Şimdi Ara

PS3 ds3 controller'ını PC de kullanmak isteyenler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
7
Favori
30.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda Ps3 controller'ı pc ye bağlama yöntemini kısaca bi şekilde anlatıcam. Zaten çok basit bi işlem.
    İlk olarak MotioninJoy programını indiriyoruz:http://www.motioninjoy.com/download
    Programı kurduktan sonra driver manager'i kuruyoruz.
    Ps3 controller'ı usb yardımıyla pc ye bağlıyoruz.
    "Home" sekmesinin "Profiles" kısmında "Connected Game Controller(s):" ın altında kendi ds3 controller'ınızı görüyor olmanız lazım.
    Aşağıdaki seçeneklerden "Xbox360 Controller Emulator" ı seçiyoruz. Bu seçenek sizin ps3 contorllerınızı bir xbox360 contorllerı gibi gösterecek ve tüm oyunlarda kolunuzu kullanabilmenizi sağlayacak.
    Sonrasında "Enable" a tıklıyoruz
    Bu işlem sonrasında artık ps3 controller'ınızla istediğiniz oyunu oyanayabilirsiniz şahsen benim oynayaadığım oyun çıkmadı 20-30 tane oyun oynamışımdır.

Bu işin birde "BEN KABLOSUZ OYNAMAK İSTİYORUM" diyenler için bluetooth kısmı var masaüstü pc ler için ilk önce bluetooth adaptörlerden alıp pc nizin usb girişine takın.
    Sonrasında programdan "Bluetooth Pair" e tıklayın, ondan sonra "Pair Now" a tıklayın usb yi çıkarın kablosuz bir şekilde oynayabilrisiniz!
    Fakat sonrasında tekrar "Profiles" kısmından Xbox360 controllerını seçmeyi unutmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 7 Temmuz 2011; 0:12:30 >

• up
  • Eyw işime çok yarıycak...
  • bişey değil dostum bende pc de oyun oynama keyfine böyle eriştim ps3 de nasılsa öyle oynuyosun. hiç bi fark yok
  • up
  • up
  • boyle bir konu daha once acilmisti. Orda pek saglikli bir islem olmadigini yazmislardi. Ayni yontem mi acaba bu islem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle işe yarıyor. çok da basit bir işlem zaten.
  • aynı yöntem olup olmadığını bilmiyorum. öyle bir başlık görmediğim için konuyu açtım zaten.
  • mesajim bulunsun.
    ayrica cok tesekkurler paylasim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

mesajim bulunsun.
    ayrica cok tesekkurler paylasim icin

bişey değil dostum.
    bende zaten bu yöntemi 5-6 aydır kullanıyodum. sonrasında böyle bir başlık açmak aklıma geldi.
  • aynı yöntemin konusu var, hatta resimli anlatımı var. bu forum +rep kasılan saçma forumlardan değil, ne diye sürekli uplayarak forumu kirletiyorsunuz?
  • Ben daha önce bu şekilde drıver ları kurmuştum şuan kablo ile pc de sorunsuz oynuyorum oyunları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

aynı yöntemin konusu var, hatta resimli anlatımı var. bu forum +rep kasılan saçma forumlardan değil, ne diye sürekli uplayarak forumu kirletiyorsunuz?

kusura bakma. zaten ben diğerlerininde bu yöntemi görüp kullanmasını istyiorum, amacım yardım etmek. benim böyle bir konudan nasıl bir çıkarım olabilir anlamadım. açıkçası forumu kirlettiğimi zannetmiyorum. demekki benim gibi konunun açılmış olduğunu görmeyen arkadaşlarda var ki kişide olsalar yararlanmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 7 Temmuz 2011; 9:01:36 >
  • konu açmanızı kirletmek olarak görmüyorum tabii ki, sonuçta yardımcı olmak için açmışsınız tamam ama dakikada bir "up" çekmeye çalışmayın

ayrıca daha önceleri tehlikeli olan bu işlem(sistem mavi ekran veriyordu) artık tehlikesiz. çünkü programı yazan firma microsoft'tan lisans satın alarak programı lisansladı
  • quote:

konu açmanızı kirletmek olarak görmüyorum tabii ki, sonuçta yardımcı olmak için açmışsınız tamam ama dakikada bir "up" çekmeye çalışmayın

ayrıca daha önceleri tehlikeli olan bu işlem(sistem mavi ekran veriyordu) artık tehlikesiz. çünkü programı yazan firma microsoft'tan lisans satın alarak programı lisansladı

tamam bi daha yapmayız o zaman. daha yeniyiz, öğreniyoruz
  • Ben laptop kullanıyorum ama program dahili bluetooth cihazının driver ını yükleyemiyor harici bluetooth takınca sorunsuz kullanıyorum dahilide kullanmak için ne yapabilirim acaba?
  • eğer programın uyumlu olmadığı bluetooth adaptörüyse malesef yapabileceğiniz birşey yok
  • quote:

eğer programın uyumlu olmadığı bluetooth adaptörüyse malesef yapabileceğiniz birşey yok

load deyince sorunsuz yükleniyor ama install sonunda complate çıkmıyor
     PS3 ds3 controller'ını PC de kullanmak isteyenler!

• quote:

eğer programın uyumlu olmadığı bluetooth adaptörüyse malesef yapabileceğiniz birşey yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.