dediğin çok manidar ve mantıklı... AMD 3200+ olabilir dimi sistem yetersizliği..?

çok eski bir bilgisayara xp kurdum sadece film seyretmek için, ama dediğim gibi filmi ileri geri alırken takılmalar ve görüntünün iç içe geçmesi gibi sorunlar yaşadım, sonra hafif bir linux sürümü kurdum sistem kaynaklarını fazla tüketmediği için yeterli kaliteyi aldım, belki dedim senin sorununda bundan kaynaklanıyordur...

senin bu yazdıklarından sonra birden düşündüm de ver iki üç tane program adı indirsin, denesin denesin ama nafile sonuç alamasın neden ama neden bunu yapmadım diye düşünüyorum şuan.

bazen yardımcı olmaya çalışırken "manidar" cevaplar almak insanın canını sıkıyor açıkcası.
    seni hiç tanımayan ve senin sorunun için zamanını ayıran birisine bu şekilde cevap vermen hoş değil.
    @sevimli_genc22, genç olamana katılıyorum ama sevimlilik konusunda sonsuz şüphelerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin1923 -- 2 Kasım 2008; 20:15:06 >

Pentax K-5
    Pentax SMC-DA Star f/2.8 50-135mm ED [IF] SDM
    Pentax SMC-DA 40mm f/2.8 Limited **** Sigma 105mm F/2.8 EX DG Makro ****Tamron 17-50mm F/2.8 LD XR DiII SP
    Jupiter MC (M42) F/2 85mm ****Pentax M-50mm F/1,7
    Pentax Smc 50-200mm F/4-5. 6 Da Ed

• quote:

Orjinalden alıntı: sevimli_genc22

bu hiç aklıma gelmemişti bu dediğin çok manidar ve mantıklı... AMD 3200+ olabilir dimi sistem yetersizliği..?

sistem sadece işlemciden oluşmuyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.