Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
188.724
Cevap
858
Favori
6.927.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HakanBalta333

Lahm 95 puan 1.1 milyon 4 milyona nerde gördün hocam

almanya kadrosu kurarken lahm a baktım da birisi 4 milyon fiyat koymuştu şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

1) oyuncuların bazılarında overall güç kısmı kare işareti kaplı ve normalden daha yüksek özellikleri (herbir özelligi 10 fazla fakat overall degeri sabit) bu durum nasıl olusuyor geçiçi birşeymi ? çünkü cok fiyat farkı olmuyor .
    aynı sekilde bazı kartlar gold siyah oluyor fiyatları yüksek fakat değerleri deişmiş oluyor. ilk verdigim örnekteki halden güçsüzken daha pahallı oluyor. sanırım ilki geçiçi birşey ? birde İf dedikleri formda olma durumu bunlardan hangisi oluyor

2) 2-3 gündür oynuyorum sabah 6 gibi aldım cogu oyuncularımı genelde şimdi gün içinde farkettim satın aldıgım fiyattan daha yüksek fiyatlara sattım genelde böylemi oluyor yani oyun doluyken daha yüksek fiyatlaramı gidiyor oyuncular kadro kurma arifesindeyim bu konuda püf nokta verirseniz sevinirim

not:ps4 de oynuyorum psn blablablachn ben bunlari sana bi çırpıda anlatırım diyebilecekler için :) eklerseniz sevinirim
    fifa ve gta online oynuyorm cok yalnızım :)
    **4+1 Creative İnspire 4400**CM Storm Sentinel Z3ro-G & Razer Ouroboros **Creative Fatal1ty Gaming Kulaklık - Razer Chimaera 5.1 **Razer Lycosa**

Monster FL92 Emektar
    İntel Core 2 Duo T9300 @2.50 GHz - Ati HD3650 - 4 GB DDR II 667 Mhz - 200 GB 7200 RPM SATA 16MB Cache

• blablablachn kullanıcısına yanıt
    1- Bu tamamen antreman kartları ile sadece bir maçlık bir özellik 1 maç sonra oyuncu güçleri normal haline dönüyor. sadece çok önemli maçlarda ve fazlasıyla coinin varsa kullanılacak bir özellik. Siyah kartlar ise oyuncuların o hafta gerçekte kendi liglerinde ya da kupalarda daki performansına göre çıkıyor. Örneğin bu hafta bir maç da x bir oyuncu 2 gol atıp 2 de asist yapsa o adamın siyah kartı çıkarki bu karttaki değerleri normal kartından biraz daha yüksek olur bu güçler kalıcı olduğu için fiyatları pahalıdır.

2- Şu anda piyasa inanılmaz yükselme eğilimindedir. Her zaman ne olacağını tam olarak kestiremessin sürprizler olabilir ama genellikle çarşamba günleri bir üstteki madde de açıkladığım siyah kartlar çıkar bu kartların çıkışı ile fiyatlar biraz düşer en uygun takım kurma zamanlarıda bu zamanlardır. Şu anda fiyatlar tavan yapmış durumda hala TOTY etkileri devam ediyor. Bugün çıkacak TOTW fiyatları nasıl etkiliycek görücez.

• 3000k ya alığım messi 3800 lerden gidiyor fiyatlar ne cabuk değişmiş bu kada :)

Psn: CanaWAR_
  • Leveli 60 olaniniz var mi ps3 de? Su coins giftleri paylasalim aramizda

Orijinalden alıntı: Prestigi10

Leveli 60 olaniniz var mi ps3 de? Su coins giftleri paylasalim aramizda

Coins boostlar gonderilemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

Leveli 60 olaniniz var mi ps3 de? Su coins giftleri paylasalim aramizda

Coins boostlar gonderilemiyor

Olamazzzz. Dun fark ettim aklima geldi ama dikkatli bakmadim. Gift friends yaziyor gibi geldi. Bu EA varya tam pintici.

• Selam beyler toty oyuncularinin fiyatlari ne olur sizce maksimum

Orijinalden alıntı: _EsmeR

3000k ya alığım messi 3800 lerden gidiyor fiyatlar ne cabuk değişmiş bu kada :)

Dün 3.9'a almıştım şimdi en düşük 4.2 olmuş

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

3000k ya alığım messi 3800 lerden gidiyor fiyatlar ne cabuk değişmiş bu kada :)

Dün 3.9'a almıştım şimdi en düşük 4.2 olmuş

Sorma ya aldığım bütün oyuncuların fiyatı artmış :D Aklım karıştı valla ne yapsam diye ama satınca da alınacak adam yok :)

Psn: CanaWAR_
  • Fiyatlar neden bukadar arttı ve düşecek mi bilgisi olan var mı.

Sitelerde coinler 33tlye dustu onun icin piyasa artiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

##Damon Stoudamire##Tracy Mcgrady##Vince Carter##Cris Bosh##Marcus Camby
  • Ticaret yapmak isteyen arkadaşlara örnek olarak atıyorum, bir gün içerisinde bile ne büyük karlar elde edilebileğini görmeleri açısından (PS4 Platformu İçindir), gün içerisinde 16 saat süre ile takip ettim ve tek tek not aldım belirli oyuncuların gittiği fiyatları, karalı olarak kutu içerisine aldıklarım o oyuncuya ait gün içerisinde ki en düşük ve en yüksek fiyatlardır. En sağda görülen KAR ise o oyuncuyu gün içerisinde en ucuza giden fiyattan alarak en yüksek fiyatta olduğu saatte satarsak bir oyuncudan edilecek KAR'dır. Hatta o Kar'ın aşağıya yuvarlanmış halidir (Örneğin Kar 49,250 K olsa dahi ben 45K yazdım). En sağda yatık olarak küçük yazı ile yazılmış rakamlar ise eğer 8m paranız var ise o oyuncudan maksimum alınarak edilebilecek kardır. Yuvarlak içerisine alınan oyuncularda görüldüğü gibi en fazla kar getiren oyuncular. Hazard'ı sonradan eklediğim için 5 saat listede yer almadı.

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• 
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.