Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: matogretmeni86 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.732
Cevap
858
Favori
6.927.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: real_truman

Ticaret yapmak isteyen arkadaşlara örnek olarak atıyorum, bir gün içerisinde bile ne büyük karlar elde edilebileğini görmeleri açısından (PS4 Platformu İçindir), gün içerisinde 16 saat süre ile takip ettim ve tek tek not aldım belirli oyuncuların gittiği fiyatları, karalı olarak kutu içerisine aldıklarım o oyuncuya ait gün içerisinde ki en düşük ve en yüksek fiyatlardır. En sağda görülen KAR ise o oyuncuyu gün içerisinde en ucuza giden fiyattan alarak en yüksek fiyatta olduğu saatte satarsak bir oyuncudan edilecek KAR'dır. Hatta o Kar'ın aşağıya yuvarlanmış halidir (Örneğin Kar 49,250 K olsa dahi ben 45K yazdım). En sağda yatık olarak küçük yazı ile yazılmış rakamlar ise eğer 8m paranız var ise o oyuncudan maksimum alınarak edilebilecek kardır. Yuvarlak içerisine alınan oyuncularda görüldüğü gibi en fazla kar getiren oyuncular. Hazard'ı sonradan eklediğim için 5 saat listede yer almadı.

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Eline sağlık usta baya uğraşmışsın bu gidişle yarın iyi kar yapabilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

Leveli 60 olaniniz var mi ps3 de? Su coins giftleri paylasalim aramizda

Coins boostlar gonderilemiyor

Sef burda gondere biliyorsun gözukuyor? Ps4 demi yok yoksa?
    Ps3 olupda 60 lvl ustu varsa ekleselim pmden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Birine gondermeyi dener misin? PS4'te de oyle gorunuyor ama gonder deyince olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elimde totyden kalan 2 m var ilgilenenler yazarsa sevinirim.

Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini, nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir.
  • Messi bir günde 1m arttı fiyatı. Sattım hemen 700k civarı kar
  • quote:

Psn ekleyip mesaj atarsan yollayayim ps4 ise.

üstadım ekledim ve mesaj attım.çok teşekkür ederim ilgin için.

Orijinalden alıntı: barbar88

quote:

Yolladim. Katalogdan alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

analitik bakış açısı ciddi rakamlarda kazanmamızı sağlıyor! bende 3 senedir ut'de milyonlarca coinsi bu şekilde takip edip zamanlamayı değerlendirerek kazanıyorum....

Orijinalden alıntı: rumi

bi an kendimi gördüm inan :) eline sağlık...

analitik bakış açısı ciddi rakamlarda kazanmamızı sağlıyor! bende 3 senedir ut'de milyonlarca coinsi bu şekilde takip edip zamanlamayı değerlendirerek kazanıyorum....

Çok teşekkürler. Gerçekten zaman ayrılması gereken bir olay ticaret, insanı yoruyor bedenen ve ruhen. Bazı arkadaşlar yazıyorlar görüyorum bize de söyleyin ticaret nasıl yapılıyor, bu paraları nasıl kazandınız diye fakat göründüğü kadar kolay değil, orada gerçekten oyun oynamıyorsunuz ve şunu belirteyim eğlenmiyorsunuz bu işi yaparken! :D Belki başlarda evet ama sonradan yeter diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Giroud

quote:

Orijinalden alıntı: real_truman

Ticaret yapmak isteyen arkadaşlara örnek olarak atıyorum, bir gün içerisinde bile ne büyük karlar elde edilebileğini görmeleri açısından (PS4 Platformu İçindir), gün içerisinde 16 saat süre ile takip ettim ve tek tek not aldım belirli oyuncuların gittiği fiyatları, karalı olarak kutu içerisine aldıklarım o oyuncuya ait gün içerisinde ki en düşük ve en yüksek fiyatlardır. En sağda görülen KAR ise o oyuncuyu gün içerisinde en ucuza giden fiyattan alarak en yüksek fiyatta olduğu saatte satarsak bir oyuncudan edilecek KAR'dır. Hatta o Kar'ın aşağıya yuvarlanmış halidir (Örneğin Kar 49,250 K olsa dahi ben 45K yazdım). En sağda yatık olarak küçük yazı ile yazılmış rakamlar ise eğer 8m paranız var ise o oyuncudan maksimum alınarak edilebilecek kardır. Yuvarlak içerisine alınan oyuncularda görüldüğü gibi en fazla kar getiren oyuncular. Hazard'ı sonradan eklediğim için 5 saat listede yer almadı.

