Aynı |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (7747. sayfa)

-
-
Gerçi çıkmasına da gerek yok market o kadar göçük ki eskiden aylarca oynasak c.ronaldoya ulamazdık şimdi millet yedeğe koyuyor :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacaron41 -- 22 Kasım 2022; 0:25:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
La liga oyuncuların varsa cmye 85 gücündeki vazquez iyi gider kimyan uyuyorsa eğer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende hala 1. Paket gözüküyor ilginç.
ülkesi bir galibiyet (her galibiyette değil tek seferlik) alan bir yükseltme alacak.
-
86+ otw actim 86 ov. hofmann geldi.
hofmann kim abi?
takimda hic alman oyuncum yok, hani oynatmak istesem bile kimya yapamam. inanilmaz ya hofmannin kendisi bile oyunda kendini kadroya almaz oyle bir kart aga bu. quiksell yaptim
oyle bir script yazmislar, cikacak olan karti kadron belirliyor, en ihtiyacin olmayan ligden en ihtiyacin olmayan pozisyona gore kart veriyor sana ki isine yaramasin gidip sinirle fp al diye.. kullanicisini bu kadar asagilayan baska bir oyun gormedim..
-
86+ totw paketini yapıp 86. kez diaby çektim. Vallahi bıktım. Çık hayatımdan artık ya.
Fransa'yı görüp ümitleniyorum sonra zorttt diye bu dingil geliyor. Hep aynı hikaye.
-
Kasım ayı gözükmüyor mu? Geçen sene pc hesabına bağlı prime yüzünden bir kaç paketi yanlış tarafa çekip durmuştum. Mail ayarları hesap bağlantıları biraz sıkıntılı sanki amazonun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mext -- 22 Kasım 2022; 10:5:43 > -
Az once baktım gelmiş. Hep aldığım ödül sayfasına atıyodu geri döndüm bi şeyler oldu buldum. Ama boş çıktı paket. Zaten bu sene bize hersey boş cıkıyor.
-
Bana sene başından beri toplam iki kere van dijk çıktı o kadar. Biri satılabilir diğeri satılamaz. Bir iki van dijk daha yakalarsam üç beş topçu alacağım inşallah
-
İlk taşı en günahsızımız atsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bu oyuncuların üstündeki işaretleri nasıl kaldırıyoruz acaba ? Örn ; O isareti diyor yanında müdahale yazıyor gibi
Fifa antrenörü gizle yapacaksınız kol ayarlarından
fifa 22yi baska birinden almistim, bi hata yapip 23u de o hesap uzerinden satin aldim, fut web app maili adamin eski maili o yuzden giris yapamiyorum, fut webin mail adresini degistirme imkanim yok mu beyler?
-
-
Yok hocam kendim sadece o da fırsat buldukça
-
Oyunu birakma zamani geldi gibi. Ben 3. Haftaya giriyorum. Hala oynamiyorum. Bakalim ne kadar dayanabilecegim.
Su kartlari gordum moralim bozuldu.
Durun la eldeki altınları bozup kadroyu geliştirdim. Geçen hafta championsa 8 maç dayanabildim ama olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X