Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar insan bir araya gelip uygun fiyata fifa 18 alacağız diye beklerken fiyatların tavan yapması çok komik ülkemizde neye rağbet varsa hemen zammı yerleştiriyorlar

Adamlar resmen bizimle dalga geçiyorlar yok zararına satış yok 20 kuruş kazanıyoruz siz bunları bizim külahımaza anlatın ne kadar fırsatcı birer şirketsiniz

Tez zamanda oyunun cracklenirde keyler elinizde patlar

Hepimiz dökülürsünüz donanım haber sayfalarına söyle kampanya yaptık böyle kanpanya yaptık diye

Şimdiden alt yapı yapmaya çalışıyorsunuz neymiş oyun çıktıntan sonra fiyatlar düşecekmiş o zaman indirim yapacaklarmış sanki 5 yaşında bebe kandırıyorlar

Size alın teri ile çalışıp kazandığım para size nasip olacağına elin yapancısına 10tl fazla veririm onlardan alırım adamlarda fiyat politikası var bizimkiler gibi kan emici değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 kuruş kara sattığını ve sürümden kazanmayı planladığını iddaa eden firma matematik de bilmiyor herhalde. şimdi size şöyle anlatayım 20 kuruş kardan çok iyimser bi ihtimalle 1000 tane satsanız bu keylerden 200 lira kar ediyorsunuz. 200 liraya da ofise sallama çay alırsınız ancak.
  • Playstore.com dan oyunu alıp da keyi gelen var mı ?
  • Ben oyunun çıkmasını bekleyeceğim 145 dahi bence FIFA için çok 1 yıl oynayabileceğini bir oyun zaten ilk satışı 145 ten açılmıştı dolayısıyla çıktıktan sonra bu fiyatın daha altına inmesi lazim

• Cracklenir muhabbeti nedir ya. Kaç yaşındaki çocuklar giriyor bu foruma. Online bu oyun aloo ?
  • myres kullanıcısına yanıt
    Bunda yanlış ne var anlamadım?Cracklensin online falan oynamayalım sorun yok bunlara para kaptırmayalım diyolar işte.
  • tolgaiü kullanıcısına yanıt
    Senelerdir ultimate team oynayan birisinin crack umrunda olur mu sence? Millet bu oyunu ultimate team oynamak için alıyor. Single mod oynamak için değil.
  • myres kullanıcısına yanıt
    Crack isteyen belliki ucuzlayana kadar single a razı.Bunu anlamak bu kadar zor mu alooo falan yazıyon bide millete çocuk muamelesi yapıyon.Baya yaşının adamısın belli.
  • WrathChild kullanıcısına yanıt
    Hola ile ben de hata aldım, arkadaşın söylediği gibi Hideallip kullandım satın alırken Hayırlı olsun size de.
  • Arkadaşlar çoluk çocuğa cevap vermeye değmez muhatap almayınız ben single player takılıyorum isteyen istediği moda oynar

Benim burda anlatmak istediğim fırsatcılara pirim vermeyelim demiştim

Yoksa ekonomik olarak her oyunu alabilecek gücüm var

• ownerplus kullanıcısına yanıt
    145 TL olan ön sipariş fiyatıydı, o da sadece bir platformun verdiği bir fiyattı. Bir çok oyunun satış fiyatının ön siparişteki fiyatına düşmesi aylar alır genel olarak. Bu sadece Fifa'ya özel bir durum değil. Umarım dediğiniz gibi olur da oyunu edinirsiniz tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

quote:

Orijinalden alıntı: ddeddedde

Hocam hideallip programını kullan ödeme ekranında vpni kapat

Sağolun hocam oldu (:

Bende origin access var hocam yeni aldım daha kore vpn ile kaça gelir şu an oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ne zaman indirilebilir olacak ön sipariş verenler için bilginiz var mı.
  • En ufak heyecan kalmadı bu fiyatlardan dolayı, 130 140 bandına düşerse alirim düşmezse kendileri bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

Oyun ne zaman indirilebilir olacak ön sipariş verenler için bilginiz var mı.

Önceki sene gibi ABD vs de 1-2 gün önce yükleme aktif olmuştu. Lakin bu sene tüm ülkelerde aynı anda yani 29 unda aktif olacak. Bu yüzden erkenden key almanın da bir manası kalmıyor. Mecbur 2 gün daha beklenecek.
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    Origin access ile 148tl'ye geliyor Güney Kore'den.
  • Ben hala PES 13 oynuyorum.

Sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: 15FT1905

quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

Oyun ne zaman indirilebilir olacak ön sipariş verenler için bilginiz var mı.

Önceki sene gibi ABD vs de 1-2 gün önce yükleme aktif olmuştu. Lakin bu sene tüm ülkelerde aynı anda yani 29 unda aktif olacak. Bu yüzden erkenden key almanın da bir manası kalmıyor. Mecbur 2 gün daha beklenecek.

o baya saçma olmuş ya. Peki şimdiden torrentten oyunun dosylarını indirsek oyun sitelerinden. Oyun çıktığında da o dosyaları uygun klasöre atsak olur mu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgentZero3

Origin access ile 148tl'ye geliyor Güney Kore'den.

TR dil oluyor mu peki kore originde ?
  • eskiden ucuza rus keyleri geliyordu. Oyun çıktıktan 15 gün sonra 80 90 TL bandında bulunabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.