Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.239
Cevap
57
Favori
272.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://youtu.be/GW1bJWDTL-A

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thriller89

    https://www.youtube.com/watch?v=Fsey3xwEDT0

    Şu tarz videolar beni FIFA'dan soğutuyor. Animasyonlar o kadar kötü ki. Yıllardır düzeltemediler. PES'te animasyon çeşitliliği daha az ama mevcut olanlar çok gerçekçi en azından. Şut çekerken pas verirken vücudun aldığı şehir baştan aşağı daha doğal duruyor PES'te. Bu yıl inşallah biraz geliştirmişlerdir FIFA'yı.
    Ben bu sene iki oyunu da alıp oynamış ve Fifa'da karar kılmıştım. Animasyonların hepsi Pes'de iyi olsa da. Kamera açısı, çim görüntüsü ve semi-pass ayarı olmaması yüzünden. Pes gerçekten gelişiyor.




  • https://www.youtube.com/watch?v=ebzKLdazJJ4&t=



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 20 Haziran 2018; 16:46:5 >
  • Fifa 19 da sampiyonlar ligi lisanslı mı????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armant81 A kullanıcısına yanıt
    Evet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Harikulade...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 359 lira nedir ya bi oyuna bu parayı vermek çok zor kutulu 400 olur herhalde bir şampiyonlar ligi geldi fiyata bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu fiyat da düşecek yakında .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem Türk insanı deli gibi Fifa satın alıyor, o zaman biz de Sony TR olarak neden kendi insanımızı kazıklamayalım ki Bu oyunla eşdeğer diğer oyunlar store'da daha uygun fiyattan satılıyor olmasına rağmen, biz kur farkı deriz, üçüncü parti firmalar bizi tınlamıyor vs deriz ve bu kerizleri bir güzel kazıklarız. Sonra da gider sağda solda Mustafa Yiğit'e video çektirtir sempatik görünmeye çalışırız. Ulan çok zekiyiz yaaa

    Almayın arkadaşlar, TR PSN'den almayın. Gidin US'den alın, başka şekillerde alın (legal olarak) ama bu çakallardan almayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse.angle -- 21 Haziran 2018; 14:22:26 >
  • 2 senedir aktif olan pro club takımımıza oyuncu arıyoruz. Yaş ortalamamız 27, haftanın en az 3-4 günü akşam saatleri 21:00 veya 22:00'dan sonra oyundayız. Kadromuz şuan 15 kişiden oluşuyor. 2 ayrı federasyon liginde mücadele eden takımımıza yeni oyuncu transferi yapıcaz.

    Aradığımız kriterler ;
    Mevki tercihimiz, Sağ veya sol kanat , sağ veya sol bek , stoper ve kaleci. (en çok ihtiyacımız olan mevkiler bunlar ancak diğer mevkilerde de kendine güvenen arkadaşlarla tanışabiliriz)
    Yaş mümkünse 20'den yüksek
    Pro club tecrübesi olması

