Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cacaron41 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
188.737
Cevap
858
Favori
6.927.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    coini olan katladi olmayan dandik adamlara kaldi..
    toty den once tum takimi 1 m ye sattim su an takimi geri alsam tam 2m..futheadden baktim demin..saka gibi.
    allahtan sattigim adamlar yerine toty david luiz ve thiago silva almistim..ikisi su an 2.5 m..bu fiyatlardan da takimi geri toplamak istemiyorum.totylerin fiyati yukselse anlicam mantikli.ancak tum oyuncularin fiyati 3 e katlandi..if tevezi 250k ya sattim su an 900 k..

fut marketi duzelene dek pro club e devam..isin ilginc yani toty luiz ve thiagoyu habire markete koyuyorum..en ucuz rakamin 200 k ustune..gunde 2-3 kez satiliyor.boyle boyle 1m daha coin yaptim.
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • fifa oynamaktan elim ağrıyo ya bırakıcam byle gıderse :)
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt
    1m nerede 30 TL? :)

Orijinalden alıntı: Olivier Giroud

1 M ---> 50 TL x 20 Vergi Benden

Bu adamın ceza alması için kaç kere mesajını sildirmemiz lazım. @Kivanc1Mac @ANDREI @bkaakco Hadi ucuza satsa neyse, piyasanın iki katına satıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Packlerden hic ama hic bir sey cikmadi..
    Zaten oncesinde Bale cikmisti. Bosu bosuna masraf ettim..

Coin alsaydim demek ki 12m Coin alabiliyordum bu maliyete.
    Bir daha benden EA Sports'a tek kurus oynamaz.

Zaten bu yil oyun garip oldu herif topu bi saga cekiyor bi sola cekiyor 2 stoper ortayi tamamen aciyor. Bunca yildir en mutevazi kadrolar ile Div 1'e demir atan ben Div 6'ya dusmek uzereyim. Peh..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ya bu moment dalgası 2014 te de vardı ama bu kadar değildi. Ben div2 de takılıyordum geçen sene. Bu sene daha 5 i hiç geçemedim. Oyun belirliyor resmen senin kazanmanı veya kaybetmeni. Ben 2-3 dk içinde anlıyorum resmen kazanma şansımın olup olmayacağını. Saçmalıklarla dolu oyun. Geçen gün adam Thiago Silva ile orta sahadan top kaptı benden, resmen dümdüz koştu ceza sahasına falan girdi üstüne üstlük kalecinin kapattığı taraftan bir de plase vurup gol attı. Bende gidiyorum Van Persie, Costa yla aynı adama 10 şut çekiyorum yok yemiyor. Birde çoluk çocuk ta türemiş aşırı derece. Herife gol atıyorum, çok böyle mükemmel bir gol değilse izletmem basar geçerim. Ya adam bir gol atıyor, herifin golünü her açıdan izliyorum birde ortasahaya yürürken bile izletiyor. Çıldırtıyorlar iyice.2014 te bu kadar değildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Simdi iceriye cok daha fazla kat ediyorlar ama kanatlara acilmadiklari icin diagonal pas yaparak saga sola oyunu acamiyorum.
    Ortadan yarmak zorunda kaliyorum rakibi herkes gibi..
    Bu sene bozdular cok Fifayi gecen yil inanilmaz kollektif oynaniyordu.
    Simdi ceza sahasi onunde artistik hareketler yap bi garip yardir defans es gecsin surekli falan. Iyice fantasy football'a dondu yani.

Santralar hele penalti gibi. Gol atiyorum, santra yapiliyor hop gol yiyorum. Hep ayni..
    Frikiklerin %95'i gol. Ne goller yiyorum frikikten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 26 Ocak 2015; 13:51:45 >

• arkadaşlar evde vadafon net kullanan varmı ? varsa kopma felan oluyormu
    Haftanin takimina secilen oyuncula siyah kartlar. 1 hafta packlerden cikar. Ozellikleri daha iyi olur.

Orijinalden alıntı: waleur5

1 hafta sonra siliniyorlarmı peki birde bu hafta eto cam mı oynamış

Hayir kartlar kalici ama sadece 1 hafta packten cikiyorlar. Evet Etoo o hafta cam oynadigi icin cam olarak cikmis. Ashley Young'in sol bek karti var mesela, veya ronaldonun st karti.

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

quote:

Orijinalden alıntı: Görkem XF

beyler şuan bi tane ultimate hesabım var onun üstüne yenisini nasıl açarım acaba ?

Yeniden psn hesabi acman lazim fut takiminin ustune yenisi acamazsin yeni psn yeni origin hesabi olmasi lazim origin hesabin temiz ise birden fazla hesapta kullanabiliyorsun sanirim

teşekkür ederim dostum
  • fut kariyerimin en iyi kazancini yaptim heralde 80k ya aldigim if menez 321k suan ve 250k ya aldigim SIF lacazett suan 900k benim gibi trade yapmasini bilmeyenlere önerim paranizi IF lere yatirin en saglami :))
  • 3 milyona aldığım Messi 6.400 e gidiyor, 300 e aldığım Agüero 500 lerde, 110 a aldığım Sif Clichy 350 lerde :) Di maria 320 lerde :) Yani piyasa hep uçtu, elindekini satarsan alacağın yine pahalı olacak :)

Psn: CanaWAR_
  • Ben de sizin kadar olmasa da 25K aldigim Lahm'i 53'e sattim.

Taktik icabi takimdan ayrilmasi gerekti.
    Yerine James Rodriguez aldim. =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.