Şimdi Ara

Filistin bizim meselemiz değil diyenler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filistin bizim meselemiz değil diyenler içeri
    Filistin bizim meselemiz değil diyenler içeriınstagram
    Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği on Instagram: "İstanbul’daki deprem sonrası işgalcilerin sosyal medya hesaplarındaki yorumları….."
    https://www.instagram.com/reel/DIzFTceIcod/?utm_source=ig_web_copy_link

boykot mallarını alırken bunları hatırlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0meNtS -- 24 Nisan 2025; 15:38:47 >

• Deprem İsrail’de olsa bu yorum gibi 10.000.000 tanesini türklerin yazmayacağının düşünüyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek olup olmadıklarını bile teyit edemediğimiz rastgele hesapların yazdığı nefret mesajları üstünden mi uluslararası ilişkiler belirlenmeli? üstteki üyenin dediği gibi, benzer bir doğal felaket orada olsa, buradaki troll tayfa çok daha ağırlarını yazabilir. hatta olmadan yazmışlar bile. ilk yorumda biz depremde ölünce niye şehit oluyoruz onu anlamadım. kafa o kadar uçmuş.

Filistin bizim meselemiz değil diyenler içeri

• Bu neyi ispatlıyor anlamadım. Bu paylaşımlardan sonra Filistin 1. gündemimiz mi olmalı? Doğrudan yurt dışından alınan ürünlerin boykotuna tamam diyebilirim ama türkiyede üretilen ürünleri boykot etmek mantıklı gelmiyor bana.

• Birde Arapların paylaşımlarını görsek

• Arap kardeşleri türklere 7/24 hakaret ediyor ama sadece yahudiler hakaret edince sindirim sorunu yaşıyorlar. Arkadaş siz türk bile değilsiniz kendinizi türk sanıyorsunuz o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 24 Nisan 2025; 18:11:53 >
  • banane filistinden yaa çok isteyen gitsin orada mücadele etsin, kendi dini politik görüşünü milli mesele haline getirmek isteyenlerden bıktık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.