Şimdi Ara

FİKRET ORMAN'A ŞOK PROTESTP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Integral Forex-TOFAŞ karşılaşmasını izleyen Beşiktaş taraftarları, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantilemesi beklenen ve cezası nedeniyle kadın ile çocuk taraftarlar önünde yapacağı Çaykur Rizespor maçında, cezanın ertelenmesi yönünde bir açıklama yayımlayan siyah-beyazlı yönetimi protesto etti.

Maç boyunca Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Fikret Orman'ı hedef alarak, "Fenerbahçe'ye başkan olsana" şeklinde tezahürat yaptı.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/942459-ormana-sok-protesto

• Başlık düzeltilirse sevinirim
  • Cok yerinde olmus. Fenerbahceli baskan istemiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi kına yakın
  • Kudursunlar kendilerini kulübün sahibi sanan tipler. Bu tip dostluk mesajlarını her zaman destekliyorum ben artık savaş izlemek istemiyorum futbol istiyorum gereksiz düşmanlıklarla futbolumuzu geriye götürüyoruz. Yapıcı rekabet ortamı oluşturmak lazım. Fb ve Bjk önemli adımlar attılar inş. Gs de bu kervana katılır. Rekabetle düşmanlığı ayırt edebildiğimiz sürece bu ligin kalitesi yükselecektir.

• Daha 1 hafta önce olimpiyat stadında "Aziz Yıldırım" diye bağıranlar ?..

Bırakın bu işleri arkadaşlar artık. Boş işler.. Adam işini yapıyor, yok FB için şunu istedi bunu istedi. o yapılan açıklama açıkçası benim hoşuma gitti ama başka tarafa çekmemek lazım. sonuçta bir takım şampiyon olacak ve kutlama yapacak bunu tüm taraftarının önünde yapmak ister. bu tutumu keşke diğer takımlarda desteklese..
    sonuçta bu bir eğlencedir. yok istifaya çağırmalar yok fenere başkan ol demeler cart curt.. sen bugün takımını zor durumdan kurtarmak için kartal yuvasından bir anahtarlık almazken bir feda tişörtü, forma almazken maçlara gitmezken bunları demeye yapmaya kimsenin hakkı yok !

çArşı bile artık Beşiktaş'ın üstüne çıktı, çArşı'dan bile soğudum artık. yok kombinemiz var maça girmeyiz yok duvardı bilmem ne. boş işler..

eskiden kavgasız gürültüsüz %50-50 bölünüp yan yana oturan Beşiktaş'lısı, Fener'lisi, Cimbom'lusu, Trabzon'lusu bugün sırf kavga yüzünden misafir takım taraftarı gelmiyor..

bırakın artık bunları..

• Gayet doğal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan Gsli ilk mesaj nihat

Beyler yav he he deyip geçin şu tiplere.

• Bence Fikret Orman gerçek Beşiktaşlı. Beşiktaş hep altyapısı ile kenetlenme ile başarıyı sağladı. Pahalı transferlerden kurulu lejyonerler takımı size yaramadı, yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

Konuyu açan Gsli ilk mesaj nihat

Evet Galatasaraylıyım bi sorun mu var. Gir bak Galatasaray bölümünde olumsuz konuların alayını hangi takımlılar açıp hangi takımlılar konuları yukarılarda tutuyor
  • Ama onlar carsili yapmayin yaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Evet Galatasaraylıyım bi sorun mu var. Gir bak Galatasaray bölümünde olumsuz konuların alayını hangi takımlılar açıp hangi takımlılar konuları yukarılarda tutuyor

Kardeşim git bölümüne aç konuları. Açtığınız konuların çoğu tartışma çıkaracak başlıklar. Şimdi biz ikinciliği garantilesek gelip buraya Beşiktaş ikinciliği garantiledi diyr başlık açar mısın?

• Anca zarar versinler takıma. Sivrilip Beşiktaş'ın adının önüne geçmeye çalışanlar bunlar. Yeri gelir siyaseti kullanırlar reklam yapmak için. Ben sıkıldım, bir kez destek versinler. Takım ilk çeyrek 23-7 geriden gelmiş 11 sayı fark yapmış 3. çeyrek sonunda. Yapılanlar ayıp. Toplumsal olaylar iyidir, güzeldir, desteklenmelidir. Ancak Beşiktaş'a zarar veriyorsa kimse kusura bakmasın gram saygı göstermem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Kardeşim git bölümüne aç konuları. Açtığınız konuların çoğu tartışma çıkaracak başlıklar. Şimdi biz ikinciliği garantilesek gelip buraya Beşiktaş ikinciliği garantiledi diyr başlık açar mısın?

Siz 2. olun bir Beşiktaşlı gelip buraya konusunu açmazsa söz gelip ben açacağım

• nihat varsa ya he he diyip gecelim

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Daha 1 hafta önce olimpiyat stadında "Aziz Yıldırım" diye bağıranlar ?..

Bırakın bu işleri arkadaşlar artık. Boş işler.. Adam işini yapıyor, yok FB için şunu istedi bunu istedi. o yapılan açıklama açıkçası benim hoşuma gitti ama başka tarafa çekmemek lazım. sonuçta bir takım şampiyon olacak ve kutlama yapacak bunu tüm taraftarının önünde yapmak ister. bu tutumu keşke diğer takımlarda desteklese..
    sonuçta bu bir eğlencedir. yok istifaya çağırmalar yok fenere başkan ol demeler cart curt.. sen bugün takımını zor durumdan kurtarmak için kartal yuvasından bir anahtarlık almazken bir feda tişörtü, forma almazken maçlara gitmezken bunları demeye yapmaya kimsenin hakkı yok !

