Şimdi Ara

FİFA 14 DEMO İLK İZLENİMLER? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
2
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    + pcnin yapdığı press çok güzel olmuş üzerinde takım halinde baskı olduğu hissi veriyor
    + ara paslar çok keyifli sanki geçmeyecek gibi gözüküyor ama topla buluşması güzel
    + hakemin avantaja bırakmaları gelişmiş gibi
    + şutlar top kapmalar çok daha güzel
    + topun fiziği, adamların ruh gibi olmaması ikili mücadelelerde ağırlığının olması güzel olmuş.

- kaleciler acayip goller yiyebiliyor
    - bazen ara pas vereceğin oyuncu geri gidiveriyor
    - penaltılar aynı
    - hakem henüz lehime frikik vermedi oyuncu ölsede ezilsede çekilsede kolay kolay frikik vermiyor sizde verdimi ? bariz olarak hakemler çok ama çok kötü
    - topa kaydığım ve kazandığım hamlelere de frikik veriyor.
    - gene ağır defanslar agueroyu falan yakalıyor tezatlık var oyunda genel olarak ağırlaşmış ama top kapma sırasında pc inanılmaz hızlı
    - grafikler animasyonlar aynı bari biraz geçişlerde felan farklılık yapsaydınız aynı animasyonları kullanmış tembeller. allahtan fifaya mod yapılıyorda oyun renkleniyor biraz..
    - fairplay 0 adam yerde sakatlanıyor top rakipte oyunu sürdürüyor topu dışarı atmıyor

bence fifa 14 bir gömlek üstün bir fifa 13 sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canabispub -- 10 Eylül 2013; 16:45:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

Orijinalden alıntı: kartalibo

Arkadaslar ben demoyu goremiyorum.tr hesabimda da uk hesabimda da yok

Pc'ye çıktı sadece.PS3 ve Xboxa yarın çıkacak.

Eylul 10 diyorlardi ne oldu ki simdi.neyse yinede saol hocam kafayi yicektim nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi gelse de denesek. Yorumlar yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEMO versiyonu izlenimlerim ;

-Oyun kesinlikle çok yavaşlamış.Fiziksel müdahaleler çok artmış ve oyunun hızı buna oranla feci şekilde düşmüş.Pas atıyorsunuz,top pas attığınız kişiye ulaşana kadar bi' bardak çayı rahatlıkla bitirebiliyorsunuz ^^ (Şaka yapıyorum tabii ki.)

-Oyunda bir sürü yeni animasyon var.Hele ilk maçımda attığım ilk gol çok güzeldi açıkcası.Kayarak orta açtım,kafa topuna çıkışlar falan harika.Animasyonlarda gerçekten üstüne katmışlar.Bol bol skill moves denedim akıcılık nasıl diye ve sonuç ; on numara.Gerçekten yağ gibi akıyor,çok akıcı bir şekilde hareketleri yapıyorsunuz ve ani dönüşler yok.Geçtiğimiz serilerde hızlı koşan oyuncular,çat-çut diye bir oraya bir bu tarafa dönebiliyordu.Bu durum az miktarda da olsa azaltılmış.
    Size o yatarak orta açmanın resimlerini göstereyim ;

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/images/ugc/170280355
    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/images/ugc/170280361
    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/images/ugc/170280380
    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/images/ugc/170280384
    http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/images/ugc/170280403
    Not : Tabii ki oyunu bu grafiklerde oynamıyorum,oyun içi resimleri kaydedince nedense böyle bir kalitede çekmiş.

-Menü...Kesinlikle son FIFA oyunlarına göre en güzel menü bu oyunda.O ne öyle yahu,yatay,tuhaf,saçma menü?Al işte arkadaşım,menü dediğin böyle olur.FIFA 12'ye kadar olan menüler de güzeldi.Dik bir şekilde yukarıdan aşağıya doğru sıralanmıştı.Sade ancak şıktı.FIFA 12 ve 13'de çok iğrençti menü gerçekten.İyi ki değiştirmişler yahu.

-Müzikleri henüz çok fazla dinleyemedim ama dinlediklerim gayet güzeldi şuana kadar.Çok saçma müzikler yok en azından.

-Top fiziği hakkında tereddütlerim var.Orta sahadan öylece bir şut vurayım dedim,top balon gibi gitti.Önce yukarıya doğru çıktı sonra aniden aşağıya indi,kaleci çok zorlukla çıkardı.(World Class seviyesinde oynuyordum.)Ancak gel gör ki normal pas atarken sanki ayakla bowling topuna vuruyormuş gibi hissediyorsunuz.Sanki top gitmiyor gibi,o kadar ağır hissediyorsunuz.

-Seyirciler PC'de oynamama rağmen harika gözüküyor.Ve şunu net olarak söyleyebilirim,tezahürat sesleri çok fazla arttırılmış.Kesinlikle çok güzel bir zevk katmış oyuna.Eskiden tezahüratlar duyulsun diye oyun içinden hakemin,bazı seslerin,spikerlerin sesini falan kısardım ki tezahürat sesleri daha net gelsin kulağıma diye.Şimdi o dengeyi süper ayarlamışlar.

