Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (799. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: matogretmeni86 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
188.732
Cevap
858
Favori
6.927.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şuan bi tane ultimate hesabım var onun üstüne yenisini nasıl açarım acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Piyasa cok dalgalaniyor su ara. Genelde yukselme egliminde gidiyor simdilik. Fiyatlari iyi takip etmen lazim. Ucuza al pahali sat mantigiyla gitmelisin. Ben once bid leri takip ederim. Bid seviyelerini gordukten sonra buy now sekmesinden limit belirleyip daha ucuza ariyorum. Burada da hizli olmak lazim. Ayrica sattigin her esya - oyuncu vs den ea %5 kesiyor. Bunu dikkate al. 50k ya sattigin seyden sana 50k gelmiyor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rata

Piyasa cok dalgalaniyor su ara. Genelde yukselme egliminde gidiyor simdilik. Fiyatlari iyi takip etmen lazim. Ucuza al pahali sat mantigiyla gitmelisin. Ben once bid leri takip ederim. Bid seviyelerini gordukten sonra buy now sekmesinden limit belirleyip daha ucuza ariyorum. Burada da hizli olmak lazim. Ayrica sattigin her esya - oyuncu vs den ea %5 kesiyor. Bunu dikkate al. 50k ya sattigin seyden sana 50k gelmiyor yani.

Cevap için teşekkür ederim. Ben ucuza alıp pahalıya satma konusunu kontratlarda yapıyordum bir zamanlar ekmek parası çıkıyordu çok şükür. Şuan oyunun trade bölümüyle çok haşır neşir olmadığjmdan hangi kartlara yatırım yapmak yada kovalamak mantıklı onu bilmiyorum. Bildiklerim var ama onlarda bütçemi aşıyor ayrıca botlardan fırsat bulup nasıl ucuza adam alıyorsunuz onu da anlamadım.

• Fox90 kullanıcısına yanıt
    Buy now ile uygun alirken oyle cok yuksek karlarda gozum olmuyor. Sanirim oto buyerlardan bu sekilde biraz siyriliyorum. Ama cok zor almak zaten 4 - 5 saniyede cekiyorlar ucuz adami. Kontratlar konusunda ise bence uzun is. Cok fazla alicaksinda saticaksinda. Position kartlarina yonelebilirsin. Cdm >>cm kartlarindan iyi kazanmistim zamaninda ama artik cok ugrasmiyorum. Cunku gercekten psikopata bagliyorsun. Oyun oynamadan trade ile cok zaman harciyordum. Artik oynayipta psikopata bagliyorum

• Anlaşılan bize ekmek yok bu trade işinde. Çok fazla trader var oyunun ilk başlarında ilk defa fifa oynamama rağmen ucuza al piyasa fiyatına sat mantığından az da olsa ekmek yedim ama ancak sürümden kazanabiliyorsun oda çok az bi miktar.

BJK ŞEREF BEY STADI
  • Gareth Bale 1m olmus satsam mi acaba :)

##Damon Stoudamire##Tracy Mcgrady##Vince Carter##Cris Bosh##Marcus Camby
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem XF

beyler şuan bi tane ultimate hesabım var onun üstüne yenisini nasıl açarım acaba ?

Yeniden psn hesabi acman lazim fut takiminin ustune yenisi acamazsin yeni psn yeni origin hesabi olmasi lazim origin hesabin temiz ise birden fazla hesapta kullanabiliyorsun sanirim

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Gareth Bale 1m olmus satsam mi acaba :)

Satsan ne olacak ki hayır kimi alacaksın bütün oyuncuların fiyatları uçmuş durumda satıp beklerim diyorsan o ayrı tabi de bu fiyatlar biraz zor düşer gibime geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rata

Ya bpl için Lloris ten memnun olan var mı? Kafayı yedirticek bana. Kaç maçtır saçma sapan goller yiyor. Curtua iyi midir? Fiyatı uçmuş ama iyiyse alıcam. Bıktım şu Lloris denen heriften.

Lloris ile 2-3 oynamistim ama bence fena degildi.

BPL icin en iyi kaleciler Cech ve De Gea bence. Bende de Courtois kaledeyken cok sacma sapan goller oluyordu. Dayanamadim sattim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşının kaleyi bulan bütün şutları gol resmen. Cech bir ara kullanıyordum aslında fena değildi. Bu Lloris belasını kağıt üstünde iyi diye aldım da yalanmış. De gea yı da denedim o da bir ara beni çıldırtmıştı. Bpl de denemediğim bi Curtuois vardı da, senin dediğin gibi saçma sapan goller yiyor diye bende görmüştüm. Ondan sorayım demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rata -- 25 Ocak 2015; 0:39:11 >

• piyasanın cılkı çıkmış iyice. sağolsun ea mahvetti marketi. geçen sene coins satışına ceza verilmezken bile market bu senekinden bin kat daha iyiydi. piyasa coins satan çakal şirketlerin eline kaldı. geçen sene 100k 30tl idi şuan 1m 30tl düşünün durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 25 Ocak 2015; 9:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Teknik direktor kontrati nereden aliyoruz beyler

Kontratlarin icinde hocam. Teknik direktör Futbolcu diye ayrilmiyor hepsi ayni ekranda ;) takim elbiseli olanlara dikkat edip al.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.