Şimdi Ara

FIFA08 demo incelemem (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben 5-6 kez yapay zekaya karsi oynadim (semi-pro demoda yapay zeka) geri kalan 4-5 saat kardesimle oynadim bi demoyu bukadar uzun oynadigimi hatirlamiyorum benim kisisel gorusum oynadigim en guzel en zevkli futbol oyunu fifa fan i olmama ragmen bukadarini beklemiyordum ikili mucadeleler hava toplari yildiz futbolcularin vucut animasyonlari kontra ataklar free kick kanat bindirmeleri hersey 4 dortluk benim icin insallah ciktigi an ps3 e alicam pes ci arkadaslar da umarim tukurdugunu yalamama olayi vs icin fifayi yerden yere vurmuyorlardir halen bu demodan sonra kotu elestiriler var (elestiri herzaman olacak ama bu elestiriler oyunla ilgili degil nedense hep fifa igrenc vs gibi) neyse sonuc fifa08 SUPER
  • bu arada pro kamera açısı fena olmamış. ceza sahasına yaklaşınca çıkan çim sesleri ve oyuncu bağırtıları çok hoş ama bu kamera açısıylada sahanın sadece belli bir kısmını görebildiğiniz için pek takım oyunu oynanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 14 Eylül 2007; 18:42:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

NBA de ben AA sorunu görmedim...
    quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Yalnız oyunu deneyen 360 sahipleri PS3 sahiplerine göre daha çok beğenmiş oyunu.Nba 08'de de olan bazı farklılıklar PS3 versiyonuna olumsuz yönde yansımış gibi.AA eksikliği falan deniyordu.Biraz da EA ile alakalı bir şey sanırım....

NBA'de daha çok karton seyirci sorunundan bahsediliyordu.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

quote:

Yalnız oyunu deneyen 360 sahipleri PS3 sahiplerine göre daha çok beğenmiş oyunu.Nba 08'de de olan bazı farklılıklar PS3 versiyonuna olumsuz yönde yansımış gibi.AA eksikliği falan deniyordu.Biraz da EA ile alakalı bir şey sanırım....

Yaa AA eksikliği o kadar sıradanlaştıki onun haricindeki farklar önemli artık bence...
    AA yı cokk kullanıyorduk ya yıllardır PC de oyun oynarken...

hem 360 hemde ps3 sahibi olan bi arkdasım 2 oyun arasında hiçbir fark yok dedi ve ikisinide begenmemiş ben 360 versiyonun görmediğim için yorum yapcak konumda değil onda nasıl diye ama gören deyen karşılastıran var sonucta

Oynanış olarak fark yok tabiiki.Ama birçok kişinin dediği ve burada bir başlıkta bir sitenin incelemesinde belirttiği gibi oyunun PS3 versiyonunda bazı grafiksel sorunlar varmış....

• quote:

quote:

quote:

Yaa AA eksikliği o kadar sıradanlaştıki onun haricindeki farklar önemli artık bence...

hem 360 hemde ps3 sahibi olan bi arkdasım 2 oyun arasında hiçbir fark yok dedi ve ikisinide begenmemiş ben 360 versiyonun görmediğim için yorum yapcak konumda değil onda nasıl diye ama gören deyen karşılastıran var sonucta

Oynanış olarak fark yok tabiiki.Ama birçok kişinin dediği ve burada bir başlıkta bir sitenin incelemesinde belirttiği gibi oyunun PS3 versiyonunda bazı grafiksel sorunlar varmış....

olmasa şaşardım zaten...
    daha zamanı var ps3'ün bekleriz sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 14 Eylül 2007; 19:36:22 >

• Sagorap;
    Sanırım burda oluşlan "fan" havasından dolayı alınganlık yapmışsın.Benım lafım zaten sana değildi.Ben senın yazılarını okuyor ve deger verdıgım ıcın cevaplandırıyorum.Rahatım merak etme.
    Birde ikisinide oynayıp degerlendıren Pegasus kardesımız var.Xbox daha ıyı dıyor ama bu gene kısısel dedıgım gıbı.Ben oyunu begendım ve su anda Pes6'dan ıyı oldugunu dusunuyorum.Pes 2008 gelsın kıyaslamasını yaparım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

olmasa şaşardım zaten...
    daha zamanı var ps3'ün bekleriz sorun değil

Genelde bu sorunlar EA'nin oyunlarında var zaten...

• quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

Sagorap;
    Sanırım burda oluşlan "fan" havasından dolayı alınganlık yapmışsın.Benım lafım zaten sana değildi.Ben senın yazılarını okuyor ve deger verdıgım ıcın cevaplandırıyorum.Rahatım merak etme.
    Birde ikisinide oynayıp degerlendıren Pegasus kardesımız var.Xbox daha ıyı dıyor ama bu gene kısısel dedıgım gıbı.Ben oyunu begendım ve su anda Pes6'dan ıyı oldugunu dusunuyorum.Pes 2008 gelsın kıyaslamasını yaparım

sağol dostum
    elimden geldigi kadar tarafsız olmaya çalışıyorum zaten.Sonucta burda FAN'lık yapıp oyun muhteşem süper desem başkaları alıp oynayıp dediğim gibi cıkmadıgı gördüklerinde yazdıklarımı ve söyledikleri kimse ciddiye almaz..

öyle düşünmedigin için tekrar sağol

• Az once yenıden oynadım oyunu sagorap.Dedıgın oy farkları yok be abı.1.71 olan Tevez ıle 1.88 adam yan yana gelınce boy farkı barız bellı.Adamlar uzun olmamıs.
    Oyun bence ıyı Sagorap.26 yasındayım ve cokkk uzun zamandır oyun oynarım,bence bu oyunda adamlar ustune koymus ve yenı bır sey katmıslar.Herkesın kendı takdırı dostum.Oyun oynamaya devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

Az once yenıden oynadım oyunu sagorap.Dedıgın oy farkları yok be abı.1.71 olan Tevez ıle 1.88 adam yan yana gelınce boy farkı barız bellı.Adamlar uzun olmamıs.
    Oyun bence ıyı Sagorap.26 yasındayım ve cokkk uzun zamandır oyun oynarım,bence bu oyunda adamlar ustune koymus ve yenı bır sey katmıslar.Herkesın kendı takdırı dostum.Oyun oynamaya devam

bende kendimi bildim bileli oyun oynuyorum kesin alıcam zaten bu oyuna kimse almaya değmez diyemez bence bu oyuna haksızlık olur..
    Aslında oynadıkca daha hoş görünüyor göze ama ben bu PRO cam olayına hasta oldum cok zevkli oluyor...
  • Tek birşey diyeceğim grafikler rezalet, oynanabilirliği merak dahi etmiyorum çünkü onunda nasıl olduğunu az çok tahmin edebiliyorum.
  • NBA de seyirciler 3D karton değil !!!
    quote:

quote:

NBA de ben AA sorunu görmedim...
    quote:

NBA'de daha çok karton seyirci sorunundan bahsediliyordu.....

• quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Tek birşey diyeceğim grafikler rezalet, oynanabilirliği merak dahi etmiyorum çünkü onunda nasıl olduğunu az çok tahmin edebiliyorum.

dostum oynanabilirlik 360'daki FIFA07 yi oynamadıgım görmedigim için farklımı bilmiyorum ama PC'deki FIFA07 den sonra cok cok cok farklı ve kat kat kat daha güzel

Grafiklere gelince dedigim gibi PC'deki FIFA lardan sonra tamamen yeni göründü gözüme ama içimden bi ses daha iyi olamazmıydı demeden edemiyor

• oynadın mı oyunu _???
    quote:

Tek birşey diyeceğim grafikler rezalet, oynanabilirliği merak dahi etmiyorum çünkü onunda nasıl olduğunu az çok tahmin edebiliyorum.
  • 3-4 sıra sonra gazete kağıdı gibi karton seyirciler var
  • quote:

baba naptın oyunda güzel olan sayılı şeylerden biri grafik bari ona laf etmeyin
  • benim çok dikkatimi çekmedi :) sanırım sahaya konsantre oluyorum her oynadığımda atmosfer biraz geri planda kalıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

3-4 sıra sonra gazete kağıdı gibi karton seyirciler var
  • quote:

benim çok dikkatimi çekmedi :) sanırım sahaya konsantre oluyorum her oynadığımda atmosfer biraz geri planda kalıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

3-4 sıra sonra gazete kağıdı gibi karton seyirciler var

• Xbox360 demosunu oynayanlar hallerinden genel olarak memnunlar.Beklentileri düşük sanırım.Sanki başka oyun oynuyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Xbox360 demosunu oynayanlar hallerinden genel olarak memnunlar.Beklentileri düşük sanırım.Sanki başka oyun oynuyorlar

imzanda çok şekil oolmus
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.