Şimdi Ara

FİFA 2015 PC Online Oyuncular Klübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
4
Favori
10.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir konu bulamadım başlatayım dedim.

Online kapışmalar, turnuvalar vs katagorisinin temelini atalım

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FİFA 2015 PC Online Oyuncular Klübü

Desteklenen diller: لعربية, Dansk, Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Español (MX), Français (FR), Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Português (BR), Русский язык, Svenska, 中文(繁體)
    Platform: Windows 7 ve üst

Sistem gereksinimleri

Minimum Sistem gereksinimi
    • CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent)
    • RAM: 4GB
    • Hard Drive Space Required: 13.0 GB
    • Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 460
    • DirectX: 11.0
    • Single System Multiplayer: 2-4 players + 1 keyboard on a PC
    • Disc Drive: DVD-ROM at 8x Speed
    • Input: Keyboard, Mouse, Dual Analogue gamepad, VOIP Headset

Önerilen Sistem gereksinimi
    • CPU: Intel i5-2550K @ 3.40GHz (or AMD FX-6350 Six-Core equivalent)
    • RAM: 8GB
    • Hard Drive Space Required: 13.0 GB
    • Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 650
    • DirectX: 11.0
    • Single System Multiplayer: 2-4 players + 1 keyboard on a PC
    • Disc Drive: DVD-ROM at 8x Speed
    • Input: Keyboard, Mouse, Dual Analogue gamepad, VOIP Headset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 10 Ocak 2015; 8:56:36 >

• Hatalar ve baglanti sorunlarinin zamanla duzelecegine inaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    fifa15 te böyle bir hata kabul edilemez.

Evet oyunda bazen enteresan şeyler oluyor ama güzel yönleri o kadar fazlaki bu detaylara pek takılmak istemiyorum açıkçası. Bu arada playstore keylerini herhalde zamanında dağıtacaklar bu sene...

Orijinalden alıntı: Enginay10

Karesi010 origin hesabım...

Evet oyunda bazen enteresan şeyler oluyor ama güzel yönleri o kadar fazlaki bu detaylara pek takılmak istemiyorum açıkçası. Bu arada playstore keylerini herhalde zamanında dağıtacaklar bu sene...

Hocam o enteresan şeyler daha çook olacak, klasik EA bu sana ...
    Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk
  • Arkadaşlar başka konuda da sordum ama cevabını alamadım. Ultimate Team dedikleri menajerlik tarzı bir mod mu? oyuncu alma satma her hafta maç yapma vs var fakat biz her hafta klavye/game pad den oyunu oynamak zorunda mıyız? bir de coins almak için paypal hesabı kredi kartı gibi tanımlamalar mı yapıyoruz yoksa direk originden satın alınca oyuna mı yükleniyor?
    battletag: fahrettin75#2554
  • fahrettin75 F kullanıcısına yanıt
    ultimate team modu kendi takımını oyuncuları amblemini formanı seçip oynadığın bir mod..ilk başta güçsüz oyuncular veriyor sana coins biriktikçe yeni futbolcular alıp takımını güçlendiriyorsun transfer listesinden..evet klavye veya gamepad ile oynamak zorundasın..diğer menejerlik oyunlarındaki gibi maçı izleme yok veya direk oynamadan geçme..istediğin zaman istediğin kadar maç oynayabilirsin..ister bilgisayara karşı ister gerçek kişilerle...coins alımı yok oyunda daha doğrusu yasak.. bazı kişiler satıyor ama alırsan anında ea hesabını kapatıyor bir daha oyuna giremiyorsun..onun dışında oyunun içinden fifa points alabilirsin ama sadece paket açmaya yarar fifa points..paypal veya kredi karınla alıyorsun direk oyuna yükleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 13 Online oynamak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benide ekleyebilirsiniz.isim imzamda mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bilgisayar ile oynamak ile gerçek insanlarla oynamak arasında bir fark varmı? zorluk derecesi sabit mi? her gün 5 - 6 maç yapıp sürekli coins mi kasmam gerekiyor bu oyunda? bir de origin.com açılmıyor bu oyunu oynamak için sürekli vpn i mi aktif etmek durumundayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

coins alamıyorum fakat coins ile paket alabiliyorum ya da direk fifa points alabiliyorum öyle mi? maçların dakikası vs si sabit mi ?
    bilgisayar ile oynamak ile gerçek insanlarla oynamak arasında bir fark varmı? zorluk derecesi sabit mi? her gün 5 - 6 maç yapıp sürekli coins mi kasmam gerekiyor bu oyunda? bir de origin.com açılmıyor bu oyunu oynamak için sürekli vpn i mi aktif etmek durumundayım?

ben eskiden hep pc ye karşı oynardum( wining eleven , pes , fifa vs ) ama UT çıktığından beri hiç oynamıyorum fark bu galiba online dururken pc ye karşı oynamak çok zevksiz fikrimce
    ut online da ayarlar sabit maç dk sı vs..coins maç yaparak kupalar ve lig de kasılıyor evt ama alım satım yapmakta mümkün değerli kartları ucuza alıp karla satabilrisin...
    UT bağımlılık yapar dikkat

• peki origin meselesi?
  • quote:

peki origin meselesi?

hocam vpn nedir bilemedim ama origin meselesi oyunu açık tutan program sürekli açık olacak indirmesi kurması basit bişi oyun keyini buraya girip yükleyeceğiz tabi keyimiz daha gelmedi beklemedeyiz
    Ölüme nişanlıydım dünyaya geldiğimde, annem babam mutlu, bende göz yaşı...
  • quote:

coins alamıyorum fakat coins ile paket alabiliyorum ya da direk fifa points alabiliyorum öyle mi? maçların dakikası vs si sabit mi ?

evet elinde bulunan coins ile veya satın aldığın fifa points ile paket açıyorsun..maçlar 6 dk sabit..gerçek insanlarla oynamak çok daha zevkli diğerine göre..zorluk derecesi bilgisayara karşı maçlara göre ve senin bulunduğun lige göre değişiyor..örneğin 10.ligdeysen amatör seviye maçlar var genelde 1. ligdeysen legendary zorlukta maçlar oluyor hepsi ve büyük takımlarka oynuyorsun ama bilgisayara karşı oynamanı tavsiye etmem ultimate team de bir süre sonra çok sıkıcı oluyor..25 eylülden itibaren vpn kullanmana gerek yok zaten normal girebiliyorsun vpn siz..coins kasmak için ya transfer marketten girip ucuza oyuncu felan alıp pahalıya satmaya çalışacaksın böylece kar edeceksin..veya maç oynarak coins kazanacaksın..

• Origin : Cimboom90

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiler için teşekkür ederim. herhalde herkes en kötü lig ve ortalama futbolcular ile başlıyor. vpn meselesi de ben oyunu alıcam ama site hiç açılmıyor. vpn den mi açmam gerekiyor demek istemiştim. ve bir kez vpn kullanarak aldığımda ( adresimi amerika gösterip ) sürekli o vpn açık mı kalmalı.
  • ID: By_Coder_TR

İndirme tamamlandı ayın 25 ini bekliyorum

PSN: By_Coder_TR
  • ORİGİN İD: sadece50 ekleyin beyler hertürlü online vs turnuva gelinir.

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

ID: By_Coder_TR

İndirme tamamlandı ayın 25 ini bekliyorum

sen böle yazınca heyecanlandım hemen playstote ya koştum ama kod falan gelmemiş..

PSN: By_Coder_TR
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.