Şimdi Ara

Fifayı Mahvetmişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Az önce koşa koşa gittim fifa 14 aldım ve taktım oynadım.
    Fifa 13 ün yanına bile yaklaşamaz. Fifa 14 ü mahvetmişler resmen.
    Oyuncular müthiş hantal ! inanılmaz bir şekilde topu alıp dönme yetenekleri mahvedilmiş.
    Pas veriyorsun 2 saatte raksiyon gösteriyor. Hızlı hücum şansı neredeyse imkansıza inmiş.
    Vallahi oyunu oynarken resmen kanser oldum. İnşallah patch le falan hallederler.

Bunlar benim oyun tecrübelerimden yararlanıp nacizane kişisel yorumum.

Not : Fifa 13 de Seasons League 1 deyim
     Fifayı Mahvetmişler

• oyuncuların keskin dönüşleri bu sene yok iyide olmuş. paslar yavaşlamış ve top ayaktan
    açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden aldınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Nerden aldınız hocam

quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

oyuncuların keskin dönüşleri bu sene yok iyide olmuş. paslar yavaşlamış ve top ayaktan
    açılıyor

Keskin dönüş mü ? oyuncu dönene kadar her türlü topu kaptıryorsun. Top sürme denilen olay bitmiş zaten.
    Oyunu resmen slow mode da oynuyorsun.
    98 den beri fifa oynuyorum. Hiç bir serisini daha kaçırmaıdm. 2009 dan beri de ps3 de oynuyorum.
    Gördüğüm en kötüsü bu seri oldu.
    Belki de yeni aldım alışma aşamasında olduğum için böyle düşünüyorum ama fifa 12 13 ün eline su dökemez. Şuan için...

Avusturyadayım hocam Mediamarkt dan aldım

• Borderliné kullanıcısına yanıt
    Aslında size katılıyorum

Ben de 2007'den beridir her fifa serisini büyük bir iştahla oynayan biriyim.

Az önce proxy ile ultimate team'e girdim. 3 maç yaptım 2 galibiyet 1 beraberlik hemen 7 puan aldım. Ama bir gel de bana sor.

Dönüşler ve paslar çok hantal. Adamların saha içindeki hareketleri çok hantal. Fifa13 böyle miydi? Yağ gibi akıyordu valla.

Tamam gerçeğe yakın olsun diye biraz hantallaştırmışlar ama bu oyun be kardeşim.Azcık zevk tarafını düşünün şunun.

Sözün kısası benim efsanem Fifa-13'tü.. Biara Fifa-10 da böyle hayal kırıklıgı ile gelmişti aynı ona benzemiş.

İnşallah elimiz alışır.

Buarada saha çim mi yoksa beton mu :D Banayeşil beton gibi geldi..( grafik ayarları medium)
  • yanlız online oynarken oluşan input lag yüzünden gelip burda hantal demeyin. bazı online maçlar çok can sıkıcı oluyor input lag yüzünden ama düzgün bağlantılı adamlarla karşılaşınca oyun gayet yağ gibi akıyor, dönüşleride geçen sene ki gibi alayım insan dışı bir şekilde çat diye döneyim diye yapmaya çalışıyorsanız unutun. bu sene fiziksel özellikler çok önemli dikkatli oynandığında adamlar olması gereken hızlarda dönebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar6055

Aslında size katılıyorum

Ben de 2007'den beridir her fifa serisini büyük bir iştahla oynayan biriyim.

Az önce proxy ile ultimate team'e girdim. 3 maç yaptım 2 galibiyet 1 beraberlik hemen 7 puan aldım. Ama bir gel de bana sor.

Dönüşler ve paslar çok hantal. Adamların saha içindeki hareketleri çok hantal. Fifa13 böyle miydi? Yağ gibi akıyordu valla.

Tamam gerçeğe yakın olsun diye biraz hantallaştırmışlar ama bu oyun be kardeşim.Azcık zevk tarafını düşünün şunun.

Sözün kısası benim efsanem Fifa-13'tü.. Biara Fifa-10 da böyle hayal kırıklıgı ile gelmişti aynı ona benzemiş.

