Rakip iki oyuncuyla oynarsa iki golde bitti benim bir kaç kere |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (7791. sayfa)

-
-
üzgünüz fakat FIFA 23 Ultimate Team ile bağlantı kurulurken bir hata oluştu. Bir kaç maçtan sonra bu hatayı alıyorum. Dedim wl eleme yapayım yendim yine aynı hatayı alıp yenik sayıldım ne yapmalıyım bilen biri var mı?
-
dün sıfırdan futa başladım da kadro kurmak inanılmaz zorlaşmış altyapı görevlerinin bir kısmını hallettim temel sbcleri de yaptım kadroya koyacak elle tutulur bir gold oyuncu bile vermedi daha wc oyuncularıyla squad battles'da görev kasıyorum sadece 6 tane token topladım 3üyle gittim 82x20 açtım ondan da bir şey vermedi (pardon nagatomo verdi
)
şöyle başlangıç seviyesi bi italya veya ispanya kadrosu yapma niyetindeyim elimde kalan tokenlarla sol beke vina sağ beke bereszynskiyi alıp diğer görevlerden duncan ve gyasi çekerek belki yavaş yavaş bi italya kadrosu kurabilirim ama çok da emin değilim açıkçası
-
Soft ban yemişsin gorevlerden. 5-6 saat oynama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok fazla maça girip çıkınca oyun soft ban atıyor. Dünya kupası görevinde de çok oynayınca soft ban atıyor sanırım öyle saçma bir olay var. Çözüm olarak bir süre oynamamak var galiba.
Ya da daha saçma bir çözüm istiyorsanız kimi kullanıcılar squad battle maçı yapıp maç sonundaki cut scenelerin hiç birini geçmeden izlemiş ve böyle düzelmiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mext -- 9 Aralık 2022; 14:19:26 > -
wc fisleri icin gunde 10 saat gorev yapan arkadaslar arada bir yoklasin bu siteyi
-
ahahahaaha
ulan ya
-
Benim Butragueno (91 WCI ) alabilmem için akşam Brezilya'nın yenmesi gerekiyor. Herşey bu maça bağlı. Burta'nın bu kartı için neredeyse emin gibiyim. Dünya kupası bitince 1.400-1500 civarlarını rahat görür. Hatta bence tüm dünya kupası iconları yükselecektir. Ve yine hatta bu Dünya kupası iconlarının ofans olanları primelarından daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 9 Aralık 2022; 14:54:57 > -
Bunun issizlikle ne alakasi var. Part time calisan,ogrenci olan ya da serbest calisan vaktini degerlendirmek icin yapamiyor mu bunu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekli paket 84*20'den WCS Rabiot çıktı. Kadro planlamamı değiştirmeyi planlıyorum tabi haliyle. Kadro Sterling dışında satılamaz
110K var, Onun haricinde satabileceğim; Nagatomo WCS - Robertson(ikisinde aynı paketten çıktı, son gece ödül alayım diye yaptığım rivals maçları sağolsun) ve Bruno Fernandes var.
Şuan kullandığım(Wc görevlerinden dolayı sadece çok az maç attım bu kadroyla) kadro bu. 3. stoper alternatifi olarakta Ruben Dias var yine satılamaz.
Asıl yapmak istediğim Schweinsteiger SBC'sini yapıp, Christensen çekip, güzel kanatlar alana kadar mecburen takılmaktı.
Ama Rabiot geldiği için şöyle bir düşüncem oluştu. Schweinsteiger Sbc'sini neredeyse hiç harcamadan, ya da 30-40K gibi bir harcama ile yapabiliyorum. Yanına Kean içinde çok bir harcama yapmam gerekmez, o derece satılamaz kart var.
Sizce hangi kadro yapısı beni uzun süre yeniden değiştirtmeyi düşündürmez? Böyle WC tokenleri gibi saatler harcamayayım, günde iki üç saat oynayıp takılayım istiyorum.
-
Olabilir hocam valla hiç dikkat etmedim ona ben
Ama bu görevler tam kanser ya, ben hiç oyuncuların bu kadar rakibi izlediğini görmedim başka hiç bir modda
-
Yan hesap ile yapan var. Geçen beni engellemiş sanırım. Ayrı bir boyut gerçekten.
Santra yapan yüzde 80 kazanıyor benim oynadığım maçlarda.
-
Schweinsteiger çok acil değilse biraz daha bekle derim. Çok yapılacak bir kart değil. Bugün yarın yine sbc gelir. Gelmese dahi bence yapma 1 K ya Renato al daha çok iş yapar.
-
Tam olarak alıntıladığın adam olabilir. O da yan hesap ile yapıyor ama adam işin ticari kısmında tabiki bu işten para kazanıyor. Sanıyorum. Evden çalışıyor yada gece mi ne çalışıyordu. Öyle bir imkanım olsa bende para kasardım. Ama şaka maka EA'de ülke ekonomisine katkı sunuyor yani bu coins işinden çok ekmek yiyen var.
-
Hocam yan hesaplarla satılmaz işine gerek yok iyi olan gold kartlarla bile yeniyor full özel kartlı kadroları. Biraz şansta olucak oyun başında deli gibi atıyordu bana. Şimdi 83 üstü adam yok gold veriyor sadece. Canım sıkıldı dün gece ikon paketi yapayım dedim. 87 Hernandez verdi. Rakiplere bakıyom full cruyff , mbappe , neymar ozel kartlar. Ben yan hesabı oynamıyodum bayadır. Div 5 te kalmış. Herkeste neymar cam kartı messi gençlik kartı nedir bunlar bu sene saçmaladı. O kartlarla yenemiyorlar bizi.
Merhabalar arkadaşımla ultimate team oynamak istediğimde add friends with ultimate team clubs to be able to play against them hatası alıyorum çözemedim başına gelen var mıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen gün aynı şeyi düşündüğüm. Sbc ile oyuna verdiğim kartları yine paket açarak geri alıyorum . En son paket açarken yine renkli ışıklar aldınız sıfır heyecan. Sonuç witsel’in promo kartı. Değeri 11K :) Bana şunu vereceğine git silver rare sıradan bir adam at daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah biraz öyle santradan alıp gidince öyle oluyor, ama benim Morientes'in direk fetişi olduğu için sadece direğe vuruyor
-
Emeğe saygı + rep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X