Yok yok o güncelleme ile alakalı değildir üstat şimdi demekki sunucuda yoğunluk yoktur gün içinde oynamaya çalışın üstat yine aynı Çamur bataklığın olacak yani inanın günü gününe saati saatine tutmuyor belki konsol tarafı bilgisayara nazaran daha iyidir tabi benim elimde konsol olmadığı için ben de deneyemiyorum şu anda PlayStation beşin dönemi geçti bir de Kencel dönüşüm falan filan işleri var bizim ama nasip olur taşınırsam kafaya koydum ilk önce şöyle FIFA oynamak için 42 inç televizyon alacağım üstat Bir de yeni konsol çıkınca örnek veriyorum PlayStation 6.01 tane de ondan alacağım sırf FIFA oynayabilmek için 42 inç alacağım abi bence var ya aşırı derecede keyiflidir büyük ekranda FIFA oynamak savaş oyunlarını falan filan yine 27 inç de oynarım buradaki arkadaşların arada ekran görüntülerini falan görüyorum oyundan abi mis gibi konsolunuz var FIFA oynuyorsunuz 27 inç 24 inç monitörlerde kendinize eziyet ediyorsunuz şöyle alın 42 inç abi geçin karşısına büyük ekranda keyifle oynayın ya 😁😁 siz ödülleri kaçırmadınız gerçi aldınız haftalık ödül ama yine bir Mbappé vermedi değil mi 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9254. sayfa)

-
-
Yok hocam nerde 😅 58 inch tvde oynuyorum ben, gayet keyifli, monitorler kadar akici olmayabilir ama buyuk ekran daha cok keyif veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be hocam sizin adınıza çok sevindim büyük ekranda futbol oynamanın tadı bambaşkadır eminim
Abi futbol oyununda akıcılığı etki etmez özellikle konsol da monitör ile televizyon arasında herhangi bir fark oluşmaz çünkü konsol da oyun zaten 60 tazeleme ve 60 fps da oynandığı için daha üstü fps ve tazeleme mümkün olmuyor
umarım yakın zamanda ben de hayırlısıyla büyük ekranda FIFA oynayabilirim
size keyifli oyunlar ve başarılar dilerim şu anda mesela Sunucularda tahminimce yoğunluk yoktur eğer evdeyseniz ilerlemek istiyorsanız şu anda online da oynamanın tam zamanıdır kasa bildiğiniz kadar kasın üstadım öğlenleri zaten hiç oynanmıyor😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat bir de bir ara konsol başına geçtiğin zaman FIFA oynarken bir görsel gönderir misiniz çok merak ettim büyük ekranda nasıl görüntü oluyor diye eminim ortam çok iyidir ya ☺️
Arkadaşlar bir türlü anlam veremediğim bişey var, 90 Ronaldo 94 Ronaldodan, 89 Hamm 93 Hamm dan neden daha pahalı?
Evolar yuzunden. 93luk 94luk evolar baslamadi daha
ben geliştirmelerin bu kadar farkettiğini bilmiyordum, teşekkür ederim
Evo ile 94 lük halinden çok daha iyi oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Buyur hocam ✌
CÜMLETEN HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM 🤲🤲
Herkese bol TOTS'lu iyi bayramlar 😀
Kurban bayramı nız mübarek olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 6 Haziran 2025; 9:58:36 >
-
İyi bayramlar dilerim
Paket??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paketten verecegi 4 tane 84 3 tane 83 hocam, paketler iyice kotu bence
87 diye okumuşum hocam 👍🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstadım değerli vaktinizi ayırıp paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim bana da güzel referans oldu harbiden var ya ortam çok güzel görünüyor
Büyük ekranlı FIFA oynamak aşırı derecede eğlenceli anladığım kadarıyla
nasip olursa yeni eve geçtiğim zaman ben de en az 42 inç bir tane televizyon alacağım sırf FIFA‘yı büyük ekranda oynayabilmek için
Ağız tadıyla huzurlu şekilde sağlıklı eğlenceli şekilde keyifli başarılı oyunlar oynamanızı temenni ederim
ve
değerli forumdaşlar cümleten mübarek kurban bayramımızı hayırlara vesile olsun inşaALLAH , ALLAH celle celalühu aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte nice bayramlara mübarek gün ve gecelere rızâsına uygun şekilde hayırlısıyla tekrar tekrar kavuşabilmeliyi nasip eylesin
amin 🤲🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X