İnşallah elimiz alışır.

Buarada saha çim mi yoksa beton mu :D Banayeşil beton gibi geldi..( grafik ayarları medium)

Valla hocam simulasyon bile böyle değil. Hayır yani gerçeklikle de alakası olmamış ki. Bir topu alıp dönmek bu kadar zor mu ya ?
    Oyun zevkinin içine etmişler.

Ben ps3 de oynuyorum ondan standart grafik var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR ATARİ OYUNU VARDI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

yanlız online oynarken oluşan input lag yüzünden gelip burda hantal demeyin. bazı online maçlar çok can sıkıcı oluyor input lag yüzünden ama düzgün bağlantılı adamlarla karşılaşınca oyun gayet yağ gibi akıyor, dönüşleride geçen sene ki gibi alayım insan dışı bir şekilde çat diye döneyim diye yapmaya çalışıyorsanız unutun. bu sene fiziksel özellikler çok önemli dikkatli oynandığında adamlar olması gereken hızlarda dönebiliyor.

64 mbit fiber var. Türkiye lokasyonlu değilim, lag ile alakası yok olayın. Ms olarak gayet akıcı.
    Olay üstte anlattığım şekilde gelişiyor.
  • fifa 13 çocukca bi görünme sahipti arkadaş o ne öyle benzema ve ronaldo ile bireysel çalımlar felan herşey oluyordu. böyle futbol mu olur sizin anlayışınız çalım atarak gol atmak heralde bence cok iyi olmuş.artık çalımlı oyun değil güzel paslar atar oyunu kazanacak. iyi oynayın mantıklı paslar atın..bence herika olmuş.
  • Bir düşünün bakalım hangisi mantıklı hangisi daha gerçekçi.

Alıp paldır küldür yapılan ataklar mı?
    Pasları tık tık tık atarak gol atmak mı?

Yavaş yavaş geliştire geliştire atak yaparak bilerek pas atarak oynamak mı?

Bir kez daha düşünün...

Bence oyunun yavaş olması daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 25 Eylül 2013; 19:36:19 >
  • Bende hıc begenmedım bu sene
  • Dahaca oynayamadım ama bu sene Pes zaten rezalet, Fifa dediğin gibi değildir umarım.
  • Gerçeğe çok daha iyi yaklamış oyun. Her özelliğin bir önemi var artık. 13 te bu yoktu. Güçsüz adam bile efsaneydi 13'de bu sene hızın da yeri geldi mi önemi var gücün de pasın da top kontorülün'de driplingi de önemi var. Özellği yüksek oyuncular çok iş yapacak.
  • Ya saçmalamayın allahınızı seviyorsanız. Fifa da hangi seride alıp paldır küldür gidiliyordu. Varsa alıp paldır küldür gidip gol atacak 13 de maç teklifi yollasın.
    Olayı anlamıyorsunuz heralde ? Zaten olay pas yapılamaması. Adama pas veriyorum alıp dönene kadar arkadan gelen adam topu direk kapıyor.
    Kontraya cıkıcam adam yüzü dönükse arkasına dönene kadar saatler geçiyor.
    Çalım atılmıyor demiyorum iyi okuyun. Pas yapılmıyor adam gibi.

Neyse ben kendi fikrimi söylüyorum ben beğenmedim.
  • defans oyuncularının hepsi daha doğrusu defansif oynayan oyuncular hepsi birer herkül her topu alıyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

quote:

Orijinalden alıntı: designr

yanlız online oynarken oluşan input lag yüzünden gelip burda hantal demeyin. bazı online maçlar çok can sıkıcı oluyor input lag yüzünden ama düzgün bağlantılı adamlarla karşılaşınca oyun gayet yağ gibi akıyor, dönüşleride geçen sene ki gibi alayım insan dışı bir şekilde çat diye döneyim diye yapmaya çalışıyorsanız unutun. bu sene fiziksel özellikler çok önemli dikkatli oynandığında adamlar olması gereken hızlarda dönebiliyor.

