Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3xtra

AKN ye takılanlar paketinizi 1 üst pakete geçirin hız artacak oyunu indirdikten sonra da eski paketinize geri dönün. Türk Telekom kullananlar için ayda 2 kez paket değiştirme hakkı bulunmakta.

5 tl verdim 24 saatlik turbo indir aldım.
  • En ucuz ve güvenilir cd key nerden alabilirim?
  • önceden indirmiştim torrent felan şimdi originden indirme yap dedim 2 dakika sonra attım torrenttekini oyun açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

önceden indirmiştim torrent felan şimdi originden indirme yap dedim 2 dakika sonra attım torrenttekini oyun açıldı.

Bende de oldu valla. Açıldı oyun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

bu oyunu kopya almaya çalışanlarmı var torrent falan diyorsunuz mal derim ben o adama -------hiç bir zevkini tadamazsınız internet oyunu bu-------- hiç bir başarımınız gözükmez kimseyle yarışamazsın----- kendi kendine eğlenirsin anca hatalar buglar güncelleme yok bişey yok orjinal fifa bambaşka oluyor paranmı yok git fifa 15 al hala açık serverleri

Hocam torrentten oyun doslarını indiriyorsun oyun çıkmadan önce. Oyun çıkınca o dosyaları tekrar indirmiyorsun. Oyun çıkar çıkmaz oynayabilmek için. Korsan filan değil yani. Oyunu satın alıyorsun yine. Sadece erken indirmiş oluyorsun
  • Durmadan alanlar da dil sorunu yok değilmi bonuslar için durmaya yazan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kosker60 K kullanıcısına yanıt
    dil sorunu yokta bu bonus muhabbeti falan nedir bizde bağlanıp isteyelim?
  • Şuan hangi siteden almayı önerirsiniz? Durmap*** 195TL...
  • durmadan aldım kredi kartı ile, key'in gelmesiyle falan toplam 5 dakika sürmedi bide fiyatı sürekli artıyor.
  • bende hediyeler gözükmüyor chat ekranından isteyipte alan oldu mu
  • tt.net te var mı günlük olarak akk yi kaldırma gibi birşey?
  • İndiren alexle yardırmaya başladı herhalde :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bonus tam olarak ne oluyor? Bu katalog daki krampon toplar vs mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fSinatra

tt.net te var mı günlük olarak akk yi kaldırma gibi birşey?

Eskiden Roket vardı, rekabet kurulu kararı nedeniyle kaldırıldı. Maalesef yok gibi görünüyor, bütün sistemi alt üst ettim ama yok.
  • "Playable at 24%" diyor, bu yüzdeye ulaşınca oynamaya başlayabiliyor muyuz?
  • 2 gün önce droyundan 159tlye almayan kafama sokayım. şimdi 190 tlye key arıyorum bulursam ucuz deyip alıcam.
  • Fenerin maçında sonra siftahı yaparız artık :D
    Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!
  • 3xtra kullanıcısına yanıt
    dostum nasıl geçiyoruz bir üst pakete bilgilendirirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torbjorn

2 gün önce droyundan 159tlye almayan kafama sokayım. şimdi 190 tlye key arıyorum bulursam ucuz deyip alıcam.

foxngame'de 172,50TL idi fakat canlı destekte stok sorduktan sonra şuan yok fakat akşama gelecek cevabını aldım ve o fiyattan satıştan kalktı. Fiyat değişir mi bilmiyorum. Beni de haberdar eder misiniz hocam ben de almayı düşünüyorum bugün fakat hala key bulamadım stokta olan ve hemen indirebileceğim.
  • demo tadında :D şimdi denedim de.opsiyonların çoğu kapalı.stadlar sınırlı.top kapalı.hava şartları kapalı.ama maç yapılıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.