Şimdi Ara

PC için Kapsamlı Bir Yedek Alma Programı Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi Windows 10 için kapsamlı bir yedek alma programı arıyorum.
    Bu program kurulu olan programları yedekleyebilmeli. Hatta sadece kurulu programları yedeklese bile yeter.
    Var mıdır böyle bir program?

• Acronis True Image kullanabilirsiniz. Yabancı kaynaklardan okuduğuma göre Windows 10'da çalışıyormuş.
  • @icatcikartmayav , Acronis True Image Home 2016 yazılımını kurdum fakat tam istediğim gibi değil. Yani PC çökse tekrar yedekten yükleme gibi bir şansım olmuyor. Geri yükleyebilmek için programı kurmak gerekiyor. Yinede sağol :)

@İmportant , Hocam sağolun bu yöntemi kullanabilirim. Hem Windows'un kendi özelliği olduğu için sorun çıkmaz, hemde kurtarma diskim olmuş olur :) Teşekkürler :)
  • Acronis aracılığıyla oluşturduğunuz bootable cd ile bahsettiğiniz şekilde geri yükleme yapabilirsiniz.
  • icatcikartmayav İ kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum. O zaman bir de True Image Home ile backup alıyım. Daha çok veri yedekliyor gibi. Teşekkürler :D
  • Windows 10'u henüz denemediğim için performansını bilmiyorum. Ama Acronis'i defalarca kullandım. Hiçbir sorun yaşamadan çöken Windowsu bile imajı aldığınız haline kolayca getirebilirsiniz.
    Rica ederim. Hayırlı günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.