Şimdi Ara

FİLBOX FARKI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diğer platformlardaki aboneler, bulundukları platformda cihaz kiralayıp, paket seçerler.Örneğin sinema-belgesel-spor vb. seçtikleri paketlere taahhütlü sistemde aylık ödeme yapmakla yükümlüdürler.Eğer aylık ödemeleri 2-3 ay geciktirirseler,mevcut kanalları kapatılır.Yayınları açtırmak için tüm faturalarını ödedikten sonra ceza bedeli olarak bir sonraki ay fatura sürprizi yaşarlar,Ceza bedeli olarak açma –kapama ücretini ödemek zorundadırlar.

Filbox’lılar ise ürünü sadece 1 kere satın alır ve yıl boyunca Filbox platformundaki TÜM sinema,dizi,belgesel,spor,eğitim,çocuk,yaşam kanallarını ve Türksat 4a üzerinden 550’ye yakın yayın yapan, yerel ve ulusal kanalları KESİNTİSİZ izlersiniz.Ayrıca aylık fatura ödemez,cihaz kira bedeli ödemez,taahhüt etmez,aktivasyon,servis,kurulum gerektirmediği için de paranız cebinizde kalır.

Peki Hangi Kanallar var Merak ediyorsanız?
    (filbox destek) sizin için burada.Forum sayfamızdan Son Gelişmeler i takip edebilir,sorularınızı paylaşabilirsiniz...Filli Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filbox destek -- 16 Nisan 2015; 18:40:12 >

• Filbox 'ın sinema - spor - belgesel gibi paket ayrımına girmemesinin nedeni henüz yeterli sayıda kanalı olmaması.kanallar çoğaldığı zaman gör bakalım nasıl paket ayrımı yaptığını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

Filbox 'ın sinema - spor - belgesel gibi paket ayrımına girmemesinin nedeni henüz yeterli sayıda kanalı olmaması.kanallar çoğaldığı zaman gör bakalım nasıl paket ayrımı yaptığını

aynen oyle

• DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak kullanımı LEGAL Kimi, belgesel izlemek için ayda 15- 20-30 TL vermek zorundayken ,kimi de Filbox'ta aynı kanalları fatura ödemeden izler. Filbox sadece iyi seyirler diler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filbox destek -- 16 Nisan 2015; 19:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filbox destek

Sonuç olarak kullanımı LEGAL Kimi, belgesel izlemek için ayda 15- 20-30 TL vermek zorundayken ,kimi de Filbox'ta aynı kanalları fatura ödemeden izler. Filbox sadece iyi seyirler diler

Şu anda kampanya yapılmış ve 149 TL modül yıllık ücret olarak belirlenmiş. Siz sanki bedava gibi lanse ediyorsunuz. Dsmart ta ilk başta bedava başladı bu işe ama şu anda görüldüğü Üzere fiyatlar malum... Sizi de göreceğiz yakın zamanda fahiş fiyatlarla

• Malesef doğru... Önce müşteri toplamak için böyle tek sefer ödeme filan diye ayak yapıyorlar sonra fahiş fiyatlarla milleti soyuyorlar....
  • filbox destek F kullanıcısına yanıt
    Gorende bedava diyecek içeriğine gore pahalı filbox.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk Modül Hak.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu humax kutuyu alsak. 1 sene sonra sizden üyelik almasak..

kutudan normal turksat kanallarını izlemeye devam edebiliyomuyuz yoksa kutu çöp mü oluyor?
  • Senelik dsmart sinema paketi 125 tl
    Filbox çok Pahalı

• turksattaki fil tv deki film kalitesi düşük ve 1 ayda 1 film geliyor sürekli aynı şeyler pakette nasıl acaba ?

