Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!

Oyun harbi harika ama şunu yapma ea bu nasıl bir çim rengi gece maçında abi gözlerim kanadı şunu pes gibi ve kaleci reaksiyonlsrınıda pes gibi yapmak çokmu zor ama atmosfer harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yok mu yabancı dili iyi olan birisi şu adamların live chatine veya mail adresine mail atın bu topluluktan bahsedin. özel teklif sunabilir misiniz diyerekten şansımızı denemekten zarar gelmez ;https://www.kinguin.net/
  • Oyunun demosuyla sene sonuna doğru son güncelleme almış oyun arasında dağlar kadar fark oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

hala olayı kişiselleştirmeye bağlamışsın, siyasete girmek istemiyorum ama senin değişmeyen düşünce yapın bana çok tanıdık geliyor bir yerden.

bu sana attığım kanıt ortaya çıkmadan önce aral vatan teknosa vs böyle böyle yapıyorlar dediklerinde de senin gibi tipler yokyeaaa kanıt sunun yoktur öyle şey yapmazlar falan diyorlardı. sonra ortaya çıktığında hepsi kayboldu. ben şimdi aynı şeyi bunlar için söylüyorum elimde kanıt yok ama doğru olduğuna %100 eminim yoksa bu birbirine yakın fiyatların açıklaması olamaz.

geçen sene bursagb 100 liraya satarken droyun gibi siteler 130 liralara satıyordu. bu sene belli ki bu tür siteler aralarında anlaşmışlar ki hiç birisinin arasında belli bir fiyat kopukluğu yok. key kaynakları da aynı olduğu için hiç bir site özel fiyat vermeye yanaşmıyor çünkü özel fiyat verirlerse birbirlerinin satışlarını baltalayacaklar.

geçen sene bursagb ve bir site daha vardı ismini unuttum o 2 siteden biz özel fiyat alıp oyunu ön siparişle 100 lira altına almıştık demek ki geçen sene anlaşma yoktu aralarında. bu yıl madem yapmıyorlar böyle bir şey sizde bunu cezalandırın diyoruz gidin yabancı firmalardan alın diyoruz bu seferde karşıma geçip 150 kişinin zararı mı dokunur diyorsun.

yani hiç bir şekilde düşünce yapın değişmiyor, açıkcası umrumda değilsin düşüncelerin de umrumda değil. kaldı ki buradaki insanlara bir faydan da yok. konuşmaların bu şirketlerin ekmeğine yağ sürüyor.

sen iyisi mi sus...

Olayı kişiselleştiren sensin. Sana karşı düzgünce yorum yazdım hemen beni farklı konuma sokup hakaretvari laflar etmeye başladın. Keşke fikrini söyleyip böyle şeylere girmeseydin geçen sene olduğu gibi seninle güzel şekilde tartışabilirdik. Ama eleştiriye o kadar kapalısın ki hemen altında başka sebepler arıyorsun.

Ortaya bir teori atan bunun kanıtını sunar. Bana inanın demez. Kanıt aradığım için suçlu oldum

Ben yok yeahh yoktur öyle şey yapmazlar falanda demedim ama sen lafı öyle anlamak istediğin için oraya çekiyorsun. Bu da senin niyetini ortaya koyuyor.

Haklı olmaya çalışmak için böyle şeylere gerek yok. Fikrini söyleme sebeplerini yaz kabul eden eder etmeyen etmez.

Eğer gerçekten böyle bir bağlantı varsa hiçbir yere gitmiyorum buradayım. Ne birisini savundum nede senin gibi öfkemin mantığımın önüne geçmesine izin verdim. Ne de olayı haraketvari laflarla laf dalaşına çekmeye çalıştım.

Şimdi fiyatlar aylardır farklıydı dimi birbirine yakın değildi. Droyun 145 den satıyordu diğerlerinden en az 15 tl fark vardı diye biliyorum. Şimdi bunu dedim diye droyunun adamı mısın dersin sen Bu şekilde o fiyatları aynı tezini çürütmüş bulunuyorum.

Geçen sene 100 tl'nin altında mı alındı yoksa 105 tl ye 'mi alındı ? Ben 105 diye biliyorum. 100 tlnin altına hiçbir zaman inmedi. Yanlışım varsa düzeltin. Eski konular orada duruyor.

Düşünce yapım dayanağı olmayan fikirlerin ile değişmiyorsa buna saygı duyacaksın. Kimse senin fikirlerini kabul etmek zorunda değil.

Ama ben seni sırf eleştirdiğim için beni sitenin adamı konumuna sokup niyetime laf ettiğin için uzatmak istemediğim bir konuyu sayende uzatıyorum. Sıkıntı yok uzunnn uzun yazmaya çok alışkınım.

