Şimdi Ara

FİFA 14 DEMO İLK İZLENİMLER? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
2
Favori
6.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bu ne abi ?

FİFA 14 DEMO İLK İZLENİMLER?

Daha demo oyun , tam sürüm farklı olacak.

• ben çok beğendim hareket yapmak çok kolay bi hale gelmiş gibi geldi bana uzaktan fut'taki gibi goller atabiliyoruz messi ile sol çaprazdan, sol dış ile uzaktan şutları deneyin derim birde kornerlerde kafa topları kolay gol oluyor gibi yada ben başaramadım kornerde savunma yapmayı bilmiyorum bence güzel olmuştur
  • quote:

Bu ne abi ?

Demo'yu oynadınnı acaba ? her konuya aynı resmi koymuşsun. Oyun daha demo ve demo olduğu halde gözle görülür farklar var fifa 13'e göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho62

Bana göre Fifa 13 ile arasında pek fark yok. Ama yinede tam olarak Fifa 13 ile aynı olduğuda söylenemez. Eğer Fifa 14 almak isteyen varsa ve karar veremiyorsa alabilir ama çok fazla farklı bir şey beklemesin oyundan bence.

Oyunun top fiziği direk değişmiş , bambaşka bir oyun olmuş bu açıdan , baya farklılıkları var bu demodan bile gözüküyor.

Kalecilerin topları tutuşları , forvetlerin topları önüne alışları , paslar ,şutar , kafalar ...
  • Bakarsın BJK ve Feneride koyarlar ne dersiniz son bomba olarak??
  • Fifa 13’ü çok fazla geliştirdiklerini düşünüyorum..Gerçek futbola yaklaşmışlar..Pcde oynuyorum full hd çözünürlük 4xaa ile..Ps3te grafikler pcye göre bariz kötüydü onda ne olur bilemem. Grafik olarak biraz gelişme tabi yeni nesile saklıyorlar videolarda gördüğüm kadarıyla ama oynanabilirlik açısından çok şey değişmiş ben zorlandım açıkçası.Fifa 13 ile alakası yok kesinlikle.Momentumun etkisi cok azaltılmış.

EN BÜYÜK SORUN YAŞAYACAĞIMIZ KONU BENCE DEFANS,PRES VE FİRST TOUCH

Oyuncular agır olduğundan topu kontrol edemeden gelip alabiliyorlar.
    Defans ve pas yolu kapatma anlayışı eskisi kadar rahat yapılamıyor mesela L2 ile pas yollarını kapatmayı tercih ederdim bu şekilde cok acık veriyor fifa 13e göre..
    Oyuncuya en yakın adamınız ile yanaşıp hemen Sag analog ile pas kapatacagınız adamı seçip R1 tuşuna basılı tutarak almazsa hemen bırakıp tekrar kesik kesik basarak en rahat defans yapılıyor..
    Ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum defans yapmada da ,pres yapmada da fifa 13 kadar etkili olamıyorum..hızlıca iki adamı yönetemiyorum oyuncular aniden dönmediği için biraz zorluk çıkıyor defansta ve preste.

