Şimdi Ara

FİFA 14 DEMO İLK İZLENİMLER? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
2
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RT tuşuna alışmam zor olacak koşu için...ne güzel RB ile idare ediyoduk be..
  • pc ve ps3 te demoyu oynadım pcde ilk kez fifa denedim fakat optimizasyon berbat pc oyuncu notebook u öyle dandik bişeyde değil ama en düşük ayarlarda bile kasma var ps3 te ise her seneki gibi demo olduğu için akıcılığı süper ama esas oyunda yine akıcılığının kötü olcağını düşünüyorum ayrıca oyuncuların çevrelerinde hareket etmeleri biraz daha ağırlaşmış bunun dışında menü çok güzel olmuş windows un metro arayüzüne benzemiş
  • iyide arkadas değiştirebilirsin :S.Settings'e gir ordan alternate yap sonra rt ye sec rb ıle deıstır bıttı.Niye dert ediyonki :D
  • Oyun press ve defans sistemi değişmiş,L2 tuşu artık jockey ve skill tuşu değil top saklama tuşu.

Direk sag analog ile istediğiniz skill'i yapabiliyorsunuz..

Pres yapmak için en yakın oyuncuyu seçip pas'a basılı tutup yaklaşınca şuta basılı tutunca pres yapıyor.Defans ise tamamen yer tutma ile alakalı bir tuşa basmanıza gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 11 Eylül 2013; 3:13:35 >
  • Sanki saha 13'e oranla küçülmüş ve Penaltılara kaldığımda kaleci tüm topları tuttu.
  • oyunu dün oynama şansı buldum oyun çok hızlı. topun kontrolü acayip zorlaşmış dün 4 maç oynadım 4 ünüde kaybettim ve aldığım topu kaptırdım çünkü hız tuşuna basmak alışkanlık olmuş. Yıllardır Fifa oynarım ama ilk defa adam gibi pozisyon yakalayamadan 4 maç tamamladım. lafın kısası oyun zorlaşmış baya, çimler berbat ve şutlar harika messi çok güzel gol attı bana zamanla alışcam artık
  • Demo da normal gameplay ile ut aarasında bir fark görmedim. İnşallah tam sürümde de aynı olur da Season yerine ut oynarım hilecı olsa bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 e dün gece indirdim demoyu.

en hoşuma giden arapasına zıpkın gibi koşarak çıkması oldu.

Online maçlarda da momentum etkisi azalırsa çarşı pazar karışabilir . 11-0 lı 9-0 lı maçlara hazır olun bence. Özellikle defansı iyi yapıp, orta alanda top kapmayı başaran , hızlı çıkmayı bilenlerin senesi olacak. düşüne düşüne oynadığında defansı açmak zorlaşmış gibi geldi. Birde koşmak sprint bir garip. arabayı kaldırırken spor modda patinaş çeker gibi fırlatıyor topları.

Tam sürümde belki biraz daha iyi olabilir. Ama alışmamız fazla uzun sürmeyecektir. Online maçlar başlasın ak kara belli olur oyun ozaman kendini belli eder. şimdi biraz aynılık hissi yüksek birkaç makyaj dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UT modunda futbolcu taktik kartı iptal mi olmuş acaba? öğretici kısmında kimya için taktikten bahsetmiyor.öyleyse şahane olur.
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    formasyon kartları yok bu sene.
  • Penaltılar kesinlikle daha iyi olmuş
  • Oynadıkça farkediyorum orta saha neredeyse yok gibi , forvet ve defans arasında geçiyor maçlar
  • Türkiye Ligi'ni neden almazlar ya uff. bu arada arkadaşlar Bilgisayardan Ultimate Team oynamayı önerirmisiniz?
  • Yav oynadıkca zorlasıyor oyun :S:D.new york ile barçayı yenemıyorum legendaryde cıldırcam.+%45 %55 e karsı hep barcada top.Top çalamıyom imanım gevriyor ya delirme safasına geliyorum.Kötü takımla en iyi takımı rahat yenene kadar oyun kontrolunu tam anlamıyla elımde tutana kadar almıcam 14'ü :D .
  • Oyun ciddi anlamda zorlaşmış. Defanslar önde müdahale ediyor. Ama FIFA13 ü rahat oynadığım pc de FIFA 14 özellikle ara sahnelerde kasıyor.
  • Pes'ten geçtiğim için mi beni bu kadar zorladı bilmiyorum ama her pas attığımda adam topu bekliyor, topa kesinlikle yaklaşmıyor ve her pozisyonda böyle. Demo'dan kaynaklı mıdır?

