Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (6122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189.776
Cevap
852
Favori
6.992.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
119 oy
Sayfa: önceki 61206121612261236124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ne ilaç hem de ya. Azcık üste çık Blanc'a paramın yetmediğini yazdığım mesajlar görürsün zaten :D Sanırım kullanıcam Van Dijk'ı. Yanına Joe Gomez ya da Blanc koyarım artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moo için 97 david silva ve 94 bruno fernandes var. Hangisini sbcye bassam kararsız kaldım. David silvayı 4 zayıf ayaktan dolayı göndereyim diyordum az önce bir maçta 2 plase yapıştırdı maçı çevirdi. Brunoya göre boyu kısa olduğu için 60. Dakikada hızıyla ve kıvraklığıyla etkili olabiliyor.

Bu arada vakti olan en az 25-30 tane premium altın paket açsın. Oyuncu fiyatları yükseldiği için zarat imkânsiz gibi. Üstüne tots çıkma ihtimali çok yüksek

rastgele ikon veren görevden gelene bakın. maraş dondurmasını uzatmışlar da bir kere yalayabilmişim gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 19 Ağustos 2020; 20:34:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]

• KDB nin sadece 86 sbc si kaldi.diger hepsini yaptim
    yarin cikacak 2 tane cop red pick ile tamamlayacagim.ne coin kaldi ne fodder..

ben bu oyunu biliyorsam yarin bana kdb 99 verir..
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Bana da 85 Laudrup gelmişti hocam :D

• Sanırım droplar yükseltilmiş. Dün 95 thiago silva ve 92 casemiro gelmişti. Bugün altın yükseltme yaptım, 94 milinko-savic 87 ikone ve 88 alaba geldi. Elinizden geliyorsa altın yükseltme yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrademirtaas

Teşekkürler tavsiyeniz için hocam. Emre Kayır'ı çok takip ederim, David Luiz'in çok sağlam olduğunu duydum ve izledim ancak satılamayanların hepsini Roberto Firmino için harcadım :) Elimde 3-4 tane 90+ oyuncu var satılamayan ama yine piyasa bu haldeyken çok maliyetli olur gibi. Tekrar teşekkür ederim.
    Hocam Firmino yapmanız çok güzel olmuş.Takımda Pogbadan sonra en çok keyif aldığım oyuncu.Dembele yaptım ama deselerki iki oyuncudan birini quick sell yapıcaksın kesinlikle Dembele derim.Firmino ileride ciddi anlamda fark yaratıyor.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • Speed Bost var mı bilmiyorum ama ilk bikaç adımdan sonra oyundaki çoğu Ultimate oyuncudan iyi dribbling yapıyor. Hele bitiricilikten bahsetmiyorum. İyi ki yapmışım, ben de sizin gibi hiç pişman değilim.
    Bu arada stopere Van Dijk TOTY çıkardım hocam

• Fifa 20 de olan ikon kartları 21 de aynen kalacak mı, yoksa bir düzenleme yapılır mı o kartların özelliklerinde?

• Ben sıfır maliyet ile De Bruyne yaptım bakalım. Sonuçta oyunun sonu geldi ve EA malesef kendi vermedi bana bu sene ki 1000 den fazla paket açmışımdır belki fazlası bu sene. Neyse sağlık olsun seneye bakalım. Ben de takımdaki tüm fodder'ları aşağı yukarı kullanarak yaptım. Bu arada hediye paketlerinden birinden de Reus geldi. O da kar oldu.

Orijinalden alıntı: s3rhatt

Fifa 20 de olan ikon kartları 21 de aynen kalacak mı, yoksa bir düzenleme yapılır mı o kartların özelliklerinde?
    Ayni kalir yapilmaz bence. Senelerdir yapilmadi diye biliyorum hic dikkat etmemistim gerci.

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • s3rhatt S kullanıcısına yanıt
    Tahminim aynı şekilde kalır ancak bazılarına belki zayıf ayak vs güncellemesi gelebilir. Sonuçta işe yaramaz çok ikon var ve bunları oyuna kazandırmak adına bir güncelleme şart bence. Veya hız güncellemesi vs. Ayrıca bence ikon demek çok iyi oyuncu demek. Ben olsam çıkma oranını düşürür ancak çıktı mı da kadro değiştirten ikonlar yapardım. Bu EA bence bunu da bir türlü beceremedi bu sene. Bir tane ikon kadroma sokabildim o da kendi çektiğim Prime Butra. Alayı çöptü bu sene benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettfrost -- 20 Ağustos 2020; 11:28:2 >

Orijinalden alıntı: bugrademirtaas

Speed Bost var mı bilmiyorum ama ilk bikaç adımdan sonra oyundaki çoğu Ultimate oyuncudan iyi dribbling yapıyor. Hele bitiricilikten bahsetmiyorum. İyi ki yapmışım, ben de sizin gibi hiç pişman değilim.
    Bu arada stopere Van Dijk TOTY çıkardım hocam
    Valla hocam scoop turn yaptıktan sonra vurduğum şutların çoğu gol oluyor.Kart hem şut hem dribling olarak ciddi anlamda iyi.Van Dijk hayırlı olsun hocam çok iyi stoper.Bende az önce satılabilir reus ve bikaç özel kart çıkarttım.De bruyne yapmayı düşündüm sonra gereksiz geldi benim kadro için.Akşam umarım 88+ gelirde şansımızı deneriz.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • Yok arkadaş.. paket şansım sıfır.
    Yine birşey çıkmadı

Ayrıca dalglish ile aynı divisionda 5 maçta 3 gol atarken dembele ile 9 gol attım.

