Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *ORION*

"Playable at 24%" diyor, bu yüzdeye ulaşınca oynamaya başlayabiliyor muyuz?

Sanırım demo açılıyor Yüzde 24'ten sonra. Tamamen yükleyene kadar onu oynayabiliyorsun. Yanlış biliyor da olabilirim
  • oynabiliyoruz ama demo gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fSinatra

tt.net te var mı günlük olarak akk yi kaldırma gibi birşey?

Var hocam az önce yaptım. Buyur
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/ek-akn-paketleri.aspx
  • Ben oyunu droyun.com'dan aldım bir hafta önce. Özellikle sormuştum kendilerine pre-order bonusları dahil mi diye ve dahil olduğunu söylemişlerdi. Bugün girdim baktım herhangi bir bonus göremedim. Kimisi ekstra key olarak girmek lazım diyor, kimisi pre order bonusu oyun keyine dahildi diyor. Ekstra key mevzusunu droyuna söylediğimde böyle bir key kendilerinde bulunmadığını, hatta originin böyle bir key basmadığını söyledi. Ea'den istesem bonuslarım gelmedi diye yardımcı olurlar mı?Eğer bu bonusları origin dışında bir yerden sipariş verip alabilen olduysa, yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emoshean

quote:

Orijinalden alıntı: Torbjorn

2 gün önce droyundan 159tlye almayan kafama sokayım. şimdi 190 tlye key arıyorum bulursam ucuz deyip alıcam.

foxngame'de 172,50TL idi fakat canlı destekte stok sorduktan sonra şuan yok fakat akşama gelecek cevabını aldım ve o fiyattan satıştan kalktı. Fiyat değişir mi bilmiyorum. Beni de haberdar eder misiniz hocam ben de almayı düşünüyorum bugün fakat hala key bulamadım stokta olan ve hemen indirebileceğim.

bahsettiğiniz sitenin canlı desteğine bağlandım bende akşama doğru aynı fiyattan satacaklarmış. bekleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Quarvil

Ben oyunu droyun.com'dan aldım bir hafta önce. Özellikle sormuştum kendilerine pre-order bonusları dahil mi diye ve dahil olduğunu söylemişlerdi. Bugün girdim baktım herhangi bir bonus göremedim. Kimisi ekstra key olarak girmek lazım diyor, kimisi pre order bonusu oyun keyine dahildi diyor. Ekstra key mevzusunu droyuna söylediğimde böyle bir key kendilerinde bulunmadığını, hatta originin böyle bir key basmadığını söyledi. Ea'den istesem bonuslarım gelmedi diye yardımcı olurlar mı?Eğer bu bonusları origin dışında bir yerden sipariş verip alabilen olduysa, yardımcı olabilir mi?

Bende de aynı dertten var. Bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

• ben standar paket aldım ama bana böyle 4 tane paket verdi geçen sene de böylemiydi tam hatırlayamadım :/ ayrıca oyun daha inmedi ama webden ultimate team kurabildim :D
  • Bugün de alamayacağız belli oldu şimdiden, stok olmayan yerler bekliyoruz diyor ne diyecekler başka. Anlamadım biz mi fazla ölücüyüz yoksa herkeste para mı çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelake -- 29 Eylül 2017; 18:1:53 >
  • criminal039 C kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam
  • Fifa 18 gibi çöp bir oyuna nasıl 190 TL verebiliyorsunuz aklım almıyor
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    bendede dört paket vardı dayanamadım oyun kurulmadan hemen açtım bartra, heung min son falan çıktı :)
  • eskiden 8 gb olur 1 saatte indirir oynardık bu oyunu. alex hunter moduyla kariyeriyle şişirip duruyorlar her yıl. keşke istemeyenler için kariyer modunu falan çıkarma seçeneği olsa yine 1 saatte indirip oynasak
  • Valla atmosfer çok hoşuma gitti ev sahibi olanlar yaşıyor aksi halde top ayağına gelse başlıyor taraftar yuhlamaya..
    Grafik olarak sorun yaşamadım ama ilk maç 5-3 bitti bende RM Atletico maçı. Gol biraz bol oluyor gibi

Edit: Resim ekleyemiyorum sınırı aşıyor 4K da sorun yaşatmadı
    https://i.hizliresim.com/a1DrpO.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvoo

Fifa 18 gibi çöp bir oyuna nasıl 190 TL verebiliyorsunuz aklım almıyor

bu oyunun ultmate team'deki ilk demleri çok tatlı oluyor. o bronz kadroya aldığın ilk gold oyuncu kontrata para bulamama falan o anları yaşamak için her yıl alırım. sonradan hırsa dönüşür oynanışı falan sinir eder satarım 80-90 tl gibi zararım olur
  • biride cevap verse ne güzel olur erken erişim hediyeleri ne oldu ? bende gözükmüyor.
  • Şimdi canlı destekte soracağım.
  • erken erişim hediyesi ne satıcıların ekstradan sunduğu bonuslar mı yok bunlar dışında Ea in belirledikleri ise onlar futa girdiğinizde verilir direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvoo

Fifa 18 gibi çöp bir oyuna nasıl 190 TL verebiliyorsunuz aklım almıyor

150 TL bile verilmez.
  • Benim çok hoşuma gitti oyun, oynanış olarak fifa 17 den daha iyi. hunter mod dan çıkamadım gerçi tam inceleyemedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIMINIZI BEKLIYORUM DEMO OYNARKEN DE AYNI HATAYI ALIYORDUM. OYUNU ACINCA MICROSOFT. NET FRAMEWORK HATASI ALIYORUM. UYGULAMANIZDA ISLENMEMEIS OZEL DURUM OLUSTU TARZI. DEVAM DIYINCE OYUNA GIRIYOR AMA SUREKLI BU HATA CIKIYOR ACEBA NEDEN. BİRDE KLAVYE AYARLARINI YAPMAMA RAGMEN CIKIS YAPTGIMDA KAYDETMIYORUM . ACEBA TAM OYUN INDMEDI ONDAN MI . TESEKKURLER
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.