Bildirim
Fight Night Round 3..-Boks oyunu..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çıktığı günden beri her gün mutlaka 1 saat oynarım, dehşet ötesi bir oyun
Muhammed ALI -
Bende dün aldım oyunu.. -
bende oynuorum gayet güzel oyun ya onun online oynanıomu bugün psne kayıt oldumda daha önce bakmak aklıma gelmedi -
quote:
Orjinalden alıntı: emere
bende oynuorum gayet güzel oyun ya onun online oynanıomu bugün psne kayıt oldumda daha önce bakmak aklıma gelmedi
Oynanıyor.. -
dehşet dediğiniz oyunu beğenmedim ve derhal çıkardım elden.ps2 versiyonu daha güzel.online hiç oynamadım,özellikle adamları tedavi ederkenki grafikleri berbat.oyunda akıcılık yok.eğilme sağa sola dönme hareketlerinde ara frame ler yok.açıkçası 3 yıl önceki ps2 versiyonu daha güzel.(o kadar paraya maalolmuyor en azından).tek avantajı belkide online olması. -
bence super.dediklerinin hiçbirine katılmıyorum -
Oynanabilir bir boks oyunu, oynamak lazım mutlaka. -
bu oyunu begenmeyen satsın ps3 ünü falan oyundan anlamıyor demektir ilk xbox a almıstım hep oynardım simdi ps3 de var yine oynuyorum
-
Konsoluğu ilk aldığımda oynadığım oyunlardandı..
Hala arada bir açıp oynaraım gerçekten çok kaliteli bir oyun. Ancak FNR4 ile ilgili hiçbir gelişme yok nedense. Çıkarmayacak mı acaba EA...? -
çok süper bi oyun bnde para olsa bnde oynıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X