64 mbit fiber var. Türkiye lokasyonlu değilim, lag ile alakası yok olayın. Ms olarak gayet akıcı.
    Olay üstte anlattığım şekilde gelişiyor.

olay sırf sende bitmiyor karşı tarafın neti oyunu etkiliyor
    bir de online değil single dene.

ayrıca şimdiki tarz çok daha güzel, eskiden hızlı adam her türlü iş yapıyordu onu düzeltmişler, gerçek hayatta kim sürekli koşarak oynuyor, her topçu genelde yavaştır boş alanda koşar.

• biraz daha oynadıktan sonra çoğunuzun fikri değişecektir. 13'te başı sıkışan ceza sahasında forvete top indirip ani dönüşlerle gol atıyordu. sanki baskette topu pota altına indirir gibi. 45 ve 90. dakikadaki gollere değinmiyorum bile. demo oynamama rağmen 13'ten çok farklı olduğu ortada. full sürümde momentum olayı abartılmazsa serinin en iyi oyunu olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel nedved -- 26 Eylül 2013; 16:07:27 >
  • quote:

Selam arkadaşlar, Az önce koşa koşa gittim fifa 14 aldım ve taktım oynadım.
    Oyuncular müthiş hantal ! inanılmaz bir şekilde topu alıp dönme yetenekleri mahvedilmiş.
    Pas veriyorsun 2 saatte raksiyon gösteriyor. Hızlı hücum şansı neredeyse imkansıza inmiş.
    Vallahi oyunu oynarken resmen kanser oldum. İnşallah patch le falan hallederler.

Not : Fifa 13 de Seasons League 1 deyim
    dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimiemre -- 26 Eylül 2013; 0:07:13 >

• quote:

Selam arkadaşlar, Az önce koşa koşa gittim fifa 14 aldım ve taktım oynadım.

Kardeşim yüreğine sağlık, gözlerinden öpüyorum.

Bende Us psnden ayın 24 ünde, işyerinden izin alarak öğlen saat 12 den sonra indirip oynadım(o kadar heyecanla bekledim yani). Ben 32 yaşındayım, evli 2 çocuk babasıyım. 20 yıllık street fightercı olan ben geçen sene fifacı oldum(fifa13 ile). Seasons modda 1 e kadar cıktım. 1500 den fazla maçım var. Her ne kadar bazı sıkıntıları olsada bu oyun benim için efsaneydi.

Şimdi gelelim benim ve kardeşimin(kendisi fifa 99 dan beri bu oyunu oynuyor) izlenimlerimize.

Oyun sıçmış beyler :=)
    1- Top kontrolü yok, dribling yok, alıp dönme hiç yok.
    2- Reaksiyon yok, oyun kurma hiç yok. İki pas yapayım diyorsun olmuyor.
    3-Grafikler Pes gibi olmuş, Vermişler bluru, vermişler bluru.
    4-Fifa 13 de oyunun kendine has bir doğallığı vardı, bu tamamen yok olmuş.

Oyunla ilgili had safhaya varan salaklıklar.

1- Kornerden bir goller oluyor akıllara zarar.,
    2- Olan gollerin hepsi bala, göte oluyor. Gollerdeki bu yapaylık Pes serisinde var.
    3- Kardeşim çok kızdı asıl. EA gene saçmalama devrine girmiş dedi. Yıllar içerisinde bu saçmalığı yapıyorlarmış.(Kendisi uzman olduğu için bu tespitte bulundu)

2 günlük uğraşlar sonucunda Fifa 13 oynadım 2 oyun. Valla eski oyun akıyor yaa :=)

• @ornitolog , Hocam online oyunlarda eşleşme yaparken çevrendekine en yakınları baz alıyor. Yani yine avrupadan oluyor. Banada genelde almanyadan elemanlar denk geliyor. Neyse single game de de aynı sorun var zaten. Hele ki UT oynamayı denediğimde evlere şenlik.. 85 lik adamlar saç baş yoldururken 70-80 likleri siz düşünün.

Dediğim gibi beni oyun açmadı. Başkalarına zevk verebilir saygı duyarım.

@jimiemre , kesinlikle katılıyorum. Oyunun grafkleride hiç hoş olmamış. Dediğiniz gibi blur üstüne blur..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.