Şimdi Ara

FIFA08 demo incelemem (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ReDDoG

Açayım sevgili dostum.
    Öncelikle top ve oynanışla ilgili eleştiriler il oyunun uzaktan yakından alakası yok.Pes serisini hemen hemen tümü ile oynamış biri olarak tek sıkıntının topu kaleci el ile atarken füze gib iatması olduğunu söyleyebilirim.Tek kelime ile ii bir oyun içi oynanış yakalamışlar.
    Grafikler konusunda çokta gerçekçi olmayan eleştirilerde var.Ancak bu noktada bireysel zevk ortaya koyulduğu için çok sözüm yok ama bence grafik kalitesi futbol oyunu için çok iyi seviyede.
    Bazı eleştiriler post kasmak için yapıldığından olaya hiç değinmiyorum bile ama oyun içi oynanışı ve lisanslı yapısı ile her futbol oyunu severini sevindirecek bir oyun.Ben Arcade makinaları dahil olmak üzere çok fazla futbol oyunu oynayan birisiyim.Benim için PES'miş FİFA imiş hiç önemli değil.Bence 10 yıllık bir önyargı ile iyi bir iş çıkartmış bir oyun aşağı çekilmeye çalışılıyor.Ps3 henüz olmadığı için benim tüm yorumlarım XboX versiyonu üzerinden.

cevap için sağol fakat şunu belirtmek istiyorum oyun içinde ronaldinho nie ana menüdeki kadar güzel durmuyor sence? Neden oyuncuların hepsi cok uzun mesela benım bildigim TEVEZ o kadar uzun değil ama 08de baya bi uzun gördüm kendisini
    Oynanıs olarak aslında güzel ama herkesi kolayca tatmin edebilcek seviyede değil aslında bu ps3teki ilk futbol oyunu biraz kıyak gececektir herkes

• Ben oyunu hem 72 ekran tüplü tv'de hemde 19" monitörümde oynadım ve fiziksel çizimlerde dediğin farklılık gözüme çarpmadı.Tevez ile bireysel eleştirin için bilgilerine bakmak lazım ama şu anda imkanım maalesef yok.Dediğim gibi benim oynadığım kamera açısında Fifa PEs'ten çok daha iyi duruyor.Oyun meselesi keyif meselesi Sagorap daha öncede dediğim gibi yiğidi öldürelim hakkını verelim.Her zaman yapılan kraldan çok kralcı olmaya gerek yok.
  • arkadaşlar full sürüm daha farklı olacaktır. bence grafikler gayet sağlam . oynanabilirlilik baya bir oturmuş bence biraz PESci arkadaşlar yanlı yorumlar yapıyorlar... ben FIFA cı veya PESci değilim her iki oyunuda zevk almak için oynayacağım ve 3 yıldır bu şekilde PC ve PS2 de oynuyordum. önemli olan oyundan zevk alabilmektir. bence çok fazla da fanatik olmamak gerekiyor bu sefer objektif bakamıyorsunuz... herkes tadını çıkarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greyhound -- 14 Eylül 2007; 17:48:34 >
  • Bir de şu sorun var ve en nefret ettiğimdir aslında; instant replaye alın bir oyunu maçtayken ve AA eksikliğini görün o kadar rahatsız edici bir durum ki anlatamam. Geçenlerde 226bw samsung monitörden kaynaklanıyor deniyordu acaba ondan mı?
  • quote:

Ben oyunu hem 72 ekran tüplü tv'de hemde 19" monitörümde oynadım ve fiziksel çizimlerde dediğin farklılık gözüme çarpmadı.Tevez ile bireysel eleştirin için bilgilerine bakmak lazım ama şu anda imkanım maalesef yok.Dediğim gibi benim oynadığım kamera açısında Fifa PEs'ten çok daha iyi duruyor.Oyun meselesi keyif meselesi Sagorap daha öncede dediğim gibi yiğidi öldürelim hakkını verelim.Her zaman yapılan kraldan çok kralcı olmaya gerek yok.

peki kral kimde biz kralcı oluyoz? PES i falan savunmuyorum öle bişey düşünme? ne güzelse onu alır oynarım ben.bende 226bw'de oynadım oyunu mesela frikik atmak için topun basına gecen ronaldinho ile oyun içinde top süren ronaldinho %100 aynı görünmüyor...

genel olarak oyun alınabilcek bir oyun sırf süper ligimiz için bile alınabilir

• olabilir bende Fight Night da AA var diyordum 1080i de oynarken AA oluyordu 720p ye döndüm AA falan kalmadı... 226BW FullHD 1080p olmadığı için bu tür bir sorun olabilir...!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: Erhan.sen

Bir de şu sorun var ve en nefret ettiğimdir aslında; instant replaye alın bir oyunu maçtayken ve AA eksikliğini görün o kadar rahatsız edici bir durum ki anlatamam. Geçenlerde 226bw samsung monitörden kaynaklanıyor deniyordu acaba ondan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

olabilir bende Fight Night da AA var diyordum 1080i de oynarken AA oluyordu 720p ye döndüm AA falan kalmadı... 226BW FullHD 1080p olmadığı için bu tür bir sorun olabilir...!!!
    quote:

Bir de şu sorun var ve en nefret ettiğimdir aslında; instant replaye alın bir oyunu maçtayken ve AA eksikliğini görün o kadar rahatsız edici bir durum ki anlatamam. Geçenlerde 226bw samsung monitörden kaynaklanıyor deniyordu acaba ondan mı?

