Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenah2007

Az önce Droyun ilede görüştüm. Yaşanan durum ea politikası. Başta dün açılmama problemi direk zaten resmi olmayan satıcılardan edinilen keyleri direk iptal etmeyi düşünmesiymiş ea nın. Ancak sayıca çok olunca tepkilerden korktukları için oyunu açtılar. Lakin pre order bonuslarını iptal etmişler. Chate bağlanıp şansınızı deneyebilirsiniz konuştuğunuz kişinin iyi gününe denk gelirse belki hesabınıza atar ama onun dışında şuan için ea nın geri adım atması tek seçenek.

Zaten o keyleri ea göndermiyor mu ? Ne diye satışı yapıldıktan sonra iptal etmeyi düşünüyor ? çok ucuz geldi galiba anlaşılan. Belki de bu fiyat arttırmalarının sebebi bu yüzden. İptal edemedik bari fiyatı arttıralım diyorlar.

Her sene benzer sorunlar yaşanıyor. Sanki çok matah birşeymiş gibi insanları preorder bonuslarla uğraştırıyorlar.

• Arkadaşlar, birkaç hafta beklersem şu an 190 lira bandındaki fiyat düşer mi? 100-150 lira civarında alınsa fena olmazdı aslında, ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Arkadaşlar, birkaç hafta beklersem şu an 190 lira bandındaki fiyat düşer mi? 100-150 lira civarında alınsa fena olmazdı aslında, ne diyorsunuz?

Öyle bir ihtimal var yada oyunu alıp satmak isteyenler çıkıyor. Droyun oyun çıktıktan sonra 140 150 civarında olabilir demişti. Bursagb de oyun çıkışından sonra indirim yapılabilir gibisinden yazdı diye hatırlıyorum. O fiyat aralığında almak isteyenler ve bekleyenler var. Buna bende dahilim :) Hakkını vererek oynayacağımı bilsem iş değişir ama bu yüzden fazla vermek istemiyorum. Fifa oynayacağım tek oyun değil sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger86

arkadaslar en ucuz pc key nerden alabilirim? bir de elimde ps4 te var..hangi platformda alsam bilemedim.ürün fiyatı olarak cok fark yok gibi..ps4 te plus gerektiği için daha maliyetli tabi..sizce ps4 mü pc mi?

Ps4 tabi ki. İşin maliyet boyutu sizin tercihinize kalmış. Ps4 için pri sec mi öyle indirimli bulunabiliyor sanırım elimde olmadığı için çok net yorum yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Arkadaşlar, birkaç hafta beklersem şu an 190 lira bandındaki fiyat düşer mi? 100-150 lira civarında alınsa fena olmazdı aslında, ne diyorsunuz?

Öyle bir ihtimal var yada oyunu alıp satmak isteyenler çıkıyor. Droyun oyun çıktıktan sonra 140 150 civarında olabilir demişti. Bursagb de oyun çıkışından sonra indirim yapılabilir gibisinden yazdı diye hatırlıyorum. O fiyat aralığında almak isteyenler ve bekleyenler var. Buna bende dahilim :) Hakkını vererek oynayacağımı bilsem iş değişir ama bu yüzden fazla vermek istemiyorum. Fifa oynayacağım tek oyun değil sonuçta.

Eğer kısa zamanda olacaksa (10 gün içinde) beklerim, dert değil ancak 1 ay sonra da 50 lira için o kadar beklenmez. Önerin ve telkinin için sağ ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Eğer kısa zamanda olacaksa (10 gün içinde) beklerim, dert değil ancak 1 ay sonra da 50 lira için o kadar beklenmez. Önerin ve telkinin için sağ ol.

Rica ederim. 10 gün içinde ne olacağına dair net birşey yok gibi görünüyor. Tercih size kalmış.

• Birkaç kez online bağlantısı kesildi bende single kariyer yaparken. 1-2 dk geçtikten sonra deneyince düzeliyor haberiniz ola..

6 Saat aralıksız akmışım.. Ufak tefek hatalar gördüm kaleciler biraz leyla, attığını vuran rakip ve benim takım vs vs.

Kişisel Kariyer on numara olmuş ama transferler vs milli takıma seçilenler görselde falan, şekil baya
  • origin id : kubi35

oyun simdi iniyo ekleyin oynarız
  • kart dx12 gayet yeterli. %24 oldugu için kasıyor full yüklenince sorun düzeliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Az önce Droyun ilede görüştüm. Yaşanan durum ea politikası. Başta dün açılmama problemi direk zaten resmi olmayan satıcılardan edinilen keyleri direk iptal etmeyi düşünmesiymiş ea nın. Ancak sayıca çok olunca tepkilerden korktukları için oyunu açtılar. Lakin pre order bonuslarını iptal etmişler. Chate bağlanıp şansınızı deneyebilirsiniz konuştuğunuz kişinin iyi gününe denk gelirse belki hesabınıza atar ama onun dışında şuan için ea nın geri adım atması tek seçenek.

Zaten o keyleri ea göndermiyor mu ? Ne diye satışı yapıldıktan sonra iptal etmeyi düşünüyor ? çok ucuz geldi galiba anlaşılan. Belki de bu fiyat arttırmalarının sebebi bu yüzden. İptal edemedik bari fiyatı arttıralım diyorlar.

