Yüzbaşı
23 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba herkese. yeni telefon aldım kutusunda şu an hiç açmadım. arkadaş eskiden kalma alışkanlık olan 16 saat şarj etmeyi önerdi açmadan evvel. diğer arkadaş da öyle bir şey yok aç kullan normalce, azalınca tak normal başla dedi şarja gerek yokmuş.

doğrusu nedir bu işin? telefonun bataryaya en iyi ne gelir yardımcı olursanız sevinirim
Benim muhabbet kuşumun cinsiyeti konusunda yavruyken kararsız kalmıştık ama sonradan mavi yeri ciddi koyulaşmıştı ve erkek olduğu kesinleşti diye düşünüyorduk. Şimdi burun deliklerinin orada ve ceresinin ortasında kahverengileşme var. Bu nedir bilemedik cinsiyeti dişi mi yoksa diye düşündüm inşallah hastalık vs değildir. Yardımcı olursanız sevinirim
http://i.hizliresim.com/mJdj6P.jpg
arkadaşlar bir bakabilir misiniz bu ne dünden beri çıktı dikkatimi çekti. hareketleri gayet normal ama burun deliğinin biri bu şekilde kapanmıştı dün, üst taraftaki tüyü falan sandım ama değil gibi. veterinere götürmeli miyim bu nedir acil olarak biri yardımcı olursa çok sevinirim çok acil

Herkese merhaba bugün yeni muhabbet kuşu aldım 3 aylık. Cinsiyeti burun deliklerinin etrafına bakarak dişi gibi geldi bana ama internette yazan yerlerde erkek diye koyulan fotoğraflarda benzerini gördüm. Cere denen yani gaga üstündeki et bölümünün rengi mavi deliklerin etrafı ise beyaz. Yardımcı olursanız sevinirim. Açıkçası erkek olmasını temenni ediyorum daha az vahşi hareketli konuşkan olmasından dolayı. Şimdiden teşekkür ederim

Hakkında
Meslek: İnşaat Mühendisi Adayı
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 413
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 12.554 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 84 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.