Yüzbaşı
08 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 53 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar merhabalar, herkese iyi haftalar. Casper Nirvana eski bi bilgisayarım var. Driver güncellemesi sonrası PIN kullandırtmadı sistem. Parolayı da unuttum ve internette ne yazıldıysa hepsini denedim. Shift ile Kurtarma-Onarım menüsünde hangi seçeneğe girersem gireyim hepsi tamamiyle parola istiyor ve ekranla öylece bakışıyoruz. Tek çözüm sıfırlama mı? O da mı işe yaramaz? Hangi sıfırlama tercihini seçsem kurtarabilirim yardımcı olur musunuz, çok müşkil durumdayım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar herkese merhaba. Askere gideceğim için Samsung b310 telefon almaya karar verdim. Internet üzerinden sipariş ettim ve geldi ancak imeiler başka bir samsung telefona kayıtlı çıktı. İade ettim. Bilgi aldığım telefoncu bu cihazların üretimi Türkiye'de olmadığı için nerden alırsam alayım başka cihazlara kayıtlı IMEIlerin olacağını söyledi. Bu doğru mu? Cihazın üretimi olmadığı için hepsi başka cihazlara mı kayıtlı olur?
Arkadaşlar merhaba herkese, iyi forumlar.

GM 20 Pro cep telefonu kullanıyorum. Telefonun şarj dolumu neredeyse 2.5 saati geçiyor. Cihazın beraberinde gelen şarj aletinin niteliklerini fotoğraf olarak yükledim.

Buna nazaran fark yaratacak, bataryayı çabuk dolduracak fiyatı uygun bi şarj aleti önerisi bekliyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba. Betta balığı beslemeye başladım. 20x20x15 ufak bir akvaryum, dibinde ufak doğal taşlar ve polyester tek oyuncak yeterli olur mu sağlıklı yetişmesi için? Akvaryumum şu an bu anlattığım şekilde. Dondurulmuş kan kurdu, sera bettagram granül ve tropical granül yem çeşitliliğim var. Yeterli midir? Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar iyi forumlar. Size yaklaşık bir senedir yaşadığım problemden bahsedeceğim...

Bilgisayarımın özelliklerini görselde paylaştım, vasat bir sisteme sahip değilim. Ancak ne hikmetse bu sistem beni FIFA 18, Crysis 2 , Pubg Mobile(Emülatör) vs. gibi oyunlarda mağdur ediyor. Ekran kartım NVIDIA GTX950 M. Dizüstü bilgisayar. Pubg Mobile'da 60 FPS değerini ayarları ne yaparsam yapayım bulamıyorum. FIFA 18 orta ayarlarda dahi çoğu zaman kasma ve takılmalar yapıyor. Crysis 2 Yüksek ayarlarda oynatmıyor vb. şikayetlerim mevcut. Oyunları ekran kartıyla açmayı denedim, uyumluluk modlarını değiştirdim, yönetici olarak başlattım; klişe olabilecek çözümlerin hepsini denedim ancak bir türlü kesin çözüm bulamıyorum. Bana yol gösterecek arkadaşları bekliyorum konu altına.

Şimdiden teşekkürler...

OYUNLARDA KASMA SORUNU
Arkadaşlar salı günü öğlen 11:50 gibi 42 numaralı dişimi çektirdim. Sağ alt tarafta kalan bir diş oluyor bu. Aptal gibi dolgusu düştüğünde üstüne gitmedim ve çürümeye yüz tuttu. Çektirmek zorunda kaldım çünkü dişin durumu çok vahimdi. Doktor bey çekerken üç parçaya ayrıldı dişi o şekilde aldı ama herhangi bir problem olmadı. Sadece dişin tüm parçalarını çıkardıktan sonra enfeksiyon olduğunu söyledi ve dişin kökünden sallanan solucana benzer iğrenç bir parça gösterdi bana. Ağrı kesici vs. dahi yazmadı. E tabii ki uyuşukluk geçince beni kıvrandıracak derecede ağrı başladı. Ertesi gece dayanamadım ve iş çıkışı acile gittim. İğne vuruldum ve antibiyotikle beraber ağrı kesici yazıldı. Etkisi sadece saatler sürüyordu ve ağrıya o ilaçları kullanmama rağmen dayanamıyordum. Dün gece yeniden acile gittim. Oradaki doktor, bunun başka bir yolu yok, çekeceksin bu acıyı dedi. Bir problem görmediler sanırım dişte. Ya da devlet hastanesi doktorlarının her zaman yaptıkları gibi başlarından savdılar bilmiyorum. İş başa düştü ve biraz gözlemden sonra ilaç etkisi sonrası başlayan ağrıya ek bir ağrı kesici (minoset plus) takviye yaptım. Az çok idare ediyorum ama şu an, hayatım için istediğim en önemli şey şu beladan kurtulmak. Başına gelen, bu konuda deneyimi olan sizlerin yardım ve önerilerinizi bekliyorum çok zor durumdayım. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar Server 1 üzerindeki hesabımdan 1.500.000 yani 1.5 milyon coins 70 liraya veriyorum. İletişim için 0542 395 57 06 ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar herkese iyi oyunlar. NBA LIVE MOBILE online basketbol oyununda server 1'deki hesabımda olan 1.000.000 jetonu 50 TL'ye satacağım. İlgilenen arkadaşlar 0542 395 57 06 olan numaram aracılığıyla iletişime geçebilirler.
NBA sezonunda henüz sona eren finallerin heyecanını yeniden yaşamak istiyorsanız, EA Sports tarafından indirmeye sunulan NBA Live Mobile size istediğinizi verebilir.

