Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
292.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimse oynanışla ilgili detaylı şeyler yazmamış (en azından ben bu mesajı yazarken) Yaklaşık 2 saattir oynuyorum, ilk izlenimlerim;

    - Grafiksel açıdan Fifa 15'in aynısı. Kimse farklı birşey beklemesin. Fifa 15'e DLC gelmiş gibi duruyor. Kötü mü? Tabi ki değil. Ama farklı da değil :)

    - Menü tasarımlarının rengi değişmiş, turkuaz renk ağırlıklı bir tasarımı tercih etmişler. İyi de olmuş. Sade ve göze hoş geliyor. Menüler içinde boğulmuyorsun.

    - Ufak tefek yeni animasyonlar eklenmiş, bunlar her ne kadar minör müdahaleler olsa da oyun içi gerçekçiliğini arttırdığını söyleyebilirim. Ben çok beğendim, Fifa 15'in başarılı animasyonları Fifa 16'da daha da başarılı olmuş. Oynanabilirliğin yağ gibi aktığını hissedebiliyorsunuz.

    - Oyun Fifa 15 kadar hızlı değil, bir tık daha yavaş. Bence doğru bir seçim olmuş. Özellikle paslaşırken ve oyun kurarken çok daha gerçekçi ve zor bir oyun bizi bekliyor. Fifa 15'de oyun kurarken pek düşünmeye fırsat bulamıyorduk, boşa kaçan oyuncuya aşırtma bir ara pas atıp pozisyon bulmaya çalışıyordunuz. Bu oyunda düşünüp, oyun kurabilmek için zamanınız var. Kısa paslarla oyun kurmaya başlayıp defansın açıklarını arıyorsunuz. Özellikle aşırtma ara paslar Fifa 15 kadar etkili değil.

    - Şutları çok sevdim. Topa vururken o tokluğu hissediyorsunuz. Fifa 15'te uzaktan şutlar çok anlamsız yerlere gidebiliyordu. Bu oyunda yine her şut kaleyi bulmuyor ama çok da alakasız yerlere gitmiyor. Uzaktan plase şutların etkisi gene zayıf, Fifa 14'te çarprazdan uzak köşeye gönderdiğiniz şutlar Fifa 15'de olmadığı gibi Fifa 16'da da yok. En azından ben o açıyı ve fırsatı yakalayamadım. Çektiğim plase şutların çoğu kalecinin kucağına yumuşak bir şekilde indi. Şutu çeken de C.Ronaldo :)

    - Orta gol geri dönmüş deniyordu ama ben denk gelemedim. Ortalarda defans ve forvet hava topuna çıkabilmek için ciddi bir çaba sarfediyor. Kafa golü atmayı bırakın, herhangi bir hava topuna kafa vurmak bile kolay değil artık.

    - Fifa 15'te de çok kolay olan kanattan ilerleyip, çizgiden kalene dibine inmek bu oyunda da mevcut. Ortaya sert bir pas ve gol :)

    - Hızlı oyuncuların etkisi bir tık azaltılmış. Tabi hala hızlı oyuncuların hızını kullanıp adam geçmesi mümkün, tamamiyle önüne geçilmemiş. Keza geçilmesin de zaten.

    - Yerden hızlı paslar biraz abartı olmuş. Top mermi gibi gidiyor. Başarılı bir özellik ama etkisi azaltılmalı.

    - Oyun esnasında Antrenör Modu diye bir özellik gelmiş. Yapmanız gereken hamleyi gösteriyor. Anlamsız buldum. Ama yeni başlayan arkadaşlar için alışma sürecinde yardımı dokunabilir.

    - Bundes Liga sunum, skor board vs. lisanslı hale gelmiş. TV'de nasıl izliyorsanız öyle. Darısı Lig TV vari sunumuyla Süper Lig'e inşallah :)

    - Maçın sonunda istediğiniz önemli poziyonu, golü veya maçın komple özetini pratik bir şekilde tekrar izleyebiliyorsunuz. Çok çok güzel olmuş.

