Şimdi Ara

FIFA08 demo incelemem (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Xbox360 demosunu oynayanlar hallerinden genel olarak memnunlar.Beklentileri düşük sanırım.Sanki başka oyun oynuyorlar

Yok daha neler?
  • Oyunu oynadım ama fikrim değişmeyecek yine, hep aynı hikaye. Fifa mı at çöpe gitsin.
  • quote:

Xbox360 demosunu oynayanlar hallerinden genel olarak memnunlar.Beklentileri düşük sanırım.Sanki başka oyun oynuyorlar

Beklenti düşük mü? Fifa 07 nin o muhteşem grafiklerinden sonra mı?

Memnun olmamızın sebebi o şahane grafiklerle oynanabilirliğin birleşmesi. 60 FPS de Full AA, tel tel futbolcu saçları, tek tek çimler kadife gibi. Terlemeler formaların kıvrılması sallanması capcalı gıcır gıcır renk tonu.

Bu oyunu Xbox 360 da oynayıp da beğenmemek çok zor.

PS3 de oynayanlar yazdı çim kalitesi daha kötü Xbox 360 dan, renk tonları Xbox kadar değil, AA yok. Oynanış aynımıdır bilemem orasını. Kısaca PS3 de oynayanlar beğenmemekte haklı ne diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Eylül 2007; 22:36:08 >

• yıllardır pes oynayan birisi olarak fifnın bu yaptığı oyunu beğendim fena olmamış ama her zamanki gibi oyunda yine ruh yok her şey tamam grafik stat seyirci tezahuratları (harekete göre tepki veriyorlar)oynanış stilide pes e yaklaşmış ama gel görki oyuna yabancı olduğumuzdanmıdır yoksa beceriksizmiyim bilmiyorum bir türlü oyuna hakim olamadım adama pres yaptırana kadar canım çıkıyor ben adamı nereye yönlendiriyorum adam ne yapıyor şutların kafaların hiç biri kaleyi bulmuyor birde dikkatimi çekti fifa serilerinin tümünde bu var bu oyundada yine böyle yapmışlar gol atıldıktan sonra oyuncuların gol sevinci çok acayip yan yana gelip salak salak birbirlerine bakıyorlar sanki adama afedersiniz tecavüz ediyormuş gibi hareketler bunları görünce çok gıcık oluyorum bu hareketleri yapan geri zekalı adam hiçmi futbol maçlarını izlemiyor adam biraz gerçekçi yapar ama yinede oynanmayacak kadar kötü değil ben her ikisinide almayı düşünüyorum

• Demoyu indirdim.Oyun resmen çöp.6 puandan fazla alırsa kendi açımdan şaşırırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mx44

Oyunu indireli 20dk oldu 7-8 dakikada oynadım ve kapattım niyemi ya tamam oyun oynanmıyacak gibi değil ama kardeşim bizi öyle bir beklentiye soktularki ben bile PES fanı olarak galiba bu defa bu işi kotarırlar diye düşündüm.
    Konuyu açan arkadaşın söylediklerine katılıyorum ama unuttuğu bir olaydaha var ben bu EA yetkililerine Adidastan ORJİNAL bi top alıcam ve bunları aldığım topla bir odaya kitleyip 1 ay bırakıcam iyice bir inceleyip oynasınlar ;oynasınlarki belki iflah olurlarda topu oyuna daha iyi monte ederler ,dinine yandığımın yerinde adamlar bi topu bile oyuna gerçekci şekilde aktaramadılar halen balonla oynuyormuş hissi en azından bende devam ediyor.Birde futbolcuların kaplamaları iyi ama sanki maske takmışlar gibi geldi bana biraz donuk gibiler.Tabi bunların hepsi benim şahsi fikrim FIFA'cı arkadaşlar hiç kızmasın ama yine tek umudumuz PES.
    Kardeş top dedinde ah o top.İşte o top winning elewen 6 da toptu.Ben daha o oyundaki top gibi bir top ömrüm boyunca görmedim.(Yanlış anlaşılma olmasın)

• quote:

Demoyu indirdim.Oyun resmen çöp.6 puandan fazla alırsa kendi açımdan şaşırırım.

Sebep gosterebılır mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

quote:

Demoyu indirdim.Oyun resmen çöp.6 puandan fazla alırsa kendi açımdan şaşırırım.

Sebep gosterebılır mısın?

boşver dostum yaa hep aynı sebepleri göstercekler.
  • Demin oynadim BERBAT BERBAT BERBAT BERBAT BERBAT BERBAT BERBAT BERBAT 2 dakika baktim
  • acaba pes 2008 çıkmasaydı ne yapacakdınız.çok merak ediyorum. yada pes diye bi oyun olmasaydı.
  • FIFA da futbolcular hic benzemiyor replayden alakasi yok C. Ronaldo Xavi hepsine bakin. PES 1000 ceker buna 1000. Ha bu arada oyun aksama dogru ama futbolcularin 4 gölgesi simdiden hazir, Stadin gölgelik kismina gidiyorum gölge gölgenin icinde neyler gölgelik yapiyorsa artik gündüz vakti. SACMA EA senin TA............ EA nin slogani IMPOSSIBLE IS NOTHING Gölge icinde Gölge Tansu ismini sevmedim ama cevap vereyim PES dünyada var yani iyi ki var.
  • bunlarda benden olsun CEP telefonuyla çektim ama idare edin artık

• kimliğimde Enes Tansu Akkurt yazıyor. bende tansuyu kullanıyorum sevdiğim için. hem bu seni ilgilendirmez.

diyorum yaa. forum sitelerinde böyle gıcık insanlar olmadığı sürece formun tadı olmaz. iyiki varsınız yaa.

hep aynı şeyler'' Olm şu şunu yener....AHAHAHA şu şuna benziyor'' gibi

acaba net dışında böylemisiniz. yoksa net size oyun gibimi geliyor. neysee... konuyu saptırmayalım
  • Kaan seninkiler kavga ediyor Evdekilerin sesi geliyor lo
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTpro

Kaan seninkiler kavga ediyor Evdekilerin sesi geliyor lo

yok La tv sesi o

• rezalet bir oyun olmuş demoyu dün akşam oynadım.pc de ki pes 6 bile grafik bakımından fark atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 15 Eylül 2007; 9:26:26 >
  • arkadaşlar hakkatten sizin gözlerinizde bozukluk var sanırım yapmayın yaa dünden beri demo yu 20 kere oynadım bence cok iyi bir atmosfer var oynadıkca oynayası geliyor insanın evet pes de süper ama bu oyun aşmış yani adamlara helal olsun ne güzel geliştirdiler fifa 2006 w cup dan itibaren

lütfen yiğidi öldürürken hakkını yemeyi ya
  • bu oyundaki ağır atmosfer(oyuncular sanki ağır çekim gidiyor) tam sürümünde hızlandırılabiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erhan.sen

bu oyundaki ağır atmosfer(oyuncular sanki ağır çekim gidiyor) tam sürümünde hızlandırılabiliyor mu?

hızlandırılır da normal olan hız bu erhancım
  • pes'in videolarda öyle değil ama fark var, sence böyle iyi mi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.