Şimdi Ara

Fifa 17 Pro Clubs - Türkiye Fifa Toplulugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eger Fifa 17'nin Pro Clubs moduyla ilgilenen, bu moddan keyif Alan arkadaslarimiz varsa kendilerini toplulugumuza bekleriz. Duzenli olarak gece turnuvalari ve uzun soluklu turnuvalar duzenleniyor. Suan Fifa 16 icin yapilan son turnuva yari final asamasinda, Fifa 17'nin cikisi ile birlikte yeni Fifa 17 turnuvasi baslayacak. 30 civarinda kayitli takim var suanda. Eger Division oynamaktan sikildiysaniz ve guzel organizasyonlar, yeni heyecanlar pesindeyseniz web sitemize ve Facebook grubumuza bir ugrayin derim. Ultimate veya seasons bireysel turnuvalari da yapiliyor ama esas agirlik pro Club uzerine. Selamlar.

    http://turkfifatoplulugu.com/



  • PC mi PS4 mü?
  • Arkadas herkese merhaba 26.09.2016 da cikacak fifa 2017 icin Aziz Türkler takimina kendine guvenen ve gercek bir Aile ortaminda bulunmak isteyen oyunculari takimimiza bekliyoruz cesitli turnuva maclarina katilan takimimiz da 2017 ye eksik kadro acigini kapatmak istiyoruz bir cok turk takiminin bulundugu turnuvalar da heycan ve tutku ile mucadele edicek arkadadlari takimimiza bekliyoruz takima kayit icin ps4 psn adresinizi ve oynamak istediginiz mevkiyi mesaj olarak yazarsaniz sevinirim
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Fifa 17 Pro Clubs - Türkiye Fifa Toplulugu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WooDy WooD PaCKeR W kullanıcısına yanıt
    PS4
  • fayfim kullanıcısına yanıt
    hep rastgele random rakiple oynuyorduk 10 maclık sezonlar ile.

    turnuva nasıl yapıyoruz?

    teşekkürler
  • Fifa 2017 Hala aktif takım var mı ortasahanın birçok mevkisinde oynayabilirim paslı takım oyunu oynarım eğer ilgilenen varsa Pro clubs takımına katılabilirim. Bu arada PCden oynuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmrklc -- 8 Ağustos 2017; 11:54:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.