1080p ile alakası yok FIFA08 zaten 720p görüntü veren bir oyun

• Sagorap;
    Kraldan çok kralcılar kendini bilir...
  • Fight night 1080p mi 720p mi veriyor ???
    quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

quote:

olabilir bende Fight Night da AA var diyordum 1080i de oynarken AA oluyordu 720p ye döndüm AA falan kalmadı... 226BW FullHD 1080p olmadığı için bu tür bir sorun olabilir...!!!
    quote:

• quote:

Sagorap;
    Kraldan çok kralcılar kendini bilir...

o dediğin kişi değilim ben rahat ol
  • quote:

Fight night 1080p mi 720p mi veriyor ???
    quote:

quote:

quote:

o da 720p veriyor max

• Yalnız oyunu deneyen 360 sahipleri PS3 sahiplerine göre daha çok beğenmiş oyunu.Nba 08'de de olan bazı farklılıklar PS3 versiyonuna olumsuz yönde yansımış gibi.AA eksikliği falan deniyordu.Biraz da EA ile alakalı bir şey sanırım....
  • eee tamam işte verdiği değerin üstündeki değerlerde 1080i 1050 vs. de AA sorunu olabilir !
    bu nedenle en iyisi 720p de gözümle bizzat şahit oldum Fight Night 3 de AA var diyordum 1080i den 720p ye geçince AA falan kalmadı...
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o da 720p veriyor max

• quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Yalnız oyunu deneyen 360 sahipleri PS3 sahiplerine göre daha çok beğenmiş oyunu.Nba 08'de de olan bazı farklılıklar PS3 versiyonuna olumsuz yönde yansımış gibi.AA eksikliği falan deniyordu.Biraz da EA ile alakalı bir şey sanırım....

Yaa AA eksikliği o kadar sıradanlaştıki onun haricindeki farklar önemli artık bence...
    AA yı cokk kullanıyorduk ya yıllardır PC de oyun oynarken...

hem 360 hemde ps3 sahibi olan bi arkdasım 2 oyun arasında hiçbir fark yok dedi ve ikisinide begenmemiş ben 360 versiyonun görmediğim için yorum yapcak konumda değil onda nasıl diye ama gören deyen karşılastıran var sonucta

• NBA de ben AA sorunu görmedim...
    quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Yalnız oyunu deneyen 360 sahipleri PS3 sahiplerine göre daha çok beğenmiş oyunu.Nba 08'de de olan bazı farklılıklar PS3 versiyonuna olumsuz yönde yansımış gibi.AA eksikliği falan deniyordu.Biraz da EA ile alakalı bir şey sanırım....
  • quote:

önemli olan oyundan zevk alabilmektir.

önemli noktaya parmak basmışsın. şu oyuna güzel diyen ilk önce grafikleri atıyor ortaya(şişirdikleri kadar grafik yok),sonra animasyonları,sonra oyunun oynanışı 2007 ye göre ilerlemiş. e gelişmişse gelişmiş peki zevkli bir oynanış sunuyor mu? sana göre evet bana göre hayır. olay burda bitiyor zaten. sonuçta bu başlıktaki insanlar oyunu internetten indirip oynamayacak gidip 100 liraya orjinalini alacak fifa gerçekten denildiği gibi olsaydı en fanatik adam bile parasını çöpe atmaktansa gider fifa alırdı. şimdi pes çıkacak gördük ekran görüntülerini çok güzel diyen duymadım ama yine çoğunluk pes alacak hatta fifa çok daha iyi diyenler bile fifanın yanına pes i koyacak. neden? grafik ne olursa olsun o oyun zevk veriyor. yinede şu versiyonda pes in grafikleri yerden yere vurulacak tipte değil ama mutlaka eleştrilmeli. sonuçta herkes çok daha iyi grafiklere sahip bir oyun bekliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 14 Eylül 2007; 18:17:37 >

• quote:

eee tamam işte verdiği değerin üstündeki değerlerde 1080i 1050 vs. de AA sorunu olabilir !
    bu nedenle en iyisi 720p de gözümle bizzat şahit oldum Fight Night 3 de AA var diyordum 1080i den 720p ye geçince AA falan kalmadı...
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o da 720p veriyor max

öyle olmuyor işte 1080 desteklemiyorsa oyun, monitör otomatik max desteklediğini seçer

• abi ya tamam formalar sallanıyor da sadece replaylerde bence pes daima lider olacak ea de bu kafa olduktan sonra

not:kimseye demedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 14 Eylül 2007; 18:28:10 >
  • yani oyunu 226BW de 720p ile oynamana rağmen AA oluyormu ??
    quote:

quote:

eee tamam işte verdiği değerin üstündeki değerlerde 1080i 1050 vs. de AA sorunu olabilir !
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o da 720p veriyor max

öyle olmuyor işte 1080 desteklemiyorsa oyun, monitör otomatik max desteklediğini seçer

• ben fnr3 te AA eksiği görmedim ama fifanın SADECE instant replayinde var, normalde zaten uzaktan bakınca bir şey belli olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.