-Ibrahimovic deli gibi bir şey olmuş ba!

-Kafa topları yine güzel bence.FIFA 13'de çok geliştirmişlerdi,eski serilerde kolay kolay kafa golü atılamıyordu.Şimdi daha da zevkli hale gelmiş.

-Oyunun optimizasyonu iyi gibi duruyor,demo olmasına rağmen konuşuyorum...

-Şu oyunda Türkiye Ligi olsa tadından yenmezdi yahu,çok ayıp ettiler çok...Hani en azından Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi Avrupa'da zamanında ses getirmiş,başarılı olmuş takımları koysalardı.Kendi liglerinde başarılı olmaları bile yeter en nihayetinde.Bu sene bir sürü lig eklendi ama kim o takımları alıp oynayacak çok merak ediyorum.Gerçekten yazık oldu yahu...Birkaç takım dışında kayda değer takım yok ki...

-FUT ile normal maç arasında dağlar kadar fark var.FUT daha hızlı bir oynanışa sahip.

-Az önce arena modunda bir gol attım...Oyunda böyle goller atılabilecekse ne olursa olsun bu oyun alınır.
    http://www.easports.com/fifa/football-club/videos/ugc/170281952

-Kaleciler özürlü.

-Messi'yi deli gibi abartmışlar...Ibrahimovic ile ilerliyodum,ta forvetten koştu geldi omuzuma girdi,yaklaşık 3-4 saniye omuz omuza mücadele sonrası topu kaptı ve forvete geri gitti.Birisi 1.60,diğeri 1.90...Nasıl oluyor yahu bu,o kadar forvetten koş gel,sonra topu kap ve yine forvete sür topu koşarak...Bildiğin OP olmuş Messi

-Her açtığım ortaya rahatlıkla kafa atabiliyorum.Yaklaşık 6-7 gol attıysam 4-5'i kafa golüdür zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 10 Eylül 2013; 16:04:35 >

• fps sorunu yaşayan var mı akıcı değil gibi geldi bana kendi bilgisayarımda
  • Yeni gözlemlerim kornerleri her türlü legendaryde bile rahatlıkla kafa topunu alabiliyorum.hatta 10 tane kullandım korner 7 si gol oldu .3ü auta gitti.Topu bir türlü saklayamıyorum pası atınca benım adama geldigi an arkadan bir dokunuyor adam kapıyor çözemedim henüz :D.2'li mücadele den faul verdiğini görmedim.adam adamımın ağzına ediyor hakem hala devam diyor.Ve son olarak hakemler ofsaytta çok hata yapıyor caps almaya fırsatım olmadı unuttum hep.Genelde rakiplerime ofsayt dudugu caldı ki 3 keremı ne 3undede ofsayt yoktu bariz :D.Ve kaleciler gecekten berbat ya yedikleri goller şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkhamAslyum

Yeni gözlemlerim kornerleri her türlü legendaryde bile rahatlıkla kafa topunu alabiliyorum.hatta 10 tane kullandım korner 7 si gol oldu .3ü auta gitti.Topu bir türlü saklayamıyorum pası atınca benım adama geldigi an arkadan bir dokunuyor adam kapıyor çözemedim henüz :D.2'li mücadele den faul verdiğini görmedim.adam adamımın ağzına ediyor hakem hala devam diyor.Ve son olarak hakemler ofsaytta çok hata yapıyor caps almaya fırsatım olmadı unuttum hep.Genelde rakiplerime ofsayt dudugu caldı ki 3 keremı ne 3undede ofsayt yoktu bariz :D.Ve kaleciler gecekten berbat ya yedikleri goller şaka gibi

bene de aksine bütün kafa toplarını kaçırıyorum

• oynanış bana güzel geldi baya şu fps düşüşlerini engellerlerse ve online da hile hurda havuz falan olmazsa orjinal alınabilir oyun
  • Abi frapsla 60 fps görüyor ama oyun akıcı değil böyle ne bileyim
  • Benim için oyunun oynayışını etkileyecek iki detay var.
    1) sadece sağ analog ile skill hareketleri yapılabiliyor.(LT tuşuna basmadan). sadece sağ analogu random hareket ettirerek güzel çalımlar atılabiliyor
    2) Yön tuşları ile çapraza gitmek istediğimizde daha keskin bi şekilde çapraza hareket ediyor.Bu özelliği biraz PES e benzemiş bence ve hiç hoş olmamış.(oyuna alışıldığında sadece yön tuşlarıyla çalım atmak bile mümkün olabilir.Fakat alışmadım diye mi bilemem çapraza çok keskin dönülüyor ve bu hiç hoşuma gitmedi

fifa 14 le kullanıcıların daha rahat çalım atması amaçlanmış gibi.
  • Brightness & Contrast ayarını bulamadım arkadaşlar? Renkler çok mat, canlandırmak lazım biraz renkleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

fps sorunu yaşayan var mı akıcı değil gibi geldi bana kendi bilgisayarımda

+1905
  • yukardaki yorumların cogunu okudum..Katıldıgım yerler var katılmadıgım yerlerde var bunları derli toplu bir şekilde yazmak istiyorum.