    - Bariz bir defans ve kaleci hatası görmedim. Tabi henüz 2 saat oynadığım için görmeyeceğim anlamına da gelmiyor. Ama umarım böyle devam eder.

    - Ve oyun Türkçe dili gayet başarılı olmuş ve yakışmış. Özellikle ayarlarda, taktik ekranında vs. Fifa'nın zenginliğini daha net görebiliyorsunuz. Tek ve ciddi sıkıntı formasyon sisteminde; alışması biraz zaman alacak. Yılların CAM mevkiisi şuan MOO şeklinde gösteriliyor :) Merkez Ofansif Orta şeklinde açıklık getirdim ben. Kafam karışmadı değil, ciddi şekilde formasyon ekranında bu mevkilerin Türkçe kısaltmalarıyla boğuşabilirsiniz.


    Sonuç itibariyle temel yapısı Fifa 15'le aynı olan başarılı bir oyun olmuş Fifa 16, sevdim mi? Sevdim. Ama yeni bir oyun oynuyorum hissiyatına kapıldım mı? Hayır... Oyunun kimyasını bozmayan yerinde değişiklik ve güncellemeler gelmiş. Ama yepyeni, çığır açakacak, devasa bir değişiklik veya yenilik yok. Ve kadın futbol olayı bir o kadar da gereksiz, 1-2 kere meraktan bakıp bir daha açmazsınız bile.

    Kariyer Modu'nu sırf Türkiye Ligi'nde Türkçe ve güncel kadrolarla oynamak için o kadar para verecek olmam canımı sıksa da, yine de paşa paşa alıp oynayacağım bu oyunu Bu oyuna alıştıktan sonra Fifa 15 sırıtır ama Fifa 15 oynuyorsanız ve memnunsanız Fifa 16'ya geçmek de çok da acele etmeyebilirsiniz. Bekleyin biraz oyunun fiyatı düşsün.




  • bırakın bu zırvaları kardeşim limitli harçlığıyla 1500 liralık alet alabilen biri 3-5 kuruş fazla verip garantili helal oyununu alır araldan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huertas10

    bırakın bu zırvaları kardeşim limitli harçlığıyla 1500 liralık alet alabilen biri 3-5 kuruş fazla verip garantili helal oyununu alır araldan

    Arada 70-80 tl fark olacak, herkes aynı fikirde olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aral pişmanlıktır, almayın aldırmayın.
  • ya bi lafı doğru dürüst anlayın. kutulu oyunun 2. elde satılma avantajı var. sezon sonuna doğru fifa 17 çıkmaya doğru satarsınız bi zarar olmaz. bi laf anlatamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huertas10

    Araldan al kafan rahat etsin hem ulkemizin ekonomisine katki olur. Yok yeni zelandaymis somaliymis yok cift hakmis bos islere girmeyin 3-5 kurus fazla verin keyfinizie bakin. Sezon sonuna dogru fut kasarlaninca elden cikartirsiniz 2. Elde. Yine ayni fiyata gelir

    Senin, yıllanmış gta yı, neden 150ye satmaya calıştığın simdi anlaşıldı. Meğer aralcıymışsın sen. Ben boşuna bloklamamışım seni. Alıntılayan arkadaşlar olmasa huzurum bozulmayacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun yine aynı yeaaaa dövlet bize bakmıyıi :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 7 Eylül 2015; 20:19:03 >
  • 237tlye aldığı oyunu sene sonunda zarar etmeden satabilecegini zanneden insanlar var
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    Patient93 Binbaşı 23 gün önce gta'nın fiyatı nedir hocam? Huertas10 Teğmen 23 gün önce 130 Patient93 Binbaşı 23 gün önce :D yakşanlar size Huertas10 Teğmen blokla 23 gün önce Ne istiyon jardesim 50ye mi vereyim Patient93 Binbaşı 23 gün önce iyi akşamlar teğmen.


    cidden 150ye satmaya çalışmışım. 130 demişim gir bak özel mesajlarına. insanlara iftira atma burda yakışmıyor. pazarlık payıyla 120 işte. çok mu? fiyat normal. bu fiyatlara oyun alıcak bütçen yoksa sat o ps4ü zaten.
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/oyun-konsol-oyunlar-playstation-4?query_text=gta+5&address_country=1&address_city=34&a103356=1134269

    evet 93li kardeşim çok pahalıya satıyormuşum cidden.
  • nette new zeland address yazıver hocam çıkıyor ben oradan salladım bir tane. iniyor şimdi bakalım nasıl olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huertas10

    algılama sorununuz mu var? ben online fiyatlara göre bi zarar olmicak diyorum aynı fiyata gelecek.