NBA sezonunda henüz sona eren finallerin heyecanını yeniden yaşamak istiyorsanız, EA Sports tarafından indirmeye sunulan NBA Live Mobile size istediğinizi verebilir. Oyunun kapağında OKC yıldızı Russell Westbrook yer alıyor. Akıcı ve tatmin edici görsellere sahip olan oyun, modern donanım sahip mobil cihazlarda üst seviye performans gösterecektir. 32-bit dönemlerine giden mobil cihazlarda bazen kasma sorunları yaşandığını belirtmek gerek. Oyunda eğitim aşamalarını geçtikten sonra 5 kişilik takımınızı kurarak maç yapmaya başlıyorsunuz. Sol kısımdaki joystick ile oyuncuyu yönlendirirken, sağ kısımdaki tuşlar ile de top kontrolü sağlıyorsunuz. Top sizde iken hızlı atak, pas ve şut yapan tuşlar, top karşı tarafta iken savunma ve blok durumuna geçiyor. Oyunda önemli hareketler tuşlara göre değil, alandaki bölgelere göre gerçekleşiyor. Örneğin pota altına kadar dribbling yaptıktan sonra pas tuşunu yukarı sürükleyerek dunk atış yapabiliyorsunuz.

NBA liginde adım adım şampiyonluğa doğru yürürken, EA hesabına bağlanarak dünyanın farklı noktalarından oyunculara karşı canlı etkinliklere katılabiliyorsunuz. Maçlarda başarı için ekibi iyi oluşturmanız şart. Her oyuncunun kendisine özgü yetenekleri var. Para ve tecrübe puanları kazandıkça, yavaş yavaş yıldız oyuncular ekibe dahil oluyor. Ayrıca oyuncuların yeteneklerini de geliştirebiliyorsunuz. Oyun içi satın almaya zorlamadan, keyifli maçlar yapmanızı sağlayan NBA Live Mobile, hali hazırda çok fazla seçeneğin olmadığı tür içerisinde ilgiyi üzerine çekecektir.

Google Play linki için tıklayınız.

App Store linki için tıklayınız.

Bu kısım Ekrem71 adlı kullanıcının başlığından/haberinden alıntıdır. Alıntı usulünü bilmediğim için böyle hareket ettim. Umarım kimseye bir yanlışım, yaptığım yanlış bir işlem olmamıştır. Şimdiden teşekkür ederim.

@Ekrem71
@sebati06
@syncsta
@aslannuman
@aboodkill
@Rednix83
@andrewgoudelock
@282366ufuk
Arkadaşlar herkese merhabalar. Yaklaşık beş gün önce bir makine aldım ve oyun için kullanacağım. Şöyle bir sorunum var. Bilgisayar batarya takılıyken GTA V vs. oyunlarda sıcaklık 70 dereceyi geçmiyor. Ancak direkt fişe takıldığında sıcaklık 90 derecele kadar gidiyor. Yepyeni makine daha bu durumun sebebi ne olabilir arkadaşlar_ Mağdur ve endişeli durumdayım yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Fişe takılıyken:

Batarya takılıyken:
Hakkında
Meslek: http://twitter.com/demirdentas
Forum İmzası:
Bazen tanrı oluyorum. Eğer bir adamın öleceğini söylüyorsam, adam aynı gün ölüyor!

Pablo Emilio Escobar Gaviria
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Samsung
Takım
Fenerbahçe
Notebook
Asus
Basketbol
Atlanta Hawks
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 328
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 45.384 (Bu ay: 337)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.