Şimdi Ara

Fikstürü tek beğenen adam Ben miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yani herkes Fener için iyi oldu diyo belki totemdir ama fikstür bizim için bence dehşet bir şey olmuş.

1-İlk maçı deplasmanda biz yenersek FB evinde TS'ye kaybederseki bence bizim maçtaki Trabzon olursa alabilirde maçı ve haftaya Fener deplasmana gelicek yanımıza.Yenersek fark 11.Ulan tek bir puan bile 4 haftada bizi şampiyon yapar.Çünkü 4'lü averajda 2galibyet 1 beraberliğimiz var son maçı kaybetsek ne yazarç

2-Düşünsenize Bjk ile içerde ilk maçı oynuyoruz berabere kalıyoruz adamlar yeniyor ve puan farkı 3.Ertesi hafta kadıköye gidiyoruz adamlar hırs oluyor bizi yeniyor belki averajlada öne geçiyorlar ve geçen sene TS'nin bence başına gelen şansızlık gibi bir fikstürden yanıyoruz.

3-En önemlisi biz TS ile seyircisiz oynuyacağız ama onlar TS'ye karşı gerçek bir deplasmana çıkıcaklar.Zaten TS'nin geçmişten Fenere olan kıllığını herkes bilir.Bizde o hafta Bjk'yi içerde ağırlıcaz.Diyelim ki puan farkı 1 öndeyiz TS yense biz de yenersek 4 puan ve kadıköye gitmeden şampiyonsun.Yada 3 olsun averajda diyelim 1-0 kaybetsen bile şampiyonsun hem de Kadıköyde ilan etme şansın var.

4-Fenerliler belkide ilk maçı kadıköyde isterlerdi.Çünkü bizi ne kadar erken yenerlerse arası hem düşer hem biz stres oluruz adamlar kendine güvenirdi.Şimdi son maç ve 5 puan öndesin.İşin güzeli ilk hafta puan farkını korursan ikinci maç takımımız evinde aşırı bir moralle çıkar.

5-Sizin kötü dediğiniz fikstüre bu fikstüre iyi demeniz açısından yeni bir fikstür yazıyorum.
    GS-TS
    BJK-FB
    FB-GS
    TS-BJK
    TS-FB
    GS-BJK
    BJK-GS
    TS-FB
    TS-GS(SEYİRCİLİ)
    FB-BJK
    GS-FB
    BJK-TS
    Aklıma gelen en kötü fikstürde bile yinede şampiyon oluruz.Oğlum kendinize gelin 5 PUAN FARK VAR.Şamipyonlar liginde bir takım 5 diğeri 0 ve son ikisi -6 puanla başlasa üçüncülük için çekişme olur.

• ben de beğendim ki fikstürü ama fenerle aynı puanda bitirirsek play offu onlar şampiyon oluyor averaja bakılmıyor. play offa gelirken kime yarım puan verildiyse ondan yarım puan silinmiş gibi görülüyor
  • Şuan fikstür avantajı falan düşünmüyorum nitekim 4 büyüklerin sürekli maç yapacağı bir fikstür ne kadar elverişli olabilir ki?
    Bir GS taraftarı ve futbol izleyicisi olarak şuan tek düşündüğüm gerçekten heyecanlı bir 6 hafta geçireceğim.
    Buraya kadar canavar gibi geldiysek devamını da getiririz takımı ma güveniyorum.
  • Fikstür çok önemli değil. Eğer iyi takımsak her takımı içeride de dışarıda da yenebilecek güçteyiz.. Ha fikstür bir avantaj sağlar ama daha önemlisi oyunumuzdur. Ayrıca bu sene sadece bayanlara açık oynadığımız maçı kaybettik. Onun için çok avantaj sayılmaz Ts deplasmanı..

Ben İlk 4 maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Fb maçınada şampiyon olarak çıkacağımız için orada mağlup olabiliriz..
  • Siz beğenmiceksiniz de kim beğenecek ki? Sizin için aşırı avantajlı fikstür.
  • 6 derbi oynayacaksan ve şampiyon olmak istiyorsan fikstür felan bahane. Çıkıp oynayıp kazanacaksın. Neyin tartışması anlamadım gitti
  • Bizim adımıza fikstür güzel oldu. Eğer çok iyi konsantre olup 2'de 2 ile başlarsak gerisi formalite olur. Bu durumda fark en az 8 olur.