çArşı bile artık Beşiktaş'ın üstüne çıktı, çArşı'dan bile soğudum artık. yok kombinemiz var maça girmeyiz yok duvardı bilmem ne. boş işler..

eskiden kavgasız gürültüsüz %50-50 bölünüp yan yana oturan Beşiktaş'lısı, Fener'lisi, Cimbom'lusu, Trabzon'lusu bugün sırf kavga yüzünden misafir takım taraftarı gelmiyor..

bırakın artık bunları..

Bunun dostlukla alakasi yok bu bildigin yalakaliktir. Sen kendine yalakaligi yakistirabiliyo musun bilmem ama cArsi yakistiramaz. Bu nedenle tepki gosteriyolar, haklilar da.

Eger amac dostluk olsa su ana kadar Fikret Orman'in yapabilecegi daha cok sey vardi. Adamlar kufur etmis hakli olarak cezasini aldilar. Bunda anormal bir durum yok. Fikret beyi neden rahatsiz etmis acaba? Kendi takimina federasyonun yapmadigi kalmadi her mac hakemler tarafindan dograniyoruz bi kere cikip yumrugunu masaya vurdu mu? Ama fenere ceza gelince resmi siteden cagri yapiyo. Ustelik kendi takiminin matematiksel olarak sansi devam ederken rakip takimi sampiyon diye nitelendiriyo.

Bu adamdan baskan falan olmaz stadi yapsin gitsin sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

Anca zarar versinler takıma. Sivrilip Beşiktaş'ın adının önüne geçmeye çalışanlar bunlar. Yeri gelir siyaseti kullanırlar reklam yapmak için. Ben sıkıldım, bir kez destek versinler. Takım ilk çeyrek 23-7 geriden gelmiş 11 sayı fark yapmış 3. çeyrek sonunda. Yapılanlar ayıp. Toplumsal olaylar iyidir, güzeldir, desteklenmelidir. Ancak Beşiktaş'a zarar veriyorsa kimse kusura bakmasın gram saygı göstermem.

Adamlar en azindan maca gitmis destek veriyo. Sen televizyon basindan onlari elestiremezsin. Besiktasa zarar veren cArsi degil bizzat Fikret Orman'dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

Anca zarar versinler takıma. Sivrilip Beşiktaş'ın adının önüne geçmeye çalışanlar bunlar. Yeri gelir siyaseti kullanırlar reklam yapmak için. Ben sıkıldım, bir kez destek versinler. Takım ilk çeyrek 23-7 geriden gelmiş 11 sayı fark yapmış 3. çeyrek sonunda. Yapılanlar ayıp. Toplumsal olaylar iyidir, güzeldir, desteklenmelidir. Ancak Beşiktaş'a zarar veriyorsa kimse kusura bakmasın gram saygı göstermem.

Adamlar en azindan maca gitmis destek veriyo. Sen televizyon basindan onlari elestiremezsin. Besiktasa zarar veren cArsi degil bizzat Fikret Orman'dir.

Belli nasıl destek verdikler. Takım kaç sayı fark yemiş destek vereceklerine başkana laf atıyorlar. Son senelerde birkaç istisna maç hariç hangi maç (futbol olsun basketbol olsun) küfür edip saha kapatmaktan, şarkı türkü söylemekten, birkaç toplumsal olaya aracı olup 'işte büyük taraftar' imajı sağlamaktan başka bir şey yaptılar Nihat söylesene bana. Anca zarar versinler takıma, ne rakibi baskı altına alırlar, ne hakemi. Siyasal olaylardaki duruşunu çok takdir etsem de bu Beşiktaş'a zarar veriyor. Galatasaray maçında olanlar ortada, Kasımpaşa maçındaki durum ortada, Rize maçının devresinde yayınlanan tapé meşhur zaten. Bunlar Çarşı'nın Beşiktaş ismini katmasından kaynaklanıyor. Kusura bakma Nihat ama doğruya doğru. Son yıllarda çok bozdu ve eski halinden epey uzaklaştı. Tek amaçları sivrilip Beşiktaş isminin önüne geçmek.

• http://onedio.com/haber/albayrak-icime-sindiremiyorum--293886

Takimin yöneticisi bile aciklaymayi icime sindiremiyorum derken burada hala böyle savunulmasi inanilmaz.Hepimiz kavga gürültüden uzak güzel bir fubol istiyoruz ve cezali maclarin ne kadar sacma oldugu hakkinda bir mesaj yayinlansaydi bende desteklerdim ama hala sampionluk sansimiz varken ´İşte bu yüzden Türkiye Futbol Federasyonu, şampiyonluk coşkusu yaşamak isteyen Fenerbahçe taraftarı´ söyle bir cümle gecen bir aciklama fiyaskodur.Besiktas tarihinde ilk defa sampioynluk sansi sürerken rakibinin sampiyonlugunu kutladi.Taraftar olarak artik isimlere baglanmaktan vazgecip dogruyu alkislayip , yanlisi elestirmemiz gerek.Sadece Fikret Ormanin her yaptigini savunanlara degil sözüm ayni zamanda her yaptigini elestirenlere.Yeni bir Süleyman Seba gelmeyecek ama taraftar iyiyi alkislayip yanlisi isliklayarak yönetimleri dogruyu yapmaya zorlayabilir.

• Bu nihati gs liler soktu aramiza ben eminim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.