Tekrar tekrar fikirleri tartışmış olsaydık konunun buraya gelmeyeceğini defalarca yazdım ama anlamamakta ısrar ediyorsun. Bu şekilde de hiçbir tartışma sonuca bağlanmaz. Ama keyfiniz bilir bundan zevk alan çok gördüm buralarda. Sıkıntı yok. Devam edebilirsin.

• Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!
    Beyler daha iyi grafik için sizce yapılmalımı kart gtx 1070 ilk defa böyle birşey görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoko54 -- 13 Eylül 2017; 2:5:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    ben fikrimin sebebini ve örnek teşkil eden bir kaynağı sundum sana. bunun akabinde düşüncelerimi belirttim.
    sen bana hala kanıt sun kutulu satanla key satan ne alaka kanıt sun inanmam yoksa diyorsun.
    benim elimde kanıt yok kanıt olsa zaten sunarım ancak bunu aral, teknosa gibi önde gelen kutulu oyun satan firmalar yapıyorsa (ki hala yapmaya devam ediyorlar el altından) bu key satan firmalar da yapabilir ve yaptıklarına inanıyorum diyorum. hatta ve hatta sırf bu yüzden böyle bir topluluğu görmezden gelerek bize özel fiyat vermiyorlar. böyle bir toplu satışa özel fiyat vermemelerinin tek bir dayanağı olabilir oda benim sunduğum argümandır. ha buna inanırsın inanmazsın bu sana kalmış ben düşüncemi söyledim ama senin direttiğin noktalar çok yanlış.

1.si sen buradaki topluluk adına hiç bir şey yapmıyorsun. burada ucuza fifa sahibi olmak için toplanmış insanların zararına konuşuyorsun.

2.si biz geçen sene dh admini ögrenir le siteleri sıkıştırırken sen aynı şeyi geçen yıl ki konuda da yapmışsın attığın konudan baktım yazdıklarına, uzun uzun buraya kopyalamakla uğraşmak istemiyorum.

açıkcası neden böyle bir şey yaptığınıda anlamıyorum bu kadar bu siteleri savunmuyorum diye direttiğin halde belki isteyerek belki istemeyerek savunmuş oluyorsun.

şimdi senden tek bir şey rica ediyorum kardeşim bak rica ediyorum lütfen susar mısın? çünkü senin yazdıkların buradaki insanların zararına, savunmuyorum dediğin sitelerin ise yararına...

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Ağla mı diyeyim ben de ne diyeyim bilemedim 15 yaşındakiler nasıl konuşur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

ben fikrimin sebebini ve örnek teşkil eden bir kaynağı sundum sana. bunun akabinde düşüncelerimi belirttim.
    sen bana hala kanıt sun kutulu satanla key satan ne alaka kanıt sun inanmam yoksa diyorsun.
    benim elimde kanıt yok kanıt olsa zaten sunarım ancak bunu aral, teknosa gibi önde gelen kutulu oyun satan firmalar yapıyorsa (ki hala yapmaya devam ediyorlar el altından) bu key satan firmalar da yapabilir ve yaptıklarına inanıyorum diyorum. hatta ve hatta sırf bu yüzden böyle bir topluluğu görmezden gelerek bize özel fiyat vermiyorlar. böyle bir toplu satışa özel fiyat vermemelerinin tek bir dayanağı olabilir oda benim sunduğum argümandır. ha buna inanırsın inanmazsın bu sana kalmış ben düşüncemi söyledim ama senin direttiğin noktalar çok yanlış.

1.si sen buradaki topluluk adına hiç bir şey yapmıyorsun. burada ucuza fifa sahibi olmak için toplanmış insanların zararına konuşuyorsun.

2.si biz geçen sene dh admini ögrenir le siteleri sıkıştırırken sen aynı şeyi geçen yıl ki konuda da yapmışsın attığın konudan baktım yazdıklarına, uzun uzun buraya kopyalamakla uğraşmak istemiyorum.

açıkcası neden böyle bir şey yaptığınıda anlamıyorum bu kadar bu siteleri savunmuyorum diye direttiğin halde belki isteyerek belki istemeyerek savunmuş oluyorsun.

şimdi senden tek bir şey rica ediyorum kardeşim bak rica ediyorum lütfen susar mısın? çünkü senin yazdıkların buradaki insanların zararına, savunmuyorum dediğin sitelerin ise yararına...

Ne inanıyorum ne de inanmıyorum. Zaten tersine dair hiçbirşey yazmadım savunmada yapmadım. İleride ortaya çıkarsa da her türlü yüzüm var bu konuda ağzımdan çıkan laflara oldukça eminim.

Ben buradaki topluluk adına birşey yapmak için söz vermedim. Ucuza oyun alınması için zaten topluluğa ismimi yazdırmış olmam bile birşey yaptığımı gösterir. Kimsenin zararına konuşmuyorum. Ucuza teklifler geldi de almayın mı dedim ?