İlk haftalar olduğundan dolayı çok konsantre olacağız ve bütün gücümüzü sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. Böyle bir durumda rakiplerimizin hiç şansının olmadığını bu sezon çok gördük.

Yenilginin en yüksek olduğu maç olan Fb deplasmanının son hafta olması da çok iyi. Son haftaya kadar işi bitirebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de fikstür güzel. Ben ılk Beşiktaş maçından ve evimizdeki Fenerbahçe maçından puan çıkaracağımizı düşünüyorum. Trabzonu içeride de dışarıda da yenerız. Ama son Kadıköyde maçta 5 top direkten döner girmez. 1 atak yaparlar gol olur yeniliriz .
  • ilk üç maçtan 7 puan alırsak ve Fenerbahçe'nin bir puan kaybı yaşaması durumunda 4. ya da 5. haftada bile şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz.

ben de dün ilk açıklandığından beri fikstürün avantajlı olduğunu düşünüyorum.
  • bu fikstüre göre 1 maç hafta arasına denk geliyor o zaman 1 haftada 3 derbi oynanacak bunu futbolcular nası kaldıracaklar bilemiyorum
  • Fena değil gibi neyse oynayıp kazanmadan zaten bir şey olmuyor da en azından 'psikolojik olarak' altında bir hinlik aranacak bir kura çıkmadı(Sporcularında kafaları daha rahat olur.)
  • kadıköy maçının son hafta olması çok büyük avantaj.düşünsenize ilk hafta falan olsa yenilsek nasıl bir panik olacaktı.fener de aynı şekilde gaza gelecekti.
    şimdiki fikstüre göre ben 4 yada 5. haftada şampiyonluk turu atacağımıza inanıyorum.beşiktaş maçında olursa daha iyi olur
  • beğenip beğenmemek mesele değil. gerçekten çekiliş ile belirlenmiş olsa burun kıvırmazdık. birilerinin isteğine göre belirlenmiş bir fikstür
  • o zaman silsinler 1 puanı vermesinler 1 puan

öte yandan ilk maç güzel. beşiktaş'ta almeida yok, egemen yok, cenk oynamayabilir. ama yine de iki maçta da zorlanmıştık onlara karşı.

fatih terim uefa kupası maçlarındaki gibi gazlarsa sorun çıkmaz
  • Kadıköy'e şampiyon olarak gidip,fb taraftarı önünde kısa bir kutlama yapma şansımız var. bundan iyi fikstür olurmu
  • ben de cok beğendim fikstürü....ilk iki maçı alırsak bu iş biter inşallah
  • Fenerbahçe Galatasaray'dan bir puan farktan daha fazla puan kazanırsa( 11-12) Son maça kalıyor iş bu yüzden çok saçma. Ancak takımımız son maça kadar farkı azaltmayıp arttıracağından şüphem yok. Kimsede şüphe duymasın.
  • bencede fark azalmaz belki artar ama azalmaz ve kadıköye zaten şampiyon olarak gideriz buda stadtaki atmosferi çok sertleştirir maç sert olur ve hatta öne geçersek maçı oynatmazlar kırmızılar hava uçar diyorum ama kadıköyde feneri şampiyon olarak yenmek istiyorum bu işte burda bitsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

ilk üç maçtan 7 puan alırsak ve Fenerbahçe'nin bir puan kaybı yaşaması durumunda 4. ya da 5. haftada bile şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz.

ben de dün ilk açıklandığından beri fikstürün avantajlı olduğunu düşünüyorum.

ilk 3 maç için 7 ye gerek yok 5 puan bile alsak yeter bence örnek beşiktaşla deplasmanda berabere kalsak,içeride feneri yensek,deplasmanda trabzonla berabere kalsak ki olası sonuçlar aslında 5 puan az gelebilir ama bu 3 maçtan sonra 2 kez iç saha maçı yapacağız beşiktaş ve trabzonla bunları kazanarak dediğin gibi şampiyonluğu ilan ederiz çünkü buarada fenerbahçe 2 deplasman oynayacak mutlaka kayıpları olacaktır, bizimkiler abartmazsa ben 5. hafta maçları bitince şampiyonluk bekliyorum, kadıköye bırakmamalıyız zaten bu işi yani 5. hafta maçları bittiğinde enaz 4 puan önde olmalıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim fikstür iyi zaten gayet avantajlıyız. ilk 3 maçtan sonra ilk iki maçımızı içerde trabzon ve beşiktaşa oynayacağız ve bu maçlardan sonrada kadıköy e şampiyon olarak gideriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.