Grafik, Menüler, Sesler
    1-Menü geçişleri daha hızlanmış
    2-Oyun müziklerinden bazıları çok güzel.
    3-Grafikler ve oyuncu yüzleri bir nebze geliştirilmiş, çimler dışında sorun yok gibi.Tabi daha iyi olabilirdi. Beklentilerimin altında.
    4-Replaylar en büyük sorunlardan biriydi düzeltilmiş
    5-Seyirciler ve stad grafikleri gelişme göstermiş.Pixsel görüntü kalmamış.
    6-Spiker daha canlı sunum yapıyor.Taraftarlar daha oyunun içinde daha çok tepki gösteriyorlar pozisyonlara.
    7-Replaylerde ,Sevinçlerde veya oyuna girişlerde çok az fark olmakla birlikte bazen farklı kamera açıları kullanıyor.Neredeyse geçişler fifa 13 serisi ile birebir aynı diyebilirim.
    8-Menüler daha ayrıntılı olmuş.Pek çok bilgiyi direk görebiliyorsuz.pratik modlar,skilller,kontroller ve sevinçlerin nasıl yapılacağı direk eklenmiş.
    9-Formalarda hareketlenmeler görülüyor.Forma detayları arttırılmış.
    10-Top toplayıcı çocukların olduğu belirtilmişti sanırım yeni nesile eklenmiş.
    11-Maç arası önemli pozisyonları gösteriyor..Eskiden tek pozisyonu gösterir geçerdi.
    12-Squad menüsüne girmeden direk oyun durdurulup formasyon değiştirilebiliyor sağ analog ile.
    Oynanabilirlik
    1-Degajlara kafa vurup direk kaleciyle karşı karşıya kalma hatasıyla karşılaşmadım şimdilik.
    2-Top fiziği geliştirilmiş (degajlarlarda topun dönmesi,şutlar ve pasların ağırlığı)
    3-Animasyonlar arttırılmış daha yumuşak hale getirilmiş,oyuncu dönüşleri daha insansı olmuş giderken birden bire duramıyorsunuz,kendinizi öne atınca birden geri dönemiyorsunuz,ama driplinge kalkarken birden hızlanabiliyor)
    4-Omuz omuza mücadeleler dengelenmiş..
    5-Kaleciler zaten iyiydi daha iyi olmuş.Fakat şutlar gelişme gösterince farklı goller yiyebiliyorlar.
    6-Yapay zeka geliştirilmiş.Oyunda sizin defansta çok büyük baskı yapıyorlar birden topu ileri atıp çıkayım olmuyor cok zorluyor (bu iyi olmuş millet hep direk topu forvete ulaştırır yada kanatlara indirir hızlı hızlı kontraya çıkmaya calısırlardı.)
    7-Oyun kurma zorlaşmış rahat rahat pozisyon kuramıyorsunuz..
    8-Kartlar fauller tepkiler aynı gibi ama omuz omuza mücadelelere izin veriyor ufak tefek farklılklar var mesele omuzomuza mücadeleden çıkınca bir şey yok gibisinden elleri iki yana kaldırma falan var.)
    9-İmpact engine hataları yine görülmekle birlikte azaltılmış gibi.
    10-Pratik mod alıştırmaları çok geliştirilmiş yeni alıştırmalar eklenmiş.
    11- Momentum etkisi azaltılmış gibi geldi.
    12-Eskisi gibi forvet ve kanatlar cok fazla müdahale edip topu kapamıyor..defans ve orta saha daha rahat topu alıyor.
    13-Oyuncuları kontrolsüz kullanınca hatalar affedilmiyor oyuncu ağırlaşınca rakibin atacağı L1-Ara pası ile arkaya top atmak cok daha kolay olmuş kanaatimce.Ama dengeli yönetirseniz defansı arkaya atılan topları pique falan rövaşata ile çıkardığına tanık oldum.
    14-Rakip cok hızlı atağa kalkınca orta saha ve defans aşırı hızlanıp arkadaş müdahalede bulunuyor..Bu biraz abartı olmuş.
    15-Pas yollarını kapatmak zorlaşmış.Pas yollarını kapatmak yerine çoğunlukla müdahale etmemizi istiyor ama bu seferde müdahaleyi tam yapamayınca geri döner yetişirim olayı bitmiş.Dönüp gelene kadar top başka yerlere gidiyor.Top ayağınızdayken geri dönerim topu tutarım vs olaylarıda zorlaşmış..Oyuncular cok agır çünkü.
    16-Kafa toplarına denge gelmiş ibrahimoviçin yanından messi yükselip vurabilirdi bazende olsa şimdi bu durumla hiç karşılaşmadım..
    17-Kafa toplarına vurunca eskiden genelde senin adamına indirirdi.Şimdi duruma göre boş alana bile atıyor.
    18-Duran toplara ortaya biraz fazla basınca uçar giderdi şimdi sizin basışınıza göre mesafeyi ayarlıyor.
    19-Kaleciler artistlik paslarla top çıkarabiliyor.Mesela top dibine girerek döndürerek pası defansına bırakabiliyor.
    20-Stoperleri ve defansı kontralarda geri çekin az ileri bile sürseniz dönene kadar iş işten geçiyor.
    21-Freekicklerde baraj dışındaki oyuncular saçma sapan yer tutuyor.
    22-Pasları atmak daha zor eskisine göre.
    23-Futbolcu boyları biraz arttırılmış animasyonlarla desteklenince daha güzel görüntüler ortaya çıkıyor.
    24-Oyuncular ağırlaşmış,oyun akıcılaşmış ama yavaşlamış bir miktar özellikle utde daha rahat hissediliyor artık ut pace ağırlıklı bir mod olmaktan bir nebze kurtulmuş gibi.
    25-Atılan paslarda topları ayağından eskisine göre biraz daha açıyorlar.eskiden olsa biri gelir alır ama oyuncuların refleksleri azaltıldığından müdahale edemiyorlar.
    26-Ceza sahası dışından vurulan toplar birşekilde defansa çarpardı,önü açıksa bir şekilde kaleye gidiyor.

en önemlilerinden birisi
    Pasları atarken eskiden bu pas adama gitmeden rakip müdahale eder dediğiniz paslara rakip müdahale edemiyor o yüzden pasları riskli yerlere atmayı deneyin bence oyun anlayışı da buna paralel değişmiş illa geniş yerlere pas atmak zorunda kalmıyorsunuz...Yoksa başka türlü atak yapılmıyor baya zorladı beni başlarda..Yeni yeni açılıyorum..Ayrıca hızlı koşma tuşu neredeyse kullanılmayacak bir tuş haline gelmiş.Hızlı koşmaya basınca oyuncu sanki sağ analogu itmişcesine topu acıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 10 Eylül 2013; 21:06:35 >