Her sene benzer sorunlar yaşanıyor. Sanki çok matah birşeymiş gibi insanları preorder bonuslarla uğraştırıyorlar.

zaten o keyler normal kutulu oyun yahu ama işte her yerin şatış politikası bir değil bizde fiyat çok pahalı ama bir polonyada yada daha ucuz bir yerde daha ucuza temin edebilirsin.Keylerin hepsi kutulu oyundan çıkan 16 haneli bir dizilimden meydana geliyor zaten bizzat EA'in elinden çıkıyor.Ama üst sürümlerin çoğu elde kaldığı için ve yerel resmi kurumlardan alımın çok olmadığı için böyle oluyor ama aman deyim bu sinyal bu hayırsız lar ilerde direk kesebilirler işi hazırlıklı olun ben seneye almayacağım yada çok geç alırım sırf la liga sunumu var diye aldım zaten üstüne koyabilecekleri bir şey kalmadı fransa italya olmasada olur pl bundesliga la liga yeterli türkiyeyi zaten takmıyorlar.

Şuanda euro 4 seneye kaç olur bilmem ama pcde en ucuz 240-260 seviyesine çıkar ps4 ise en düşük 350 felan olur ciddiyim yalan değil bakın mtv bile yüzde 40 zam yemiş hal kötü ayağınızı denk alın ya şimdiden çok bağımlıysanız para atın yada geç alın.Seneye daha da faiş fiyatlar olacak ve çoğu kesim 3.partiyi deneyecek ve bu sefer ea'in coin satıcılarına sinyal verip verip en sonda baltaladığı gibi bunuda yokedebilir dikkat yani.Pek çok youtuber da hök diye kaldıydı videoları hepsinin coin reklamlıydı milyonluk paket açıyorlardı beleşe

• dx12 de ara videolarda 30 fps kitleme var mı sizde? bu sorunu nasıl aşabiliriz dx11 de problem yok.
  • Oyun şu haliyle tam bir hayal kırıklığı benim için. PES den beter olmuş. Her vurduğun gol, koşu dinamikleri uçuyormuş gibi, kaleci desen rezalet, defans yapamıyorsun. Yıllardır fifa oynarım bu kadar 'rezalet' seviyede oyunla karşılaşmamıştım. Acil çok geniş kapsamlı update gelmesi gerekiyor. Bu kadar kötü şeyi nasıl kapatacaklar bilemiyorum ama şu durumda benim için verdiğim para çöpe gitti gözüyle bakıyorum.

Arkadaşla maç yapalım dedik 3 maç yaptık maç skorları: 4-0 6-4 6-3 PES ile dalga geçerdim ben voleybol maçı mı bu nasıl keyif alıyorsunuz diye. Yıllardır Fifa oynarız arkadaşımla maksimum 5 gol olurdu maçlarımızda kıran kırana gerçeğe çok yakın maçlar çıkardı. Şimdi hentbol maçına dönmüş oyun. Her vurduğun gol, her atak tehlike. Kalitesizlik akıyor. Yani şaşkınlığımı, kızgınlığımı anlat anlat bitiremem size. Gerçekten çok çok ilginç bu denli kötü bir oyun çıkarmaları. Umarım hallederler.

• bero 20 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki torrent metodu çalışmadı, origin access alıp trial başlatınca dil dosyası yükleyip yapıyor ama sanırım o da 10 saat içinde bitecek. Eğer bu trial exe'sini normal exe gibi çalıştırabilirsek olur, ama öyle olsaydı zaten birileri olaya uyanırdı gibi geliyor, şimdilik bir umut yok, bir gelişme olursa buradan konu açacağım
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    DX12 neredeyse her oyunda ara videolarda hata verir, aşırı gereksiz, hem performanstan yiyor hem de sorun yapıyor
  • Pesin kalecileri bu sene efsane animasyonları falan fifa batırmış kalecilerde hep aynı reaksiyon onun dışında oyun harika ama kaleciler malesef çöp

• fairfight94 kullanıcısına yanıt
    Her sene aynı şey, bir sene oyunu zorlaştırıyorlar, öteki sene kolaylaştırıyorlar, alıştık artık
  • ekleyin arada maç yapalım arkadaşlar, co op da olabilir.
  • Arkadaşlar tamamen taze video bana ait görün diye yükledim.

Oyunun pes'e benzemesini saymıyorum oyunun önceki serilerle hiçbir alakası yok saçma sapan bir şey olmuş insanın başını ağrıtıyor. Para cidden çöpe gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

quote:

Orijinalden alıntı: Torbjorn

quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Şuanda %24 oldu ve oyunu açıp oynayabiliyoruz, ama oyunda takılmalar mevcut. Sistemim kısaca i5-7300hq-gtx1050-8gb ram’dan oluşuyor, bu sistemde full ayarlarda oynatması lazım. oyun tam yüklenmediği için mi böyle, yada en akıcı oyunu hangi ayarlarda oynamam gerek. Birde altta directx11/directx12 ayarı var hangisini seçmem gerek?

dx12 daha iyi kart istiyor hocam dx11'de oynayın

Gtx1050 iyi bir kart olduğunu düşünüyorum ve şuanda denedim directx12’de daha iyi sonuç aldım. Ama yinede tam olarak tatmin etmedi. Ekran kartının bu oyun için güncelleme çıkarması gerek yakın zamanda.

Bende i5-8gb ram-1050ti-win 10 uzerinde dx12 full oynuyorum.hicbir sikinti yok.zaten 1050ti yi zorliiycak bir oyun degil.baslarda fifa da bu sikintilar oluyor,yakin zamanda patch gelir hallederler.

• cidden bende de hayal kırıklığı başladı. çok kolay gol olması tadını kaçırıyor oyunun.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.