Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultimate team şuan maç yapamazsınız diyor nerden aldım bu oyunu yav.Zaten droyundan aldım pre order bonuslarımda gelmedi
  • Ulen bu ea tam adi bir firma. Milletin futbol düşkünlüğünden para emiyor.
    Yeni açtığım hesptan oyunu aldım ve compamion app tantarnsfer kilitli. Oyunda da şu an maç yapamassın diyor. Ama coins satışı tam gaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmystere

Ulen bu ea tam adi bir firma. Milletin futbol düşkünlüğünden para emiyor.
    Yeni açtığım hesptan oyunu aldım ve compamion app tantarnsfer kilitli. Oyunda da şu an maç yapamassın diyor. Ama coins satışı tam gaz...

Hocam banada maç yapamazsın diyor ne iş bu anlamadım
  • quote:

oyun yeni indi ama mac yapamıyorum olaya gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka126

quote:

oyun yeni indi ama mac yapamıyorum olaya gel

aynen bende deli olacağım iyice sinirlendim aldığıma pişman ettiler
  • sadece futta maça girilmiyor, seasonsta sorun yok acaba bi ayar falan mı çekiyolar futtaki oynanışa? update gelmeden böyle bi şey mümkün müdür?
  • indirdim 2 saattir futta maç yapmayı bekliyorum ea sports senin
  • Fifa 2018 kırıldı şimdi 170 e satmaya devam etsinler.
  • Orrline da bile maç yapılmıyor. Zaten EA sitesinde sorunu duyurdu çözecez eiyor

Öte taraftan pc de ses çıkmıyor, arada geliyor?

Tv ye bağlayınca sorun yok.

Ama fifa dşında hiç ses sorunu yok. Nedir bu çözemedim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

Fifa 2018 kırıldı şimdi 170 e satmaya devam etsinler.

170e bulsam hemen alcam. Şuanda fiyatlar 190+
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

quote:

Orijinalden alıntı: Torbjorn

quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Şuanda %24 oldu ve oyunu açıp oynayabiliyoruz, ama oyunda takılmalar mevcut. Sistemim kısaca i5-7300hq-gtx1050-8gb ram’dan oluşuyor, bu sistemde full ayarlarda oynatması lazım. oyun tam yüklenmediği için mi böyle, yada en akıcı oyunu hangi ayarlarda oynamam gerek. Birde altta directx11/directx12 ayarı var hangisini seçmem gerek?

dx12 daha iyi kart istiyor hocam dx11'de oynayın

Gtx1050 iyi bir kart olduğunu düşünüyorum ve şuanda denedim directx12’de daha iyi sonuç aldım. Ama yinede tam olarak tatmin etmedi. Ekran kartının bu oyun için güncelleme çıkarması gerek yakın zamanda.

Bende i5-8gb ram-1050ti-win 10 uzerinde dx12 full oynuyorum.hicbir sikinti yok.zaten 1050ti yi zorliiycak bir oyun degil.baslarda fifa da bu sikintilar oluyor,yakin zamanda patch gelir hallederler.

sorun çözüldü dostum, oyun tam olarak inmediği için takılmalar yaşanıyormuş, şimdi ultra'da full hd'de muazzam akıcı şekilde oynuyorum...

• quote:

istediği kadar kırılsın fut oynayan biri için bir anlam ifade etmiyor.
  • preorder bonusllarını nasıl alıyoruz beyler. satın aldığımız siteden mi ea chatten mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15FT1905

quote:

Orijinalden alıntı: Arshi

canlı desteğin söylediğine göre sorunlar devam ettiği için ödüller şuan verilmemiş. Düzelince verilecek dedi.

Hangi site söyledi bunu? Nereden aldınız siz oyunu?

https://help.ea.com/en/contact-us/

ea sports resmi sitesinde görevli inceleme yaptı.

oyunu droyundan aldım.

• quote:

Bu ön siparişteki bonus hediye v.s için d u r m a p l a y'e chat'ten sordum. Kendileri bana bu cevabı verdiler.

"ayrı bir key ile verilmiyor ana keyin içinde aktif oluyorlar öğrenme maçlarınızı yaptıktan sonra gelebilir eğer gelmezse origine yazabilirsiniz hesabınızı kontrol edip tanımlarlar
    "

daha sonra da bazı kişilere çift key gönderilmiş. Birisi full oyun birisi de bu bonuslar için dedim. Onlarda bana

"ea gamesten böyle bir bildirim ve dağıtım yapılmadı origin supporta yazabilirsiniz"

dediler.

Bu bonuslar ne kadar önemlidir ne işe yarar bilmiyorum ancak bir çözüm bulamadım. Nereden kontrol edebileceğimi de bilmiyorum açıkcası. Gelip gelmediğini bile anlamadım.

Bana da hafta hafta parça parça gelecek oynayarak göreceksiniz diye bir şeyler saçmaladılar. Bu tarz sitelerin neden originden daha ucuza sattıkları galiba belli oldu. Ön sipariş alırken hediyeler var diyorlardı dün akşam canlı desteğe sordum hayır biz hediyelerin garantisini vermedik dedi.

• bana da aynı açıklamayı yaptılar hatta dedim kopyala yapıştır hazırlamışsınız. ea chate bağlanmayı bekliyorum sonuç alırsam söylerim sizlere
  • quote:

quote:

quote:

canlı desteğin söylediğine göre sorunlar devam ettiği için ödüller şuan verilmemiş. Düzelince verilecek dedi.

Hangi site söyledi bunu? Nereden aldınız siz oyunu?

https://help.ea.com/en/contact-us/

ea sports resmi sitesinde görevli inceleme yaptı.

oyunu droyundan aldım.

hocam ben de ea chat ile konuştum bana da aldığınız er size 2. key vermesi gerektiğini ve bu keyde bonusların olduğunu söyledi. Her advisor farklı bir şey söylüyor sanırım.

• quote:

Özelden link atar mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu yeni alacak arkadaşlar nereden alacaklar fiyatlar baya pahalı varmı uygun olan yer bulabilen
  • Oyunun malum ortamlara düşeceği gün gibi belliydi. Ondan fiyatlar arttırıldı. 3 ay sonra oyun 120tl, Şubat ayında ise oyun Origin Access'de arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.