    Online hesaplarda satiliyor. Algilama sorunum yokta sizin Aralda hisseniz var galiba ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • server da fena yuklenme var herhalde. oyun cok yavas iniyor.
    bu yeni zelanda adresi actigimiz gibi rus adresiyle actigimizda store dan 156 lira ya mi geliyor oyun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brky39 kullanıcısına yanıt
    bak şimdi. ortalama 1400-1500 liralık bir alet alabilen biri 3-5 kuruş daha fazla verir kafası rahat eder demek saygısızlık mı yoksa senin boş yapma sen kimsin lan demen mi saygısızlık? bana bi kişi göster ps4ü olup da bu kadar para sıkıntısı çeken? ben de biliyorum ülkemizdeki ekonomik durumu.
  • chilekesh-13 kullanıcısına yanıt
    allah aşkına kaça satabilirsin online hesabı? 10-20? satana kadar da çok çok zorlanırsın zaten kutulu tercih ediyor millet ve güven olmuyor millete. ama diğer türlü kutulu şekilde elden vericeksin oyununu paranı alıcaksın. ve bu paraya öyle sakız parası olmicak onlineda sattığın gibi.
  • Başlatmış bizim evdeki ufaklık işten eve gidene kadar umarım iner 00:00 gibi evde olurum dalarım direk
  • Huertas10 kullanıcısına yanıt
    Yahu ben nasıl cahil bir insana cevap vermişim... "Helal oyununu" diye bir tabir kullanmışsın. Yok bunları düşünerek yazmıyor bu arkadaş belli. Belli ki araldan alıyor oyunlarını ve ucuza oyun alanları görünce kendini avutuyor devlete katkı diye. Milleti 93'lü diyede bir de aşağılamaya çalışıyor.. Ama aklın yaşta değil başta olduğunu unutuyorsun... Neyse bir blok daha atayım...

    Aral almayın,aldırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoda tuş ayarları değişmiyor sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi, iyi beğendim ben baya Demoyu. Kontrolü, animasyonu daha iyi. 15'in boşluk olayını bitirmişler, topu alan oyuncuya hakimiyet kuruyorsun direk. Fiziksel özellikleri, Personalty olayını uçurmuşlar, her oyuncunun, hatta takımın farkı hissediliyor elinin altında. Geçen sene yaptıkları ışıklandırmayı daha da geliştirmişler, stat atmosferini ve oyuncuları daha gerçekçi gösteriyor. Bir iki net belli olmayan ama oyuna büyük etkisi olan geliştirme de var. Tabii Demo ve Full oyun bambaşka çıktığından 25'inde çıkacak olan versiyon için pek heyecanlandırmıyor. Onu çıktığında göreceğiz.

    Bir kaç SS,


    Bu CR7 daha ne kadar gerçekçi olacak yau?











    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 7 Eylül 2015; 20:47:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    Harıka bır yazı olmus tebrık ederım... son paragraf ozellıkle!

    Fut fıfanın eklentısı olmaktan cıkıp fıfayı ele gecırmıstır. Bu casual spor oyunun tek sorumlusu fut ve bu yenı kalıtesız oyun kulturu (neslı)

    Kamera konusunda cok haklısınız ve cretıon centre. Formatıons kımsında kaldıran bazı ozellıkler. Fıfa oyunu arayuz ve taktıksel bır cok anlamda casual bır hale getırmıstır.

    Fıfa 12 dekı ozgurlugu 15de bulamıyorum :/

    Back the future!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 7 Eylül 2015; 20:47:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.