< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (197. sayfa)
-
-
kimsede division rivals bölümünde kendi takımına transfer menüsünde oyuncu arama kısmında özel seçince sorun yok mu ya ? bende oyuncu bulamıyor fc 24 çıktığından beri.
-
arkdaşlar ea play pro aldım 4600 point veriilyormuş nasıl alabilirim onu kimsisi önce 23 indir ordan aktar diyor ne yapmalıyım....
-
Merhaba abiler ablalar FIFA 23 teknik direktör modunda maçları ful seiklde nasıl izleyebilirim ( grkn de görmüştüm kuş bakışı değil maç içi izliyorudu iyunculari (
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oyuna girmekte sıkıntı yaşıyordum bende sildim tekrar yüklemek için ama ne yapsam oyun inmiyor , oyunu epic üzerinden almıştım epicden aldığım diğer ea play oyunlarında sıkıntı yok strar wars gibi sadece fifa 23 inmiyor.
Ea app sildim tekrar kurdum yönetici başlattım hiç bir şekide inmiyor. Bu sorunu yaşayan var mı. ön belleği silme seçeneğide denedim olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 15 Ekim 2023; 16:31:46 >
-
Merhaba, bende de 144 fps çalışan oyun offline maçta bile 2 3 saniyede bir lag a girmeye başladı. Dosya doğrulama yaptım,son olarak sürücüyü silip tekrar kurmayı deneyeceğim. Denk gelen var mı? Oyun normalde akıcı ama 5 6 dakikada bir bazen 10 dakikada 1 mesela tam pas atacaksın orada donuyor,sonra normal hızında devam ediyor. Oyunu ilk indirime girdiği zamandan beri oynuyorum böyle bir sorun yapmamıştı.
Edit: Nvidia sürücüsü üzerinden ayarları varsayılanlara çevirince düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 26 Ekim 2023; 2:53:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konunun cahili olarak soruyorum; oyuncu kariyerinde istediğim bir takıma transfer olma talebinde bulunabiliyor muyum, beni alın der gibi :) var mı böyle bir durum varsa nasıl olacağını izah eder misiniz?
-
Ben de oyuncu kariyeri oynuyorum. Kadro listesinden kendi oyuncuna gelip transfere açma olayı var ama sadece " şu takım seni transfer etmek istiyor" tarzında teklif geliyor şu an için denk geldiğim kadarıyla.
-
evet aynen hocam. sanki youtube videolarında istediğin takımı seçme gibi bir şey gördüm diye hatırlıyorum ama sanırım yok.
-
Faulü nasıl hızlı başlatabiliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam geçen yıl yazmışsınız ama pc nızın özellikleri nedir acaba ?
-
merhaba pc üst düzey hesap arıyorum
-
FIFA 23 hala ultimate pc de oynayan var ise whatsapp grubu kurmak istiyorum Transfer market ve alışveriş için . biliyorsunuz marketde fazla oyuncu bulamıyoruz. aynısını Yabancı arkadaşlarla FIFA 22 de yapmıştık çok fazla oyuncu bulabildik birbirimiz ile alışverişlerde bulunduk. katılmak istieyen var ise PM atabilirler bana cep numaralarını EA account ismim : sharingan0783
-
Gamepass üzerinden oynuyorum, Aralık'tan beri FUT açtım, doğru düzgün paketten adam çıkmıyor, kadroda mavi renkli kartlı 5-6 oyuncu var, gerçekten transfer pazarından adam bulmak zor. FC24 gelirse ona geçerim ama 23ü seviyorum.
Online oynarken ping ortalama 70-74ms arası hep, bağlantım superonline 200mbit fiber.
Şuan 4.seviyeye kadar yükseldim rakiplerle oynanan modda.
Oyundaki bazı saçmalıklara sağlam ayar oluyorum ben. Mesela adam sağ-sol ceza sahası köşesinden kavisli vuruyor gol oluyor, kaleciyi müdahale ettirsem de ettirmesem de gol oluyor. Bundan başka kadro ortalamam 89, rakiplerin tamamı uzun süredir 99 dan aşağı oyuncusu olmuyor, adama yetişemiyorsun doğal olarak ama galibiyet oranım buna rağmen %60-65. Bazen rakipler o kadar sert oynuyor ki kartlık pozisyona hakem faul bile vermiyor, ben normal müdahale ile ayaktan top aldığımda bile kart alıyorum, bana göre hile var bu işte. Taktiği ne ayarlarsam da defans sürekli önde yakalanıyor, yetişemiyorum bundan gol yiyorum hep, adamlarda defans çakılı oluyor ve anında iki kişi acayip pres yapıyor, anlamadım bu işi.
Bir de ben gol atınca hiç izleyemeden geçiyor ekran ama karşı atınca neye basarsan bas adamı beklemek zorundasın.
-
Bilgisayara format attıktan sonra her zamanki gibi EA üzerinden FIFA 23'e girdim fakat kayıtlı ayarları ve cloud save bulamadım. Nasıl geri getirebilirim? Oyunun üstünde toplam kaç saat oynadığım yazıyor fakat saydıklarım eksik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıHertz -- 27 Ağustos 2024; 14:18:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X