Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.055
Cevap
91
Favori
462.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KARİYER İYİCE AFALLADI DELİRİYOR BENİM ANLAMADIM ALMAN KARİYERİNDE HER TAKIM BAYERN HER TAKIM REAL OLDU SÜPER AMA PARMAK KALMADI OYUN DURUP DURURKEN BENİ SINAMAYA BAŞLADI CİDDEN ALLLAH ALLAH OYUNUN YAPAY ZEKASI MI GELİŞİYO OYNADIKÇA YADA BU EA ALTTAN ALTTAN EL Mİ ATIYO
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    Onu geçen yıl özelliklerden seçerek yapıyordun fancy passes vs. bu yıl nasılbilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • BU KİŞİNİN DEDİĞİNE KATILIYORUM DAHA DÜN ŞU FUT CHEM ELEMESİNDE OYNUYORDUM MAÇ 1-0 YAPIROM 1-1 OLUYO 2-1 YAPIYOM 2-2 OLUYO AMA KARŞIDAKİ REZALET ARKADAŞ OYUN RESMEN İTTİRİYO TOPU VERDİM BUNA BAKTIM BİŞEY YAPABİLİYO MU YOK ARKADAŞ ADAM REZALET SONRA ARA PASLA 3-2 YAPTIM SANTRA VE 3-3 MAÇ DERKEN UZADI FALAN BÖYLE İLK DEVRE KAÇAN GOLLER VAR NEYSE 2. UZATMA BU ZATE BOŞ KALEYE KAÇIRDI DEDİM AHA BİŞEY OLCAK YADA PEN6LARA GİDECEZ SONRA SAĞLI SOLLU BİNDİRMELERLE ARDI ARDINA 2 TANE Bİ ÇAKTIM BİRİ HAMSİKLE RÖVAŞATA DİĞERİ Mİ,LİKLE SCORPİON KİCK VARİ BİR GOL AMA NE GOL ADAM ÇIKTI YA MAÇ GÜZELDİ YALNIZ BU NEDİR ARKADAŞ ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL NORMAL GERÇEK MAÇTA HAKEME KARŞI OYNUYORUZ DERLER YA BUNDADA EA NİN OLUŞTURDUĞU SİSTEME KARŞI YAPIYORSUN TAKTİKSEL DEFANS YAPSAN DAHİ DEFANS YOL GEÇEN HANINA DÖNÜYO NEDEN SE BU HEP KRİTİK ANDA OLUYO ÖNE GEÇİNCE TAKIM FULL SAPITIYO SANIRIM BİDE HANDİKAP ÜSTÜNLÜĞÜ VAR HANDİKAP YAPARSAN OYUNDA GELGİ,T OLMUYO NE KADAR ERKEN YAPARSAN O KADAR İYİ YOKSA MAÇ KIRILIYO




  • Oyunda geçen sene 45-90 boostları vardı bu sene gol arkası boostları var.Gol yediğim zaman resmen istemeden gol atıyorum,dünyanın en iyi fifacısına dönüşüyorum yeni golünü atana kadar.Attığım zaman da oyunculara inanılmaz bir ağırlık oluşuyor.Çok kısır giden maçlarda bir anda 2-2 3-3lük skorlar çok sık.Her sene primer oyunum fifa olduğu ve tüm sene oynadığım için farkı net görüyorum ve bu beni daha çok rahatsız ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sol üstte çıkan istatistikleri kapatmanın yolu var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manchester United şuan momentumun kralını yaşıyor Ama King Rooney atacak birazdan.

    Güncelleme: Atamadı :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 29 Ekim 2016; 19:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre sonra fifa alınca world classta baya zorlandığımı fark ettim. Baya fark yiyorum rakiplerden profesyonel de aşırı kolay ayarı yok mu acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çocuklugumdan beri pes oynuyan biriydim ve ps4 ü yeni aldım iki demoyuda indirdim ama artık fifa 17 daha ağır basıyor 32 yaşındayım yıllarım hep pes oynamakla geçti acaba artık fifa 17 ile geçiş yapsam memnun kalırmıyım ilk defa pesi bu yıl almadım fifayada alışırım gibi geliyor bana hem lisanslarının olması hem grafikler hemde hunter adlı oyuncu ile bi futbolcunun hikayesini yaşayabilmek bence güzel bi olay.

    Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar fifa 17 yi alsam pişman olmam değil mi sınırlı bi bütçe var sonuçta.
  • Arkadaslar fifa 17 ut icin coins ihtiyacm var takm kuruyorum nasil coins kasarım yontemlerden bahseder misiniz bilen varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winning eleven dan beri ben de Konami oynarım, taa ki PS3 çıkana kadar, PES i işte orda bıraktım çünkü PS2 deki 2009 un oynanış tadı orada yoktu, FİFA 10 da Fİfaya geçtim, zorladım alıştım şu an eski PES tadımı Fİfa da yaşıyorum. Sen geç bile kalmışsın PES, yeni konsollarda bi türlü bi standart tutturaamdı, PS1 ve 2 de neydi amaaa, oyun mekaniği harika ve hatasızdı, PS3 le beraber o oyun mekaniğinin tadı tuzu kalmamış....

    PES te kullandığın tuş kombinasyonlarını FİFa ya aktar, joystick alışkanlığınla devam edersin, oyuna alışman ise en az bir ay falan ister, ben 6 yıldır fifa oynuyorum, her yeni seride en az bi hafta acemilik yaşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvncrylmz -- 30 Ekim 2016; 9:19:18 >


  • buda benden gelsin dostlar. iyi seyirler.
  • Çok zorlanırsın saç baş yolarsın. Fifadaki defans sistemine alışman uzun zaman alabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvncrylmz K kullanıcısına yanıt
    o oyle uyrugu belli olmayanlar ayri bi alem .ulan tam havaya girym diyorum motive oluyorum hoop bi arap ve.igrenc.mezdeke muzigi esliginde mac yapiyoruz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler konudan biraz bağımsız olabilir ama bilen varsa cevaplayabilir mi?
    herhangi bir plus olan sec hesap alsak, sec olan fifayı online oynayabilir miyiz?

    şayet oynayamıyorsak içinde hiç oyun olmayan plus hesaplarının seclerini neden satıyorlar? manasız değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 30 Ekim 2016; 11:51:11 >
  • çözüm bulana 10.0000000 coins :)

    benim ultimate team de takımın kuruluş tarihi 2012.bunu goren beni usta oyuncu sanıyor kaçıyor.halbuki hala 7.ligdeyim :) evli barkı coluk cocuk sahibi ayda yılda bir fifa oynayan adamız.takım kuruluş tarihi nasıl 2016 yaparız yeni takım kurdum yeni kadro olusturdum hala 2012 yazıyor.yardım lütfen arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: epica06

    çözüm bulana 10.0000000 coins :)

    benim ultimate team de takımın kuruluş tarihi 2012.bunu goren beni usta oyuncu sanıyor kaçıyor.halbuki hala 7.ligdeyim :) evli barkı coluk cocuk sahibi ayda yılda bir fifa oynayan adamız.takım kuruluş tarihi nasıl 2016 yaparız yeni takım kurdum yeni kadro olusturdum hala 2012 yazıyor.yardım lütfen arkadaşlar.

    Takımı silip sıfırdan takım oluşturacaksınız.
    FUT menüsü altında hatırladığım kadarıyla en son sekmede "Kulübü Sil" seçeneği var onu seçmeniz gerekiyor.
    Her şey sıfırlanır, yeni takım açıp bronz takımla sıfırdan başlarsınız.

    Bende de 2009 yazıyor pek sorun yaşamadım o konuda. :)
  • arkadaşlar birşey soracam. ben old trafford da oynarken gece maçlaında sarımsı bir renk paleti var oyunda. herkeste öyle mi ? diğer stadlarda problem yok bir tek onda var
  • Gny* kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim ilginiz için.ama o zaman tüm oyuncular coin ler her şey sıfırlanacak degil mi...çok yazık olur emeklere :)
  • epica06 kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm oyuncuları malı mülkü satıp coinleri başka bir hesaba aktarım. Başka bir hesapta transfer liste 350 lik altın oyuncu koyup 20-30-40 bin şeklinde kapatacağınız kulüpten satın alacaksımız. Vallahi hiç aklımda yoktu ama bende niyetlendim şimdi. Benim kuruluş da 2010.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZEL TAKTİK yazıyorum presin dibine vurdum !!!
    4 1 4 1 ile 90- 50 ORGANİZE 50 - 70 - 50 ORGANİZE 65 - 40 - 15 ALAN S.

    alternatifim de 3412, oyunu sıkışırsa buna geçiyorum. 3 lü defans aldatmasın, özel taktik ile orta saha yardıma iyi geliyor, kupada ilk kez finale geldim, belalım liverpoola kitledim, takımım Watford (SEASONS)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvncrylmz -- 30 Ekim 2016; 14:13:45 >
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.