    Takımımızın ismi : RiazorBlues

    ilgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir, attığınız mesajda oyun içi istatistik fotoğrafınızı yollamanızı rica ediyorum.
  • Şu oyuna Şampiyonlar Ligi geldi, ve halen PES 2019 daha çok konuşuluyor ya... Ne diyecehsan, diyip demiyceğine bilip bilmeyceğine ne bişe anlatabilirsin ne anlayan oluur...
  • pes'te bir olay var yıllardır aşılamıyor 19'da da hala var gibi görünüyor. bana batıyor sanırım bir tek bu olay. top kaleye girerken böyle bir ağırlaşıyor sanki kaleci uçtuğunda bir ağır çekime giriyor. bir tek kaleciler değil oyuncularda da hissediyorum bazen. o ağırlık beni gerçekçilikten tamamen itiyor. görüntü olarak fifa yanına bile yaklaşamaz artık pes'in. eskiden uzaktan oynarken fifa yakından pozisyon tekrarı pes diyordum orada da tahtı ele geçirmişler. ama görsellikten ziyade futbol hissi önemli benim için. fifa da bu konuda berbat ötesiydi geçen sene. hızlı oyuncuların yardırdığı belli başlı oyuncuların her vurduğunun girdiği saçma sapan bir oyundu. inşallah 19'da toparlarlar. param olursa Saracoğlu hatrına pes alabilirim erken çıkıyor zaten vakit geçer
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Oyuna şampiyonlar ligi gelmiş olması Fifa 18,5 olduğu gerçeğini değiştirmez maalesef. Körü körüne hikayeli oyunlar savunulur anlarım hayransındır vs. ama körü körüne futbol oyunu savunmak nedir bi açıklar mısın? Zaten Fifa almış başını at koşturuyor futbol oyununda ama her sene transferleri güncelleyip kayda değer hiçbir yenilik yapmadan yeni oyun yapıyormuş gibi piyasaya sürüyor ve insanlar 300-500 verip futbol oyunu alıyor he sonra fut coinler bilmem neleri saymıyorum bile. Fifa’nın oyun motorunu değiştirmesi lazım yeni oyun çıkmış diyebilmemiz için yoksa Fifa 18 şampiyonlar ligi modunu oynarsınız bir sene boyunca Fifa 19 diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox da zam yapmış 359 yapmış fiyatı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miraclescape

    Xbox da zam yapmış 359 yapmış fiyatı.
    Ps düşeceğine xbox zam yapmış şaka gibi...
  • Bizim holiganlar 1000 lirada olsa alır.baksana adamlar laf bile ettirmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene konu çok sessiz. bunun tek sorumlusu ea. sen her sene aynı oyunun lacivertini çıkartırsan oyuncular artık heyecan duymazlar yeni oyuna karşı. yıllardır pes in elinde bulunan şl lisansını almışsın, açıklandığı ilk gün herkes ''ooo süper'' dedi ve bitti heyecanı. çünkü herkes biliyor ki o şl tamamen fut odaklı olacak. daha şimdiden facebook sayfalarında falan '' şl ye özel canlı fut güncellemeleri çok yakında fifa 19 da ! '' diye reklam yapıyorlar. fut dışında , şl de gruplardan başlayıp finale kadar gideceğimiz online maçlar olacak mı bilmiyorum. eğer bu tarz birşey olmazsa şl nin oyunda olması bir anlam ifade etmiyor benim için
  • Oyun transfer güncellemeleri , formalar ve şl haric 18 ile ayni gibi duruyor oynamadan belli olmaz ama gorunen o , ben 18 yi 1 aydir oynuyorum devam edicem 18 e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Pes’i ön siparişle, Fifa’yı indirime girdikten sonra alan biri olarak yazıyorum. Öncelikle bunu belirtmek istedim ki, fanboylardan saçma sapan tepkiler gelmesin.



    Ağırlıklı olarak Pes oynuyorum bu arada,ama arkadaşlar gelince Fifa oynanıyor. Fifa oynayan sayısı çoğunlukta çünkü.



    Sanıyorum Fifa fiyatlarına zam yapılmış. (Emin değilim ama bana öyle geldi) Şampiyonlar Ligi sürümü 450 TL, standart sürüm 360 TL. Şimdi oyun mu alınıyor yoksa Ps4 ün kendisi mi anlayamadım?



    Karşılaştırma amaçlı yazıyorum; Pes Legend edition (en pahalısı) 240 TL. Menü içinden alınırsa 216 TL.Standart edition 180 TL.



    Pes’i devamlı oynayalar Myclub modunu oynar. (Sizdeki fut) Bunun için de lisansın önemi yok, çünkü takımını zaten sen kuruyorsun. Futbolcular ztn lisanslı, kendi isimleriyle var. Fifa’da fut oynamıyorum ama aynı durum söz konusu ise, lisans ın kullanıcılar için ne kadar önemi var bilemedim açıkçası.



    Durum bu iken; Oyun için easports’un harcadığı lisans paralarının tamamını kullanıcılara yüklemesi ne kadar adil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    World cup update i gelmis gibi dusun cl yi. Oyun ayni degisen bisey yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.