Şimdi Ara

Fifayı Mahvetmişler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 13 de de çalım o kadar kolay atılmıyordu ki ? Ama en azından hızlı paslarla hücumun kuvvetleniyordu.
    Bilmiyorum yorum yapanlarda kaçınız fifa 14 ps3 online mod da oynadı.
    Beni sarmadı bu kadar yavaş reaksiyon saçma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimiemre

quote:

Orijinalden alıntı: murraydemn

fifa 13'te çalım atmak çok basitti eğer oyuncun hızlıysa defanstan hucuma kadar çalım ata ata geliyordun özellikle messi hucumda durdurulmuyordu bide üstüne momentum eklenince top kapmak acayip bir hal alıyordu her attıkları gol.Fifa 14 bence gerçeğe daha yakın olmuş kolay kolay çalım atılmıyor,top fiziği daha iyi.

Ben böyle çalım atanı göremedim.

Nasıl görmedin dostum? Arkadaş messiden bahsetmiş bırak messiyi 5 star skill olan herkes mc-geady den taarabta kadar 55 tane scoop turn yaparak kaleye kadar geliyorlardı.Belkide en kötü fifa, fifa 13tü..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Gerçeğe çok daha iyi yaklamış oyun. Her özelliğin bir önemi var artık. 13 te bu yoktu. Güçsüz adam bile efsaneydi 13'de bu sene hızın da yeri geldi mi önemi var gücün de pasın da top kontorülün'de driplingi de önemi var. Özellği yüksek oyuncular çok iş yapacak.

+1 zaten mantıklı olanda buydu 88 overalli kadrom vardı gel görki paceleri çok yüksek değildi full pace silverlar 5er tane atıyordu hangi tarihte görülmüş köy takımının reali barcayı 5-6 gollü yendiği.
    Pace yüzünden sevdiğimiz adamı kadroya koyupta oynayamıyorduk felipe santana kazması 15K ediyorken Ferdinand Terry gibi defansta dünya yıldızı olan adamlar 1K'ya zor satılıyordu.Özellikle denemek için defansa 38 paceli 80 overalli benficanın defansını koydum(adı aklıma gelmedi gomes sanırım) adam overalinin hakkını veriyor omuzu koyup topu çalıyor güzel pozisyon alıyor 13teki gibi saçmalıklar yok.Fifa 13te Fabregas alıyorduk koskoca fabregas yani boru değil 1 maça çıkarıyorsun hız yüzünden lanet edip geri çıkarıyordun.
    Fifa 14te şundan emin oldum oluşturduğun kadroda mevkileri gerçeğe göre dizmen gerek.
    Örneğin 4-4-2 kadro kurdun
    2 tane bek süratli olmalı geri dönüşü ve atağa çıkma işini yapabilmesi için
    2 stoperin güçlü ve defendingi yüksek olmalı omuzu koyup alsın iyi yer tutsun diye pacesi önemli değil vs vs.

Ha Fifa 14ü çok mu iyi oynuyorsun diye sorarsanız berbat oynuyorum.Geçen yıl UT'ye Bronze kadroyla başlayıp ikinci lige kadar full galibiyetle yükselmiştim beraberliğim bile yoktu.Şimdi zorla 8. lige çıktım çıktığım gibide tekrar dokuzuncu lige düştüm.İşin özeti berbat oynuyorum Fifa 13te yaptığım defendingin yüzde 10ununu yapamıyorum.Her ortadan gol yiyorum falan ama mantığa ve gerçeğe daha yakın olduğu için her türlü 14 derim.Zaten gelmiş gemiş en kötü Fifada sanırım 13tü.