Diğer durum, hiçbir şekilde adam geçemedim (world class). Barca ile 2-3 kişiyi ekarte edip, kanattan Neymar'ı kaçırdım. Koşmaya 2 mt civarı önde başlamasına rağmen, daha top ayağına değer değmez arkadan gelip topu aldılar (BvD). Neymar ile koşup orta açamayacaksak kimle açacağız?

Messi ölü gibi, maçın başından itibaren. Var mı bu durumları gören?

İyi yanları ise, atmosfer çok iyi. Ama net bir şekilde söyleyeyim, bu atmosfere bu saha tek kelimeyle facia. Çimler çok daha kaliteli olmalı, tartışmasız. Tekrarlar mükemmel. Şutlar ve kaleci hareketleri çok iyi. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Pes'ten geçtiğim için mi beni bu kadar zorladı bilmiyorum ama her pas attığımda adam topu bekliyor, topa kesinlikle yaklaşmıyor ve her pozisyonda böyle. Demo'dan kaynaklı mıdır?

Diğer durum, hiçbir şekilde adam geçemedim (world class). Barca ile 2-3 kişiyi ekarte edip, kanattan Neymar'ı kaçırdım. Koşmaya 2 mt civarı önde başlamasına rağmen, daha top ayağına değer değmez arkadan gelip topu aldılar (BvD). Neymar ile koşup orta açamayacaksak kimle açacağız?

İyi yanları ise, atmosfer çok iyi. Ama net bir şekilde söyleyeyim, bu atmosfere bu saha tek kelimeyle facia. Çimler çok daha kaliteli olmalı, tartışmasız. Tekrarlar mükemmel. Şutlar ve kaleci hareketleri çok iyi. vs.

Bir kere kaleciler faci.Berbatlar.İkincisi 14 bayağı zor yanlıs zamanda geçtin fifaya bence biraz 13 de alıştırma yap.Son olarak hız yani pace yi bitirmiş sonunda fifa organize atak şart gol atabilmek için.Artık messiyi ronaldoyu alıp kale agzına gelip gol atamıcan kısacası.Bu oyunda Skill bilen yasadı derim başka bir şey demem .14 de oyuncuları geçmenin tek yolu skill kullanmak başka türlü çalım çok zor hattam imkansız geçseniz bile hemen dönüp dokunuyor diğer takım arkadası calıyor topu.Kısaca artık skill öğrenmek şart :D.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArkhamAslyum

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Pes'ten geçtiğim için mi beni bu kadar zorladı bilmiyorum ama her pas attığımda adam topu bekliyor, topa kesinlikle yaklaşmıyor ve her pozisyonda böyle. Demo'dan kaynaklı mıdır?

Bir kere kaleciler faci.Berbatlar.İkincisi 14 bayağı zor yanlıs zamanda geçtin fifaya bence biraz 13 de alıştırma yap.Son olarak hız yani pace yi bitirmiş sonunda fifa organize atak şart gol atabilmek için.Artık messiyi ronaldoyu alıp kale agzına gelip gol atamıcan kısacası.Bu oyunda Skill bilen yasadı derim başka bir şey demem .14 de oyuncuları geçmenin tek yolu skill kullanmak başka türlü çalım çok zor hattam imkansız geçseniz bile hemen dönüp dokunuyor diğer takım arkadası calıyor topu.Kısaca artık skill öğrenmek şart :D.

Kesinlikle katılıyorum.Omuz omuza mucadelelerde defanstaki adam kazanıyor genellikle topu.Ancak skille geçilebiliyor.Birde Finesse sut ları abartmışlar.Plase sutlar mesafe tanımaksızın gol oluyor bunu çözmeleri lazım!!!!!

• ArkhamAslyum kullanıcısına yanıt
    fifa 14 de eğer rb ile koşarsan en hızlı şekilde koşuyor ve topu ayağından aşıyor..

rt yaparsa koşma hızını da sen ayarlıyosun top ayağından aşmıyor..

demek istediğim buydu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.