1)Oncelikle oynanıs dısında baska bir yenilik goremiyorum diyen arkadaslara sunu soylemek istiyorum:Oynanış oyunun kalbidir,gerçekci top kontrolu pas şiddeti bunlar onemli faktorler..Fifa 13te aguero bi anda stoperle dip dibe iken hızlanıp gidiyordu strenghti dusuk olmasına ragmen..Tabiki stoper ile suratli vucudu iyi olmayan forvet oyuncuları arasinda bir fark olucak aninda omuz koyup top alabilmeli o yuzden fifa 14 kesinlikle bu olayi cok guzel duzenlemis.
    2)Oyunun hızı yavaslamıs evet bu dogru ayrıca paslarda fifa 13e oranla daha iyi isabet oranı ve daha duzgun pas atma imkani var pas hızı yavas diyen arkadaslara katılmıyorum.Gunumuz futbolu da premier lig disinda daha cok fizige ve teknige dayalı degil mi? Fifa da en gerçekçi futbol simulasyonu oldugu icin tartismaya gerek yok :)
    3)Grafik konusunda cogu arkadasima katılıyorum daha da iyileştirilmesi lazımdı grafiklerin
    4)canabis arkadasımız fair play demis sanırım futbolcu sakatlanıp oyundan cıkmasına fırsat kalmadan hakemin oyunu durdurmasi ya da rakibin topu taça atmasından bahsediyor..eger rakip onemli sakatlık yasamıyorsa(sakatlanıp oyundan cıkmıyorsa) oyunun devam etmesi gayet normal cunku oyuncu 5-10 saniye icinde ayaga kalkıyor cunku
    5)Hakemler fiziksel mucadelelere daha cok musade gosteriyor ben suana kadar hakemlerin yonetimini begendim 13e oranla sacma faullerin sayısı azaltılmıs

GENEL OLARAK TOPARLAMAK GEREKİRSE GRAFİKLERDEKİ İYİLESTİRMELERİN BEKLEDİGİMİZ DÜZEYDE OLMAMASI DIŞINDA FIFA 14TE NEGATİF DİYECEGİMİZ BAŞKA BİR OZELLİK BULAMIYORUM KATILIP KATILMAMAK SERBEST ŞAHSİ FİKRİMDİR SAYGILAR HERKESE İYİ OYUNLAR :))

• quote:

Orijinalden alıntı: vitoScaletta

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

fps sorunu yaşayan var mı akıcı değil gibi geldi bana kendi bilgisayarımda

+1905

ayarları sona çektim. NVIDIA panelinden de NVIDIA kart ile açılmasını seçtim yağ gibi oldu

@Göze ilk çarpan şey ise Finesse şut OP olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 10 Eylül 2013; 17:37:39 >
  • Bu ne abi ?

FİFA 14 DEMO İLK İZLENİMLER?

FİFA 14 DEMO İLK İZLENİMLER?
  • Oyun hızlı değil ama oyuncular akıyor , özellikle Daniel Alves o kadar seri ki karşısına hızlı ve atik biri gelmedikçe adam geçireceğini düşünmüyorum , Reusla bile geçebileceğimizi düşünmüyorum.

Demoya çarpışma motoru konulmamış galiba , tam sürümde o da baya etki edecek oyuna

Klavye ile oynadığım için fazla gol atamadım ama kafa vuruşları ve kalecilerin refleskleri , top tutuşları daha güzel olmuş diğer oyunlara göre.

Forvette sırtı dönük yada ceza alanı içinde top aldığınız anda arkadan tackle yiyorsunuz topu kaybediyorsunuz hemen

Hem klavye ile oynadığım için hemde oyun daha demo olduğundan dolayı şuan için söyleyebileceğim kaleci ve vuruşlar güzel olmuş onun dışında ki değişimlere tam sürüm gelmeden birşey diyemeyecem , beni çok tatmin etmedi açıkcası , belki biraz daha oynarsam alışırım.
  • Oyun baya baya ağırlaşmış.
    Nedense ayağının dışıyla her vuruş gol oluyor dar açıdan.
    İş fiziksel mücadelelere dönmüş,aşırı omuz omuza mücadele var.
    Hoşuma gittiyle gitmedi arasında kaldım.Biraz daha oynıyim
  • arkadaşlar launcherdan playe bastığımda hiçbirşey olmuyor yardımcı olabilecek var mıdır ?
  • Bana göre Fifa 13 ile arasında pek fark yok. Ama yinede tam olarak Fifa 13 ile aynı olduğuda söylenemez. Eğer Fifa 14 almak isteyen varsa ve karar veremiyorsa alabilir ama çok fazla farklı bir şey beklemesin oyundan bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.