Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demo konusunda ciddi kararsız kaldım. Geçen sene demo çok iyiydi ve oyun çıkınca biraz beklentimin altında kaldı. Bu seneki demo aşırı ağır geldi. Bilmiyorum ben çalışıyorum yorgunum diye mi yoksa gerçekten mi böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaGB

Merhaba Sevgili DonanımHaber Üyeleri,

Geçen yıl ortaklaşa yaptığımız kampanyası fevkalade verimli geçmişti ve 100'lerce arkadaşımız Fifa 17 Cd key alırken sitemizi tercih etti beklenenin çok üzerinde satış olduğundan biraz gecikmeler olsada sonuç olarak sizlerle çalışmak bizim için gurur verici bir durumdu.

Bu yıl aynı durum Fifa 18 içinde geçerli fakat geçen yıldan farklı olarak Global tedarikçiler henüz avantajlı fiyatlar sunmadı son haftalara doğru bunun olacağını düşünmekteyiz sizlere sunabileceğimiz iyi bir fiyat olması durumunda mutlaka forum Moderatörlerine ve bu konuya bilgilendirme mesajı ileteceğiz.
    Size sunabileceimiz fiyat ortaya çıkana kadar Fifa18 - Pes 2018 fiyatlarımızı buradan takip edebilirsiniz:https://www.bursagb.com/etiket/Futbol%20Oyunu

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!

(Bazı arkadaşlarımız ortak alınan kararlardan bahsetmiş serbest piyasada hiç bir şirket bu büyüklükte bir kitleyi başkası ile anlaşma yaparak kaybetmek istemez)

Bu güzel haber umarım yine güzel bir indirim olur da geçen sene aldığımız gibi sizden bu sene de alırız oyunumuzu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BursaGB

Merhaba Sevgili DonanımHaber Üyeleri,

Geçen yıl ortaklaşa yaptığımız kampanyası fevkalade verimli geçmişti ve 100'lerce arkadaşımız Fifa 17 Cd key alırken sitemizi tercih etti beklenenin çok üzerinde satış olduğundan biraz gecikmeler olsada sonuç olarak sizlerle çalışmak bizim için gurur verici bir durumdu.

Bu yıl aynı durum Fifa 18 içinde geçerli fakat geçen yıldan farklı olarak Global tedarikçiler henüz avantajlı fiyatlar sunmadı son haftalara doğru bunun olacağını düşünmekteyiz sizlere sunabileceğimiz iyi bir fiyat olması durumunda mutlaka forum Moderatörlerine ve bu konuya bilgilendirme mesajı ileteceğiz.
    Size sunabileceimiz fiyat ortaya çıkana kadar Fifa18 - Pes 2018 fiyatlarımızı buradan takip edebilirsiniz:https://www.bursagb.com/etiket/Futbol%20Oyunu

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!

(Bazı arkadaşlarımız ortak alınan kararlardan bahsetmiş serbest piyasada hiç bir şirket bu büyüklükte bir kitleyi başkası ile anlaşma yaparak kaybetmek istemez)

İlginiz için teşekkürler. En kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

• Ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Bursagb yetkilisiyle görüştüm. Böyle bir topluluktan ve geçen sene yapılan indirimlerden bahsettim. Onlarda toplantı yapacaklarını ve şuan bizim için özel kaynak aradıklarını belirttiler etkileyici bir fiyat için.

Oyunu almayanlar acele etmesin derim...

Bu adamı dinleyin derim. Kendisi geçen sene 100-105 tlye key almamızı sağladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DidyeDirogba11

quote:

Bursagb yetkilisiyle görüştüm. Böyle bir topluluktan ve geçen sene yapılan indirimlerden bahsettim. Onlarda toplantı yapacaklarını ve şuan bizim için özel kaynak aradıklarını belirttiler etkileyici bir fiyat için.

Bu adamı dinleyin derim. Kendisi geçen sene 100-105 tlye key almamızı sağladı.

est hocam ama benim irtibata geçmemden sonra gelip buradan haberdar olmaları ve yardımcı olabiliriz diyerekten mesaj atmalarına hem kendi adıma hemde sizlerin adına sevindim. benim yapmış olduğum bir şey yok, olacaksa bir şeyler bu sizin, buradaki saygı duyulması gereken topluluğun sayesinde.

inşallah güzel bir fiyat verirlerde buradaki herkes alır oyunu. bekliyoruz bakalım..

• Beni de ekleyin böyle birşey DH ailesine sunulursa mükemmel olur cidden
  • BursaGB'ye teşekkürler. Kinguin'le canlı sohbet üzerinden görüştüm. %5 indirim yapacaklarını söyledi. Zaten siteye giren herkese bu indirimi veriyorlar.
  • quote:

Emek verdiğin için Teşekkürler kardeşim.
  • BursaGB kullanıcısına yanıt
    Konumuza ilgi gösterip ilgilendiğiniz için tüm arkadaşlarımın adına teşekkür ediyor iyi haberlerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

quote:

Emek verdiğin için Teşekkürler kardeşim.

rica ederim hocam biz ne yaptık ki emeğin büyüğü sende buraya öncülük ederek, inşallah güzel teklifler alır hepimiz memnun oluruz.

@bamberg : bu kötü oldu biraz. başka hangi sitelerle görüşebiliriz hocam? alternatif bulmalıyız yerli veya yabancı tek bir siteye bağlı kalmak istemiyorum açıkcası, sonuçta burada bir rekabet oluşmalı. kim daha iyi teklif verirse ondan alırız.

• Beni de ekler misin hocam? İki kişiyiz.

• Günaydın, beni de ekleyin.
  • An itibariyle forumdaki meyeze adlı arkadaştan fifa 18i 100 tl (eft ile 104.5tl) ye aldım bakalım sıkıntı çıkmaz inşallah :)

Burdaki adımı silmeyin burdandan uygun fiyat olması halinde alım yapıcam

• bende uygun fiyat varsa icon ed. istiyorum hatta CD li bile olabilir.. seviyorum kutulu olmasını..
  • beni de ekle dostum mevcut fiyatlar çok yüksek
  • uygun bulursak bende alıcam. eklermisin listeye.
  • Fifa için iyi teklif veren neresi olursa, bundan sonra alacağım başka oyunlar için 3 ün 5 in hesabını yapmadan oradan almayı düşünüyorum. Ona göre teklif vermek istemeyen yerler varsa bence birkaç kez daha üzerinde düşünsünler.

Bu sadece fifa için değil sonraki satışlar içinde kendilerini etkileyeceğinden iyi tekliflerini bekliyoruz.
  • Dostum beni de ekle.
  • Gençler pes 2018 almıştım aç deyince beyaz ekran ve çakılma

patch falan gelip düzelmezse steam hesabımı satıp fifa parasını çıkarıcam.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.