• pesten sonra fifa da bozarsa 13 e devam edeceğiz... umarım kötü değildir
  • Oyun bu gun elime grcti sadece ultimate team icin fifa oynuyorum. Gece 7 mac yaptim oyunu begendim. Sadece herkesin rahatsiz oldugu donuşler ve ilk kontroldeki topu acma insanin canini sikiyor. Defans yapmak inanilmaz zor gecen yillardada taktikal defans cok yadirganmişdi bu yil bir adim daha zor ama daha zewkli. Zamanla ve guncellemelerle alişacagiz artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muriel 10 metre öndeyken Dante'nin atılan hava topunda dribling atarak muriel'i yakalaması imkansızdır gerçek hayatta ama Ea sağolsun pace etkisini 0'lamak için oyunun içine edip bırakmış. Defans ortasındaki adamların atılan her hava topuna hareketlenmesinin 1 dk almasını söylemiyorum bile rezillik başka bir şey değil.
  • Pace sıfırlanmış filan değil... 2 maç yapıp oyunun düzenini anlamadan, yanlış oynayarak buraya gelip rezalet bilmem ne yazıyorsunuz...

40'a yakın maç yaptım, hepsinde yeni eklentiler, yeni gerçekçiliği etkileyen şeyler gördüm... Artık kaleci ile karşı karşıya hepsi gol olmuyor... Her uzaktan şut laps diye 90'a gitmiyor...

Bir de o kontra yaparken arkası dönük adamı döndüremiyorum diyen arkadaşa sorum var... Plase'yi vurduğun tuşa basılı tutarsan adam topu bacağının arasından bırakıp arkasına dönüyor biliyor musun?!
  • herkes pace sıfrlanmış diyo ama bence hiç öyle değil..şuan hala en önemli kriterlerden biri pace..

araya attıgım toplara pacesi iyi olan topçular iyi kaçıyor..digerleri sürünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutnaderi

Pace sıfırlanmış filan değil... 2 maç yapıp oyunun düzenini anlamadan, yanlış oynayarak buraya gelip rezalet bilmem ne yazıyorsunuz...

40'a yakın maç yaptım, hepsinde yeni eklentiler, yeni gerçekçiliği etkileyen şeyler gördüm... Artık kaleci ile karşı karşıya hepsi gol olmuyor... Her uzaktan şut laps diye 90'a gitmiyor...

Bir de o kontra yaparken arkası dönük adamı döndüremiyorum diyen arkadaşa sorum var... Plase'yi vurduğun tuşa basılı tutarsan adam topu bacağının arasından bırakıp arkasına dönüyor biliyor musun?!

+1
    arkadasim hakli ;)

siz oynayamayanlar, biraz pratik yapin; baktiniz olmuyor. Langırt oynayin, hosunuza gidecektir :))

• quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Muriel 10 metre öndeyken Dante'nin atılan hava topunda dribling atarak muriel'i yakalaması imkansızdır gerçek hayatta ama Ea sağolsun pace etkisini 0'lamak için oyunun içine edip bırakmış. Defans ortasındaki adamların atılan her hava topuna hareketlenmesinin 1 dk almasını söylemiyorum bile rezillik başka bir şey değil.

hava toplarinda bazi oyuncular topun dusme mesafesine gore yavasliyolar ki yavasladıgı anda arkadaki stoperin dribling yapıp topu kapması gayet normal bir olaydir
    eger basit oyun istiyorsanız gidin pes oynayın sanki gerçek hayatta tum oyuncular messi gibi donuyor da oyuncular hantal vs diyorsunuz..oyuna alısan oyuncuları adam akıllı kontrol etmeyi bilen bu oyunu oynar yapamayan da anca oyunu kotuler bu kadar basit
  • Oyun zorlaşmış,daha gerçekçi olmuş.Fakat hâlâ L1 + üçgen ile verilen paslar aşırı derecede kolay.Multide öyle adamlar var, iki pas yapamıyor sadece kendi ceza sahasından topu ileri şişirip gol pozisyonuna giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanOZKAN

