Çok geç kalındı çözülmesi lazım bunun. 23'ten sonra FIFA adını da kullanamayacaklar, çok iyi geliştirmeleri lazım oyunu artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (14. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Videoyu 4k yavaşlatarak formalara odaklanıp izledim inceledim aslında çokta kötü değilmiş.uzaktan da şortlar dışında üst formalar zaten pek belli olmuyor .çok değil biraz daha kıvrım olsa üstler daha gerçekçi oalcaktır ama çokta takılacak bir durum değilmiş.Belki de az da olsa onda da ilerlemişler çünkü bana iyi göründü.
Bu arada NBA 2K daki forma fiziği ile Fifadakini karşılaştırmak doğru olmaz.nba 2k daki formalar çok fazla geniş ve esnek salaş.forma olayını da takmıyorum tek kaygım inşallah animasyonlarda sahada paten gibi kaymaz trailerde kaymaları tespit etmişler.fifa 22 next gen kronik sorunu gibiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 5 Ağustos 2022; 23:41:16 > -
Futbolda da bol forma tercih edenler oluyor. Onu da seçenek olarak sunabilirler düzenleme modunda, benzeri zaten var şu an oyunda sadece daha da geliştirmeleri lazımdı. Bu nesle göre bu konuda geride her firma.
kayma sorunu içinse dediğim gibi oyun motorunun değişmesi lazım. Bu konuda baya sıkıntılar varmış. Çalışanlar bile düzeltemiyormuş twitterda muhabbeti vardı geçtiğimiz günlerde. Ignite engine ile geliştirilen fifa çok çok daha iyiydi bu konuda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eskiden türkçespiker.com vardı sohbetini yapardık futbol oyun tutkumuzun o kapandı şimdi var mı hem faydalanacağım hemde fifa 23 vs hakkında konuşacağımız forum benzeri şeyler?discordta doğru düzgün bir şey bulamadım
-
Şu oyuna 700 lira verecek olanın aklına şaşarım. Yılbaşı indiriminde 139 TL ye alırım belki. Zaten her sene aynı. Motor aynı, herşey aynı, momentum zaten kanser ediyor. İnsan niye Fifa ya bu kadar para verir ki. Çok zenginseniz sıkıntı yok. Fut desen kadronu kendin topluyorsun, lisans güncelleme olsa ne olur olmasa ne olur. Season maçı yapan mı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 6 Ağustos 2022; 17:48:44 > -
bilmiyorum belki yaşınız yetiyor belki yetmiyordur, eskiden soccercenter.net vardı yanılmıyorsam fifarturkey vardı teheeey ne günlerdi be
-
Sen bence 22 ye para verene soyle bunlari. Gayet 23 un yeniliklerini begendim. Sahsen 20-21-22 hep birbirine benzer oyunlardi pc tarafinda. O yuzden hep indirimde aldim fakat bu sene baska oyun next gen ciktigi icin on siparis verecegim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yaş 35 yeter herhalde :) ama hatırlamadım
-
Hasan Mustan çoluğun çocuğun emeğiyle PES'e yama yapardı orada, Youtube'da parayı bulunca iletişimi kesti ve siteyi kaderine terk etti.
-
Bu senede next-gen sosuyla iteleyecekler fifa yı. Oynanış aynı. Dediğim gibi bu oyunda tutmayacak ve ben yılbaşı indiriminde 129 tl ye keyfim izin verirse alırım..700 tl bildiğin saçmalık. Her sene aynı oyuna haraç öder gibi boş bedel ödüyoruz. Uyanmalı, kendimizi kandırmayı bırakmalıyız
Yilbasinda 129 u cok gorursun hocam)))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12 den 20 ye aralıksız her sene alıyordum ancak baydı sürekli aynı içerik aynı oyun almıyorum senelerdir. Gördüğüm kadarıyla birçok şey hala aynı 700 tl gibi bir parayı hiçmi hiç haketmiyor.
-
aynı felan değil hocam bambaşka bir oyun geliyor
-
PC'de oynuyorsanız, bambaşka bir oyunla karşılaşacağınıza emin olabilirsiniz. Ben PS5'te oynuyorum, FIFA 22'nin PS5 ve PS4 versiyonları arasında bile büyük fark var. Videolardan çok anlaşılmayabilir ama kontrolcüyü elinize aldığınızda çok net hissediyorsunuz. Küçük detay gibi görünen şeyler, saatlerce oynadığınız zaman oyun zevkine büyük katkı sağlıyor. Özellikle çimler çok kötü görünüyordu PS4 ve PC'de. Sırf o bile büyük fark yaratıyor. 22'yi yeni nesilde oynayanlar için ise pek bir yenilik yok gibi. Yine de oynamadan emin olamıyorum. En büyük umudum kariyer modunda köklü bir değişiklik yapmalarıydı, olmadı malesef.
-
Beler FIFA 15te futbolcuların kıyafetlerinde kirlenme, çim izi görünüyordu. Bu sene bunu geri mi aldılar ne dersiniz
-
Para harcamaya başladığım yaşa adım attığım andan bu zamana kadar harcarken acımadığım iki şey yemek ve oyun idi ama artık son 1 yıldır bu ikisinde de sorgulamalar yaşıyorum.
700tL çıkarıp bu oyuna veresim inan gelmiyor -2005'ten beri her seriyi aralıksız oynadım..-
-
Kara Cumada al hocam
-
700 tl bu oyuna vermek günahtır. Sırf çimler biraz daha gerçekçi diye! Kimse bunu yemez. Oyun evrim geçirse bile 300 tl edecek bir oyuna deymez beyler. Bir süre sonra göz alışıyor herşeye , momentum yine kanser edecek. Oyunun kafa aynı, değişen birşey yok.
Verdim.700 tl 250 tl dir benim gözümde bunun 700 tl olmasının nedenini biliyorsunuz.ayrıca en az 1 yıl çok iyi vakit geçirecek bir şey için abartmaya gerek yok.evet pahalı ama bunun sebebi ea değil.kur.Ayrıca fifa 22 yi almadım bile 30 küsür tl ye düşüne kadar çünkü değmezdi ve yeni nesil değildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 8 Ağustos 2022; 1:4:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X