Bu sene en iyi çıkan adamlar min son tots, mane tots, varane tots.. başkada birşey çıkmadı paketlerden. 15. İkon packten dalglish çıktı onu da saymıyorum. Bi zahmet çıkıversin iyi sayılır bir ikon..

Oyunu bu kadro ile bitiriyorum.başkada ellemem..

Dizilişim böyle..

Quake 3 arena master

• 1 haftadır maç yapmıyordum. Bugün girdim. Tots Ter Stegen 'e nolmuş. 8 gol yedikten sonra sanırım müdahale gelmiş. Uçanı kaçanı kurtaran kaleci, en değiştirmeyecek kartım iken transfer liste attım.
    Kaç aydır oynuyordum. 3 maçta da ne goller yedi. Normalde çelmeyeceği toplar direk tutar.

Orijinalden alıntı: Shafter

Yok arkadaş.. paket şansım sıfır.
    Yine birşey çıkmadı

Ayrıca dalglish ile aynı divisionda 5 maçta 3 gol atarken dembele ile 9 gol attım.

Bu sene en iyi çıkan adamlar min son tots, mane tots, varane tots.. başkada birşey çıkmadı paketlerden. 15. İkon packten dalglish çıktı onu da saymıyorum. Bi zahmet çıkıversin iyi sayılır bir ikon..

Oyunu bu kadro ile bitiriyorum.başkada ellemem..

Dizilişim böyle..

Hocam oyunun nerdeyse en iyi kadrolarından birini kurmuşsun daha ne istiyosun oyun bitti zaten

• aarda kullanıcısına yanıt
    8 ayda biriktirdiğim 4m coinsle aldığım kante ve mbappe harici hepsi satılamaz veya görev oyuncusu. Ve bu kadroyu oyunun bitmesine 2 hafta kala kurabildim.. şans mı bu sizce :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 20 Ağustos 2020; 14:27:34 >
    Quake 3 arena master

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

8 ayda biriktirdiğim 4m coinsle aldığım kante ve mbappe harici hepsi satılamaz veya görev oyuncusu. Ve bu kadroyu oyunun bitmesine 2 hafta kala kurabildim.. şans mı bu sizce :(
    herkes bu kadroyu sene ortasında kursa oyunun bir anlamı kalmaz hocam,bir hedefin kalmaz yani.Satılamaz dediğin oyuncuların hepsi şuan mevkilerinin en iyisi nerdeyse hem
  • 487k coin varken premium altın paket açmaya başladım. Yaklaşık 400klık paket açtım. İlk başlarda tots veya özel kart cıkma ihtimali gerçekten çok oldu. Yaklaşık 6-7 pakete bir tots geldi. 5. Özel karttan sonra 30 paket açmısımdır ama 1 tane daha gelmedi para edecek kart. Sabah da açtım ama yine aynı. Belli bi yerden sonra oyun para eden kart vermemeye başladı. Bu sene sansım çok kötüydü. En iyi gelen kart Tots Son oldu. Totalde yine baya kar ettiriyor bu iş. Biraz uğrasmak gerekiyor. Tabi her zamanki gibi biraz da şans. Adamları daha satmadım ama hepsini sattıktan sonra 200-250k kar ettim gibi duruyor

Core i7 6700k // Cooler Master Hyper 212 Evo (Push&amp;Pull) // ASUS GTX 1070 ROG Strix 8 GB // Gigabyte z170x Gaming 7 // Gskill Ripjaws V 2x8 GB 3000 mhz // Samsung 850 EVO 500 GB // Corsair Carbide 400R // Corsair CX750 80 Bronze // Samsung 1 TB HD103SJ // ASUS VX24AH 23.8" 2560x1440 IPS // Logitech G105 // Logitech G402 // Logitech G930 // Logitech Z-506 5+1 75W RMS

2020 Volkswagen T-ROC Highline 1.5 TSI 150hp

• Daha 320k var
    3.6 milyona Vieirayi aldim iste dün sabah
    Kadroyu en güzel sekilde kimyalayabilmek icin bir tek o vardi
    Bir tane Moments SBCsi yaptim demin ve Laudrup verdi. Bir daha yapmam herhalde.
    Bakalim 89+ gelecek mi
    Onun disinda artik bekleyecek bir SBC kalmadi benim icin

Xbox Live: Neco6791

Nintendo Switch: SW-3086-2929-8299
  • neco6791 kullanıcısına yanıt
    Mahrez yerine mane al derim.

Quake 3 arena master

• 
Sayfa: önceki 61206121612261236124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.