Şimdi Ara

Fight Night Round 3..-Boks oyunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu oynayan varmı?Eğer oynamadıysanız oynayın bence.Süper bir oyun grafikleriyle dövüşüyle..http://www.youtube.com/watch?v=NzdHV1_oz7w bu da youtube videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6418E089B -- 3 Kasım 2007; 7:57:44 >

• Çıktığı günden beri her gün mutlaka 1 saat oynarım, dehşet ötesi bir oyun

Muhammed ALI
  • Bende dün aldım oyunu..
  • bende oynuorum gayet güzel oyun ya onun online oynanıomu bugün psne kayıt oldumda daha önce bakmak aklıma gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emere

bende oynuorum gayet güzel oyun ya onun online oynanıomu bugün psne kayıt oldumda daha önce bakmak aklıma gelmedi

Oynanıyor..
  • dehşet dediğiniz oyunu beğenmedim ve derhal çıkardım elden.ps2 versiyonu daha güzel.online hiç oynamadım,özellikle adamları tedavi ederkenki grafikleri berbat.oyunda akıcılık yok.eğilme sağa sola dönme hareketlerinde ara frame ler yok.açıkçası 3 yıl önceki ps2 versiyonu daha güzel.(o kadar paraya maalolmuyor en azından).tek avantajı belkide online olması.
  • bence super.dediklerinin hiçbirine katılmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oynanabilir bir boks oyunu, oynamak lazım mutlaka.
  • bu oyunu begenmeyen satsın ps3 ünü falan oyundan anlamıyor demektir ilk xbox a almıstım hep oynardım simdi ps3 de var yine oynuyorum
  • Konsoluğu ilk aldığımda oynadığım oyunlardandı..
    Hala arada bir açıp oynaraım gerçekten çok kaliteli bir oyun. Ancak FNR4 ile ilgili hiçbir gelişme yok nedense. Çıkarmayacak mı acaba EA...?
  • çok süper bi oyun bnde para olsa bnde oynıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.