Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de indirmeye başladım ama AKK ye takıldım :D Oyun dilleri hepsi vardı. Türkçeyi seçtim. İndirme boyutu da 31,72 GB gözüküyor.
  • arkadaşlar taksitli uygun fiyata alabileceğimiz bir yer biliyor musunuz?
  • Evet sadece 2si var 30.28 gb görünüyor boyut
  • Yalnız ben Bundesliga güncellemesini bekliyorum galiba o 10 ekim şeysi ilk güncellemenin geleceği tarih ayarlı bir tarih olabilir geçen yılda 14 ekimde felan gelmişti pl güncellemesi felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19enes05

Evet sadece 2si var 30.28 gb görünüyor boyut

şurdan baktım da evet 30.28 paylaşmış biri bende de 31.72 diyor dil paketlerinin boyutu felan olabilir miye diye düşündüm ama o kadar etmez + spiker ses dosyası boyutu bunlarda eklenince şüphe duydum olabilir yani.

http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/FIFA-18-PRELOAD-PC-No-Download-Button/td-p/6287166/page/345

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Eylül 2017; 16:28:3 >

• 19enes05 1 kullanıcısına yanıt
    Origin'de fifa 18'e sağ tıkayın game properties-advanced launch options-game language kısmında hangi diller gözüküyorsa o şekilde oynarsınız.
  • oyunfor.com sitesinden key alıp, key'i gönderilen var mı dostlar?
  • bursagbden almistim ben firmayla konustum sorunu cozmeye çalışıyorlarmis. Benim zaten inikti origin access ile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne acelecei adamlarsınız daha fifa 15 sunucusu dahi çalışıyor niye şikayet edip duruyonuz daha ilk haftalar daha birsürü güncellemeler gelecek fifa 13 den sonra kutulu almayı bıraktım mal gibi napacam kutulu 1 sene sonra 50 60 tl oluyor zaten daha 2018 e girmedik artık fifa bence 2 yılllık olmalı 2017 18 mesela------- her sene bir oyun alıyoruz resmen ben 2011 den beri tüm seri var almıyım diyorum dayanamıyorum alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 29 Eylül 2017; 16:38:46 >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    İndirdiğin origin access te türkçe olmasına rağmen,keyden dolayı türkçe gözükmüyo demi yanlış anlamadıysam.
  • tolgaiü kullanıcısına yanıt
    Evet öyle, firma aldığı yerle görüşüyormuş bakalim ne olacak..

• Çok şükür açıldı.

• konsolda farklı bölgelerden oyun alanlar var mesela onlar nasıl oynuyor şaşıyorum endonezya kore felan yani sorun çıkarsa ne yapıyor bu elemanlar ingilizce felanda yoksa.

Birde farklı psn bölgelerinden bölge dediğim arabistan hesabı yada malezya gibi yada endonezya psn gibi. alınca banlanma gibi bir durum vardı.
  • Torentten indirdiğimiz unlocked dosyalarını nasıl tanıtacağız peki. İndirmeyi başlatıp durdurdum. Fifa 18 klasörüne attıktan sonra indirmeyi tekrar mı başlatacağım
  • sebofann kullanıcısına yanıt
    Denilene göre öyle hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Denilene göre öyle hocam.

İnşallah sorun olmaz ya. Deniyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

Torentten indirdiğimiz unlocked dosyalarını nasıl tanıtacağız peki. İndirmeyi başlatıp durdurdum. Fifa 18 klasörüne attıktan sonra indirmeyi tekrar mı başlatacağım

Ben 15 ten beri oyunu ps4 ve pcye alıyorum bu dediğiniz işlemi 15'te denedim origin tanımamıştı..

Boşuna indirmeyin.
  • d.ur.ma.p.lay den alıpta dil sorunu yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fSinatra -- 29 Eylül 2017; 16:54:13 >
  • AKN ye takılanlar paketinizi 1 üst pakete geçirin hız artacak oyunu indirdikten sonra da eski paketinize geri dönün. Türk Telekom kullananlar için ayda 2 kez paket değiştirme hakkı bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uret21

arkadaşlar taksitli uygun fiyata alabileceğimiz bir yer biliyor musunuz?

Durma Play taksitli satıyor. Ben Eylül ayının başında 164 TL'ye 3 taksit yapıp almıştım. 6 ve 12 taksit bile vardı.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.