• Pes daha iyi
  • Evet gene geldi bir Pes ci pesi savunmaya
  • Oyunla ilgili söylenebilecek en kesin şey artık gücün hızın önüne geçtiğidir. Pacewhore takımlar ile iş yapmayı düşünmeyin UT de, Aubemeyang, Agbonlahor türevi oyuncular kesinlikle çok yetersiz kalacak. Work rate ve güç bence FIFA 14 için her şey. Vidal, Yaya Toure, Kompany, Ibrahimovic, Lewandowski, Cavani gibi oyuncuların bir hayli pahalı olacağını düşünüyorum UT de. Şutlar mükemmel olmuş. Ara paslar ezberden gidiyor FIFA 13 te o giderilmiş artık çok umulmadık paslar çıkabiliyor. Havadan ara pasın etkisi azaltılmış. Slide tackle daha gerçekçi ve zorlaştırılmış.

Tavsiye : Oyunu kesinlikle ama kesinlikle analog ile oynayın. Yön tuşları veya klavye ile oynarsanız şansınız yarı yarıya azalır, top hakimiyeti zor ancak başarılırsa çok rahat çalımlar atılıyor.
  • Analog ile oynamaya alışamadım alışşsam iyi olurdu da işte olmuyor 2 tane analog parcaladım alıscam diye.Dahada girmem o işe zor mor idare edicek artık.Analog ile alıssaydım manuel oynardım hep
  • beyler..oyun çok güzel olmuş

yalnız saha hoşuma gitmedi benim de umarım demodur diye..

oyuncuların fizikleri biraz daha geliştirilmiş ve top da pesten alıp biraz daha iyisini yapmışlar gibi olmuş..

pes 2014 demoya kadar kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu fifa 14 demo diyebilirim
  • ibra'nın kafaya nerf falan gelmesi lazım her kafa vurduğu gol menü hoşuma gitti haraket yapımı kolaylaştırılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo10

Buyrun Plase Şuta bakın. Adamın Finesse Shot traiti yok. Şut gücü 50 ve gol??

http://www.youtube.com/watch?v=H3AxunmGaZo&feature=youtu.be

Kalecilerin az daha iyi olması gerekiyor

bir de buna bak derim hocam

http://www.youtube.com/watch?v=LunzJHD8crw

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Bu ne abi ?

Demo'yu oynadınnı acaba ? her konuya aynı resmi koymuşsun. Oyun daha demo ve demo olduğu halde gözle görülür farklar var fifa 13'e göre.

Görüntüden bahsediyorum ben oynanıştan değil. Evet oynadım ve gameplayden bi sıkıntım yok.

• 1-ya benim gözlerde sorun var yada çimler çok kötü
    2-o nasol bi top sesidir öyle
    3-fifa13 le alakası yok bu oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsPraNo

quote:

Orijinalden alıntı: rambo10

Buyrun Plase Şuta bakın. Adamın Finesse Shot traiti yok. Şut gücü 50 ve gol??

http://www.youtube.com/watch?v=H3AxunmGaZo&feature=youtu.be

Kalecilerin az daha iyi olması gerekiyor

bir de buna bak derim hocam

http://www.youtube.com/watch?v=LunzJHD8crw

Gerçekte yapan vardı bunu

• oyunun özü lt ve rt tuşları şut dışında hemen hemen kullanılmayacak dereceye gelmiş. koşma tuşunu kolay kolay kullanamıyorum.top kontrolü gerçekten zor. çimler berbat bu arada.en son fifa 10 da böyleydi pcde.alışmak lazım.çok büyük farkı var 13ten bence.
  • Arkadaşlar ancak deneme şansı buldum.Sabahtan beridir yorumlarla yetindim ama gerçekten bu oyunun FİFA13 ile alakası yok!!!!!!İnanılmaz gerçekçi olmuş.Top kontrolleri olsun ,adamların esneklikleri olsun,sut çekerken topun gidişi olsun çok gerçekçi ama baya zorlaşmış oynaması.En sevindiğim özellikte skill tuşunu kullanmadan sadece sağ analog ile skileri yapabiliyorsunuz.Koşma tuşunu az kullanmak gerekiyor çünkü bastığın anda topu ileri atıyor koşabilmek için ki buda bence son derece gerçekçi.....
  • Beyler çimler tam sürümde değişecektir , böyle kalacağını sanmıyorum.

Oyunda iyileştirilmesi gereken kaleciler değil , plase şutlarıdır.Plaseler Fifa 12 de ki haline döndü , artık karşı karşıyada aklını kullanan gol kaçırmaz her vurduğun plase gol oluyor.

Oyuna gerçekçilik katmak istemişler ve başarılı olduklarını düşünüyorum , aniden depara kalkarken çömelerek hızlanmaya çalışıyor ve bu yüzden de topu ayağından açıyor ama bunun hızlandıktan sonra olmaması lazım , ona ayar çekerlerse iyi olur.

Bariz hatalar var oyunda ama bu hataların tam sürümde olmayacağını düşünüyorum.
  • ben ps3 demosunu bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.