Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 ye göre daha yavaş geldi bana oynanış, bir de daha fazla gol oluyor. Alışmak biraz zaman alacak gibi. bence güncelleme ile bu kolay gollere bi çözüm gelmesi gerekir. profosyenel zorlukta ceza sahası dışından çok gol oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pre order promosyonlarına noldu? kiralık ronaldo ve 1 adet altın paketi vereceklerdi girince
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar06_

ARKADAŞLAR ACİL YARDIMINIZI BEKLIYORUM DEMO OYNARKEN DE AYNI HATAYI ALIYORDUM. OYUNU ACINCA MICROSOFT. NET FRAMEWORK HATASI ALIYORUM. UYGULAMANIZDA ISLENMEMEIS OZEL DURUM OLUSTU TARZI. DEVAM DIYINCE OYUNA GIRIYOR AMA SUREKLI BU HATA CIKIYOR ACEBA NEDEN. BİRDE KLAVYE AYARLARINI YAPMAMA RAGMEN CIKIS YAPTGIMDA KAYDETMIYORUM . ACEBA TAM OYUN INDMEDI ONDAN MI . TESEKKURLER

yardımcı olacak yokmu arkadaslar
  • Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Şuanda %24 oldu ve oyunu açıp oynayabiliyoruz, ama oyunda takılmalar mevcut. Sistemim kısaca i5-7300hq-gtx1050-8gb ram’dan oluşuyor, bu sistemde full ayarlarda oynatması lazım. oyun tam yüklenmediği için mi böyle, yada en akıcı oyunu hangi ayarlarda oynamam gerek. Birde altta directx11/directx12 ayarı var hangisini seçmem gerek?

• ayarlardan 60fpsye kitleyip oynamayi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Şuanda %24 oldu ve oyunu açıp oynayabiliyoruz, ama oyunda takılmalar mevcut. Sistemim kısaca i5-7300hq-gtx1050-8gb ram’dan oluşuyor, bu sistemde full ayarlarda oynatması lazım. oyun tam yüklenmediği için mi böyle, yada en akıcı oyunu hangi ayarlarda oynamam gerek. Birde altta directx11/directx12 ayarı var hangisini seçmem gerek?

dx12 daha iyi kart istiyor hocam dx11'de oynayın
  • Millet sizce Orta ayarlarda 55 fpsde bu oyun oynanır mı :D Ben pek takılma gözlemlemedim sinematiklerde bi takılma oluyor tabi 30un altına düşüyor orda fps.Demodan farklı olmaz herhalde fps sayacı?
  • Mtcgame üzerinden oyunu alıp kodu gelmeyen var mı ? Canlı destek ile görüştüm keylerin bir kısmı elimize ulaşmadı en geç yarın diyor.İyice gıcık oldum ve kıllandırdı bu durum beni herkes 2-3 gün önceden keyleri aldı bugün oynamaya başladı biz hala bekliyoruz. :@ :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modality -- 29 Eylül 2017; 21:4:35 >
  • pre-order bonusları naptınız? EA Live Chat'e yazdım aldığınız yer ayrı bir kod vermesi gerekiyor diyor, bursagb'ye yazdım verdiğimiz kodun içinde zaten onlar da diyor. Alamayacak mıyız yani şu bonusları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Yok bu full sürüm oyun için geçerli, crack filan değil yanlış anlaşılmasın, oyunu origin'den satın alıp önceden yükleme yapmak isteyenler veya rusçayı ingilizceye çevirmek isteyenler için.

noldu hocam türkçe oldumu fifa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexandro006

ayarlardan 60fpsye kitleyip oynamayi dene

Zaten öyleydi dostum da, yine farketmedi.

• Ea live chatle görüşmemde ekstra bir keye ihtiyaç olmadıklarını, bonusların en kısa sürede hesaba aktarılacağını söylediler.bkz:

siddhant
    Thank you for Patiently waiting. I see That There is no need of any additional Key for Bonuses.
    siddhant
    As I checked with my available resources, I see that This is a Known issue and we are currently working on it.
    siddhant
    I realize that not receiving the Bonus on time impacts the excitement level of the game.
    siddhant
    At this time, I request you to please allow us some more time, we are currently working on it and I am positive the bonus will reflect in your account soon.
    siddhant
    No need to worry about it. You will definitely get the bonus from EA.
    siddhant
    That is something, that EA will provide you in game, and we will take care of that, please allow us some time and I am positive this will be fixed soon.
    siddhant
    I really thank you for your co-operation and understanding on this.

• beyler fut drafta girmiştim, ilk macta yenildim,hediye paket gelecekti, fakat skor ekranınfa fut serverları çöktü. şimdi girdim hediye felan yok ortada ne yapmam lazım ??? Live chate girince online chat ekrani gelmiyor
  • Daha önce de söyledik, geçen sene de başımıza geldi. Eğer size 2. bir key vermiyolarsa bonuslar gelmiyor, boşuna beklemeyin. Chat'e gidip ağlayacaksınız ancak öyle alırsınız. Geçen sene adam benden kurtulmak için verdi bonusları mesela. Gidin key'i aldığınız yere sorun diyorlar. Ben sırf bu yüzden pre-order bonusları diyerek tüketiciyi kandıran droyun gibi yerlerden almıyorum. Bilerek isteyerek yalan söylüyorlar.
  • alexandro006 kullanıcısına yanıt
    amazon.com dan almıştım oyunu, bu sabah mail ile pre order bonus keyi atmışlar psn den aktifleştirdim. oyuna girince ronaldo ve paket geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler fut drafta girmiştim, ilk macta yenildim,hediye paket gelecekti, fakat skor ekranınfa fut serverları çöktü. şimdi girdim hediye felan yok ortada ne yapmam lazım ??? Live chate girince online chat ekrani gelmiyor

serverler aşırı yoğun bilerek maç yapmıyorum ya maçtan atıyor ya yarıda kalıyor ya ödülleri vermiyor hatta şuan yoğunluktan fut a girilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torbjorn

quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Şuanda %24 oldu ve oyunu açıp oynayabiliyoruz, ama oyunda takılmalar mevcut. Sistemim kısaca i5-7300hq-gtx1050-8gb ram’dan oluşuyor, bu sistemde full ayarlarda oynatması lazım. oyun tam yüklenmediği için mi böyle, yada en akıcı oyunu hangi ayarlarda oynamam gerek. Birde altta directx11/directx12 ayarı var hangisini seçmem gerek?

dx12 daha iyi kart istiyor hocam dx11'de oynayın

Gtx1050 iyi bir kart olduğunu düşünüyorum ve şuanda denedim directx12’de daha iyi sonuç aldım. Ama yinede tam olarak tatmin etmedi. Ekran kartının bu oyun için güncelleme çıkarması gerek yakın zamanda.

• Foxngame'den alıp standart edition bonuslarını alan var mı? Açıkçası pek umrumda değil 5 tane jumbo paket forma felan ama alabiliyorsak alalım. Servera bağlanma sıkıntısı olduğu için ultimate team'e giremiyorum şuan.
  • Durmaplay ön sipariş hediyelerini kapsamıyor yazıyor
    tahminlerine göre oynadıkça parça parça hafta hafta verilecekmiş
    yersen

Bu kadar alçaklık olmaz.
  • quote:

ayarlardan 60fpsye kitleyip oynamayi dene

yanlış alıntılamışım ama uta girince hediyeleri veriyor şuan hata var geçen yılda aynıydı.Düzelince ortalık gene sorun olursa live chatten hesabına gönderirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Eylül 2017; 22:16:3 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.