digitürkte böyleydi .
  • Senelik 75-100 lira arası bir şey olsaydı kesin alırdım aslında
  • yemezler

tv için para veren benim gözümde dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

yemezler

tv ye para vermiyormusunuz ?
    hocam sanki dünyada ilk kez uygulanan ülkemizde de eşi benzeri olmayan bi uyguluma sunmuş gibi konuşmusunuz :D

dsmart da digitürkde tahahütsüz peşin ödemeli alınabiliyor yıllardır :D

ayrıca kanallarınız çok yetersiz, internet torrent yada ayda 4 tlya aylık paketler satın alabileceğiniz yasal blu, dilediğinyerde vs uygulamar bukadar gelişmişken filboxın artısı nedir anlatır mısınız lütfen?

mesala benim gibi düz kullanıcıyı ikna edin, torrentle orjinal dilde sansürsüz bluray film indirme imkanım varken ve bunu istediğim gün ve saatte izleyebilecekken, 3-4 ay sonra paralı platformlarda yayınlanacak sansürlü filmlere neden para ödeyeyim?

sırf amerikan futbolu nba ve buz hokeyi maçları için dsmart aldım, siz spora dair ne sunuyorsunuz mesala? curlinge de razıyım yeter ki şu fight box denen gereksiz kanaldan başka şeylerde olsun. kuzey kore süper ligide olur dicem ama oda yok. kısaca sporun s si yok platformunuzda sayın fil. eurosport gelicekmiş o yakında bizim karasal antenede gelicek zaten

bunların işin şaka tarafı asıl önemli konulardan biri 12 belgesel kanalı olan dsmart varken sizi tercih etmek isterim mesala ama ne sunucaksınız belgesel konusunda ki vazgeçeyim dsmarttan?

basit bir mantıkla

digitürk premier lig + eurolig + film kanalları + belgesel aylık 18tl ödüyorum. 3 ayı bedava yılda düz hesap 170tl para ödüyorum.

dsmart modül full peşin ödemeli toplamda ödediğim para 210tl.

size dostça tavsiyem kanald star ntvspor vs önce onları bi hd yayına geçirin sonra ürün satın. filli geceler dilerim.

• hocam ak belediyeler makarnadan vazgeçti de tv mi dağıtıyor artık?
    lütfen gözü tok insanım 31inc lg yeter bana smart felan olmasına gerek yok. nereye başvurcaz?
    belgesel izlemek için ayda 30 tl veren adamı döverler hocam lütfen atarken destekli atalım. filli sabahlar dilerim.

velevki ödüyorlar ama bunları izliyorlar.

181 National Geographic 24 Saat
    182
    İZ TV 24 Saat
    184
    Nat Geo People 24 Saat
    185
    Nat Geo Wild 24 Saat
    186
    ID X 24 Saat (bitanemisss kıymelimissss)
    187
    Discovery Showcase HD 24 Saat
    188
    History 12 Saat
    190

191
    Discovery 24 Saat
    192
    Discovery Science 24 Saat
    193
    Animal Planet

birde bbc hd var unutmadan.

özetle 75-100 tl dan satarsanız ki ederi kesinlikle 150tl değil, belki satışlarınız çift haneleri görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 19 Nisan 2015; 5:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

yemezler

tv den kasıt tv platformları
    d-smart digitürk tivibu ve filbox gibi
  • tomofil tutkunu kullanıcısına yanıt
    Her sene üyelik yenilemek gibi bir zorunluluk söz konusu değil. Yukarıda bahsettiğim üzere taahhütlü bir işlem yapılmıyor.Yani siz kutuyu aldınız,1 yıl sonra Filbox kanalları haricinde Turksat 4 a üzerinden yayın veren tüm yerel ve ulusal kanalları ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.. Kutunuz sizin asla çöp olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

yemezler

tvnin kendisine 3-4bin tl verip
    ayda 10 tl vermemek bana saçma geliyor
    benim düşüncem bu
    veya sd içerik izlemek te diyebiliriz.

film dizi belgsel indirip mi izliyorsunuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yemezler

tvnin kendisine 3-4bin tl verip
    ayda 10 tl vermemek bana saçma geliyor
    benim düşüncem bu
    veya sd içerik izlemek te diyebiliriz.

film dizi belgsel indirip mi izliyorsunuz ?

hocam ayda 10 tlye can kurban varmı böyle bir paket hemen alayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.