Oyunun ''Settings'' bölümünde ''sprint speed'' ''acceleration'' vs özellikleri %50 'den %53 lere çekerek denerseniz bahsettiğiniz tarzdaki fiziksel yavaşlıklar giderilecektir. Zaten Fifa'nın en büyük özelliklerinden biri de kişinin kendi tarzını kendisinin yaratması. Arkadaşlarımla edindiğim tecrübelerde bazıları gerçek oyun hızını benimsiyor ,yavaş ve gerçeğe en yakın olan . Ama kesinlikle oyuna şuan hepimiz alışma sürecindeyiz daha sağlıklı yorumları oyuna alıştıkça yapabiliriz diye düşünüyorum. Bu arada PS3 kullanıcı adım Guvo10 ,arkadaş sayımı çoğaltmak istiyorum =)

single player'da bir sıkıntı yok zaten yağ gibi akıyor oyun
    ama sorun multi'de. slow motion modda oynuyor gibiyiz. ayrıca single'da gayet gerçekçi maçlar olurken multi'de oynadığım tüm maçlar kör dövüşü gibi oluyor

Frm aleminde aslında yeniyim güzel paylaşımlar görüyorum ve ben de sizlerin bilgisinden yararlanmak isterim . Online yapılan maçlarda , server tüm maç ayarlarını kendi mi yapıyor , örneğin pas hatası arttırma,legendary ya da world class zorluk derecesini. Çünkü bazı maçlarda yanındaki adama bile pas atmakta zorlanıyorum hatta analog ile oynayıp ince ayar yapılmazsa 3 pas yapmak imkansız hale gelebiliyor. Fifa oynarım ama online alemde biraz yeniyim bilgilendirirseniz beni de sevinirim =)) saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanOZKAN -- 27 Eylül 2013; 10:58:17 >

• +1
  • İyi güzel gerçekci olmuş da, ama böyle yapacağım diye çok saçma işler de oluyor. Yani oyunu bazen siz kontrol edemiyorsunuz. Özellikle defansda. Akıl almaz hatalar yapıyor defans oyuncularınız,verdiğiniz komutu yapmıyorlar bazen. Yani bazen tabi olacak ama verilen komutu yapmamak ne demektir yahu. Çok sinir bozucu oluyor bu yüzden oyun bazen.
  • Fifa 12 ve 13'ü orjinal alarak gerek ut gerekse h2h modlarında oynadım...Özellikle 13'te bu momentumdan ve hep aynı tarz gollerden sıkıldığım için

kariyer modunu denedim...Kariyer modunda, özellikle 2 yıldız ve altındaki takımları alarak açılan kariyerlerde oynanan maçlar inanılmaz zevkliydi...

Hele ki bir ay kadar deneme yanılma yaparak oluşturduğum kendi slider ayarlarımla oyun daha bi gerçekçi hal aldı...

Sırf bu yüzden bu yıl oyunu almak için acele etmeyip milletin yorum yapmasını bekledim... Gördüm ki değişen birşey yok, o halde oyunu orjinal almaya da gerek yok...

Üzgünüm ama bu sene ilaçlı takılacağım...
  • Daha gerçekçi olmuş bence. Ayrıca ben her zaman çıkabiliyorum hızlı hücuma. Arapaslarla çıkarsan ve topu önüne doğru açarsan boşlukta görürsün hantal mı değil mi
  • demoyla arasında çok fark var hantallık demoda vardı bence full sürüm gayet güzel top güzelleşmiş forma güzelleşmiş bilemiyorum bence çok daha güzel f14
  • pes genel olarak beğenilmedi.

peki ya fifa 14 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

14 ü daha oynamadım ama 13 den daha kötüyse vay benim halime.Ben 13kadar rezalet bir oyun commodore64 te bile oynamadım.13ü oynarken resmen evde huzur kaçıyordu.Kırdığım ds3 de cabası...

fifa 13 yüzünden neler kırdım 2 ay içinde f710 kolu 2 tane xbox 360 kolu ve lg 2486 monitör en sonun pc yi komple sattım
  • Adam haklı. Tamam 13 de çok saçmaydı zınk diye dönüyordu adamlar ama bunda Messi bile dönemiyor arkadaş. Bu kadar hantal değil futbolcular. Arkasından adamın rüzgarı gelse dengesini kaybediyor oyuncular sanki denge tahtasında top sürüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.