Burada bulunmamın sebebi zaten var olan fiyatların daha altında almak istediğim için neden kendi zararıma davranayım ki ?

Geçen sene ki ile bu tartışma aynı değil. O yazıları okumuş olsaydın niyetimi çok iyi anlardın. Ama anlamak istemediğin için bunu zorla yapacak halim yok.

Neden yaptığım çok açık. Fikrimi söyledim sende saldırı pozisyonunda olduğundan saldırıya geçtin. Düzgünce yazdığım halde iğneleyici hakaretvari ve niyetime dair hatta sitenin adamıymışım gibi göstermeye çalışmanın beni rahatsız etmediğini düşünüyor olamazsın.

Şimdi de sanki ucuza key almak istemiyormuşum gibi davranıyorsun. Oysa sen benim sana yapmadığım irrite edici davranışı bana göstermemiş olsaydın ve fikirleri tartışmış olsaydık belki o zaman orta yol bulurduk. Bunları sana daha öncede söyledim. Öfken insanlarla aynı noktalarda buluşmana engel oluyor. Senin zaafın bu.

Ama halen hiçbir şekilde savunmam yok iken sadece sana karşı eleştiri getirdim diye sitelerden taraf gibi göstermeye çalışıyorsun.

Halkın yanındaki ismaile karşı saldırıyorlar :)

Senin düşüncen ortada benimkilerde ortada. Daha fazla laf dalaşıyla uzatmanın anlamı yok. Eğer buradakilere bir zarar veriyorsak bunun sebebi sadece ben değilim.

Konuyu daha fazla uzatmıyorum.

• Demoda her takımla maç yaptım. oyun sanki ağırlaşmış , oyuncular hantallaşmış gibi tıpkı pes'teki gibi. sağa sola çekesiye mevsimler geçiyor
  • hocam beni de ekler misin listeye?
  • Şuanda en ucuz nerede satılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de listeye ekleyebilir misin?
  • SS10 kullanıcısına yanıt
    Hocam konunun amacini dikkate almiyosunuz.Mesele 5-10 lira meselesi degil bazi arkadaslar da 5-10 lira muhabbeti yapmis.Konunun acilma amaci o zaten.Toplu alip 5-10 lira indirimli alirmiyiz birde is olsun toplandik ucuza aldik muhabbeti donsun diye konu acildi.Bu amaca ters yorumlar cok garibime gidiyor.Zaten amac hasil olmazsa herkes gidip istedigi yerden alacak
  • Beni de ekleyin +1 arkadaşım.
  • 160 çok pahalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tany3450 -- 13 Eylül 2017; 11:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn77

Demoda her takımla maç yaptım. oyun sanki ağırlaşmış , oyuncular hantallaşmış gibi tıpkı pes'teki gibi. sağa sola çekesiye mevsimler geçiyor

Evet öyle görünüyor ancak oynanışa kesin karar vermeyin çünkü her sene demo ile full sürüm arasında çok fark olur. Onun dışına atmosfer vs diğer şeyler daha kesindir. Son karar full sürümü bir şekilde oynayınca verilir. Ea kendine çok güveniyor ve rakibi yok diye mi böyle yapıyor bilmiyorum.
  • Uygun olursa benide ekleyebilirsiniz (PS4)
  • Droyun yada diğer herhangi bir sitenin haklı olduğunu iyi fiyat verdiğini düşünenler şu konuyu terketse de beklemek isteyenler şansını denemek isteyenler amaçlarına ulaşsa.

Kimse bu gruba dahil olmak zorunda değil olanların olayını baltalamak çok bencilce bir davranış.

Konu sahibi beni de ekleyebilirsin 1 lira dahi olsa toplu alım için indirim yapan yer varsa ordan almaya karar verdim bu konuyu okuduktan sonra. Piyasa fiyatının üzerinde de olsa.
  • Beni de ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanham

Droyun yada diğer herhangi bir sitenin haklı olduğunu iyi fiyat verdiğini düşünenler şu konuyu terketse de beklemek isteyenler şansını denemek isteyenler amaçlarına ulaşsa.

Kimse bu gruba dahil olmak zorunda değil olanların olayını baltalamak çok bencilce bir davranış.

Konu sahibi beni de ekleyebilirsin 1 lira dahi olsa toplu alım için indirim yapan yer varsa ordan almaya karar verdim bu konuyu okuduktan sonra. Piyasa fiyatının üzerinde de olsa.

aynen katılıyorum konu başlığı belli buraya gelip 145 tlden 160 tlye çıkan oyun fiyatını savunmak nasıl bir mantıktır, konu amacından sapmasın amacımız toplu şekilde ucuza key almak.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.