Eline sağlık usta baya uğraşmışsın bu gidişle yarın iyi kar yapabilirsin :)

16 Saatimi buna ayırdım dile kolay :) Çok teşekkürler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birine gondermeyi dener misin? PS4'te de oyle gorunuyor ama gonder deyince olmuyor.

Denedim ve sonuc maulum. Birde kiralik oyuncularda gönderilmiyor.
    Millet kiralik robben goruyorum. Ronaldo filan fakat bende onlar yok nedenki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Denedim ve sonuc maulum. Birde kiralik oyuncularda gönderilmiyor.
    Millet kiralik robben goruyorum. Ronaldo filan fakat bende onlar yok nedenki?

Herkeste farklı kiralık oyuncular çıkıyor olabilir, benim iki hesabım vardı hesaplarımın birinde en iyi kiralık oyuncu ronaldoydu, diğerinde neuer.

• Elimde totyden kalan 2 m var ilgilenenler ulaşsın

Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini, nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barbar88

quote:

Yolladim. Katalogdan alabilirsiniz

çok teşekkür ederim gerçekten.çok sağolasın.
    evet..şu aşamada misal 20 milyon coinse ulaştım ama toplam 100 maç oynamışlığım yok...hadi destiny 'e çok kaptırdık oda ayrı mevzu ama gerçekten ticarete zaman ayırırken oyundan feragat ediyoruz..ama bu kafa yapısı ( analitik bakış ) her zaman kazandırır ( reel de de ) tebrikler

• beyler mavi kartların fiyatı ne zman artar
  • Trade taktiklerimizi paylaşalım beyler ben elimden geleni yaparım her sorana fikir veririm :) burada belki 200 kişiyiz ama oyun içinde 15 milyon kişi var neden bizim forumdakiler trade yapamasın. Yani hiç bir konuda olamadığı gibi trade de birlik olamıyoruz. Burada 30 milyonluk takımlar paylaşılıyor bir altındaki mesajda adam kompany alamadım coins yok diyor. Arada da coins ihtiyacınız karşılanır mesajlarda işin daha komik tarafı :)) valla yüzüm açık isteyen bana pm atıp oyuncu isteyebilir gücüm yettiğince yardımcı olurum ama birbirimizi şu oyun için çok yıpratıyoruz yazmak istedim. Makul olan coins miktarı 1 milyondur kardeşim güzel güzel alır oynar satar yeni oyuncu alır oynarsınız, bir milyonuda haftalık hediyeleşme yapalım platformlar aydı aydı seçsin her hafta bir mağdura yardımcı olalım ben her hafta bir kişiye 100k verebilirim mesela sözüm söz, ama birlik olursak bir başkası ben 10k veririm desin onada varım, yeterki forumdan sürekli yazıştığımız kardeşlerimizde şu oyunu istedikleri oyuncularla oynayabilsin birini seçelim forumda en çok vakit geçiren o kişi organize etsin bence harika olur çekiliş yaparız ps-pc-Xbox > verenler = toplanan miktar > çekilişi kazanan Şanslı kişi :)

PSN: Muhibbi

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

Trade taktiklerimizi paylaşalım beyler ben elimden geleni yaparım her sorana fikir veririm :) burada belki 200 kişiyiz ama oyun içinde 15 milyon kişi var neden bizim forumdakiler trade yapamasın. Yani hiç bir konuda olamadığı gibi trade de birlik olamıyoruz. Burada 30 milyonluk takımlar paylaşılıyor bir altındaki mesajda adam kompany alamadım coins yok diyor. Arada da coins ihtiyacınız karşılanır mesajlarda işin daha komik tarafı :)) valla yüzüm açık isteyen bana pm atıp oyuncu isteyebilir gücüm yettiğince yardımcı olurum ama birbirimizi şu oyun için çok yıpratıyoruz yazmak istedim. Makul olan coins miktarı 1 milyondur kardeşim güzel güzel alır oynar satar yeni oyuncu alır oynarsınız, bir milyonuda haftalık hediyeleşme yapalım platformlar aydı aydı seçsin her hafta bir mağdura yardımcı olalım ben her hafta bir kişiye 100k verebilirim mesela sözüm söz, ama birlik olursak bir başkası ben 10k veririm desin onada varım, yeterki forumdan sürekli yazıştığımız kardeşlerimizde şu oyunu istedikleri oyuncularla oynayabilsin birini seçelim forumda en çok vakit geçiren o kişi organize etsin bence harika olur çekiliş yaparız ps-pc-Xbox > verenler = toplanan miktar > çekilişi kazanan Şanslı kişi :)

Hocam bizim pc ve ps whatsapp gruplarimiz var buraya katilirsaniz burdan organize ederim ben

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.