Şimdi Ara

Fifa 15 PC için uygun controller ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an elimde logitech f710 var. ama r2 ve l2 tuşları yani arkadaki tetikler çok sert bunları kullanırken zorlanıyorm ayrıca sol anolog elime tam oturmuyor bana uymadı bu controller. siz ne önerirsiniz arkadaşlar. xbox one controllerine baktım pc ile de uyumluymuş. dualshock 4 de var seçeneklerim arasında. ya da xbox 360 gamepad i alabilirim :)

bu üçünden hangisini tvsiye edersiniz ?
    -xbox one controller
    -dualshock 4
    -x box 360 controller.

fiyat onemli değil. rahatlık 1. planda benim için

• Ben Dualshock kullaniyorum, hem en rahati hem de en iyisi. Xbox'a alışmak çok zor.
  • benim de bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Ben Dualshock kullaniyorum, hem en rahati hem de en iyisi. Xbox'a alışmak çok zor.

hocam dualshock 4 ün anologları soyuluyor falan diye çok şikayet duydum. bi de herkes x box gamepadinin rahatlıgını anlatıyor. bilemedim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetexI

quote:

Ben Dualshock kullaniyorum, hem en rahati hem de en iyisi. Xbox'a alışmak çok zor.

hocam dualshock 4 ün anologları soyuluyor falan diye çok şikayet duydum. bi de herkes x box gamepadinin rahatlıgını anlatıyor. bilemedim :S

dualshock 4ü pcde kullanabiliyor muyuz? Ben de şu an F710 kullanıyorum ancak yakın zamanda değiştireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenal FC

quote:

quote:

dualshock 4ü pcde kullanabiliyor muyuz? Ben de şu an F710 kullanıyorum ancak yakın zamanda değiştireceğim.

kullanılıyormuş hocam ben de yeni duydum

• quote:

şu an elimde logitech f710 var. ama r2 ve l2 tuşları yani arkadaki tetikler çok sert bunları kullanırken zorlanıyorm ayrıca sol anolog elime tam oturmuyor bana uymadı bu controller. siz ne önerirsiniz arkadaşlar. xbox one controllerine baktım pc ile de uyumluymuş. dualshock 4 de var seçeneklerim arasında. ya da xbox 360 gamepad i alabilirim :)

bu üçünden hangisini tvsiye edersiniz ?
    -xbox one controller
    -dualshock 4
    -x box 360 controller.

fiyat onemli değil. rahatlık 1. planda benim için

Bende xbox360 kontrollerine alismistim f710 bana ilkten cok garip geldi alisamadim. Özelliklede r2 ve l2 ye eenk gelen kisimlari. Fakat 2-3 hafta sonra acayip alistim ve suanda gercekten rahat geliyor.

Bence 1-2 hafta daha dene kararini oyle ver...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @*Lazrail* hocam 1 aydır kullanıyorm arka tuşlar sert geliyor bazen de sanki basmıyor ya da bana öyle geliyo
  • dualshock4 bayagı rahat.
  • Kendi kullandığım F310 var fakat f710 tavsiyemdir.
  • Kablosuz xbox 360 controller favorim.
  • İnsan için yapılmış en iyi gamepad xbox kollarıdır benim için. Elime ilk alıp oynadığımda sanki yıllardır xbox koluyla oynuyormuşum gibi rahat gelmişti. Tavsiyemdir alıp kullanmamışsanız mutlaka denemelisiniz.
  • quote:

Bu bilgi kesin mi? Nerden aldınız bu bilgiyi?

Nereye zor ya Allah aşkına 2 gün oyna alışamazsan zaten kumandasında değil sende algıda sıkıntı vardır

Ben Xbox 360 controller aldım, 5 sene boyunca Xbox 360 kullandım bilgisayara geçerkende daha sağlamını görmediğim için yine aynı kumandayı kullanamayı tercih ettim aynısını aldım.

Ama 250 lira olmasa Dualshock 4 tercih ederdim her ne kadar dayanıksız ve çabuk gevşeyen analogları triggerları olsada. (Lütfen biri gelip hayır ds4 200 lira şurda falan demesin)

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Bu bilgi kesin mi? Nerden aldınız bu bilgiyi?

Nereye zor ya Allah aşkına 2 gün oyna alışamazsan zaten kumandasında değil sende algıda sıkıntı vardır

Ben Xbox 360 controller aldım, 5 sene boyunca Xbox 360 kullandım bilgisayara geçerkende daha sağlamını görmediğim için yine aynı kumandayı kullanamayı tercih ettim aynısını aldım.

Ama 250 lira olmasa Dualshock 4 tercih ederdim her ne kadar dayanıksız ve çabuk gevşeyen analogları triggerları olsada. (Lütfen biri gelip hayır ds4 200 lira şurda falan demesin)

Haci ben aldim vallahi o yuvarlak sey yüzünden oynayamadim normalde cok guzel kol. Ama ps4 kolu işte alistigimizdan.

• Xbox 360 kolunu tek geçerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DS4 hakkında bilgim yok ama Xbox One kontrolcüsü için wireless alıcı daha çıkmadı sanırım. Olursa kablolu oynamak gerekir muhtemelen ama bu konuda da emin değilim denemediğim için. Xbox 360 gamepadini gözüm kapalı önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayG-TR -- 10 Ekim 2014; 19:27:18 >
  • Hocam bende dün kolu parçaladım . Xbox 360 Kablolu kontrol aldım yarın elimde olur fikirlerimi paylaşırım . Daha önceden xbox'ım oldu ds4'te denedim fakat ben hala xbox kontrolleri daha iyi diyorum ki kendim yıllardır PS oyuncusuyum .
  • Tavsiye üzerine Logitech f710 kullanmıştım ama hiç beğenmemiştim. 1 yıldır Xbox 360 gamepad kullanıyoum çok da memnunum. Halen ilk günkü gibi sapasağlam. Hem şarjlı hem pilli olarak kullanabilirsin. Şarjlı olarak kullanmanı öneririm. Pc'de kullanmak için ayrı bi aparat alman gerekiyor. Ben ürünü geçen sene spot olarak almıştım. Hem pc aparatı hem de şarj kiti ile beraber 115 tl vermiştim. Teknosadan alırsan şarj kiti ve pc aparatı ile beraber 200 lirayı bulur tahminimce.

Başka bir konuya yazmıştım ordan kopyala yapıştır yaptım:) Kullandığım en rahat gamepad. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rijeka -- 11 Ekim 2014; 2:50:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.