Şimdi Ara

FİFA 14 DEMO İLK İZLENİMLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
2
Favori
6.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİFA 14 DEMO yayınlandı.İlk izlenimlerimizi burada paylaşalım...

Miayke arkadaşımızın ilk yaptığı yorum :

Bugune kadar oynadığım en iyi fifa oyunu diyebilirim. Yeni getirdikleri özellikler tamamen pozitif yönde katkı sağlamış oyuna. Paslar, oyuncuların topa ilk dokunuşu, ikili mücadeleleri, yapay zekanın şaşırtacak seviyede iyi oynayışı, hele o şutlar yok mu off beni benden aldı.
    Şutlar o kadar güzel ki sadece şut çekmek istiyorum oyunda:D Topun fiziği filan harika olmuş çok geliştirmişler. Hakemler artık her topa faul çalmıyor oyuncuların omuz omuza mücadele etmesine izin veriyor. Oyunun artılarını saymakla bitiremem:D
    13 deki ceza sahası dışından vurulan şutların %90i rakip oyunculara çarpmıyor oyuncunun önü açıksa şutunu yolalyaibliyor kaleye doğru. Şutlarda topun falso alması yükselip aşağı inmesi filan gerçekten çok güzel olmuş. Oyuncuların top saklaması, pres yaparken oyuncular ani hareketlerle hızlanması, depara kalkışları, topla dönüşleri filan oldukça gleiştiriilmiş ve göze hoş geliyor. Kaleciler de gözle görülecek kadar geliştirilmiş.

Birde İbrahimovic ve cavani(lavezzi-pastore) ikilisi çok iyi olmuş:D ibra top indiriyor top saklıyor ileride top tutuyor. Lavezzi de arkaya çok iyi sarkıyor, defans oyuncuları kolay kolay yakalayamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonadotropin -- 10 Eylül 2013; 10:40:58 >

• Heycanlandım şimdiYeni kalktım indirmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Heycanlandım şimdiYeni kalktım indirmeye başladım

Ben işte olduğum için indiremiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum....
  • DEMO da Ultimate Team de oynanabiliyormuş!!!!!

mali arkadaşımızın yaptığı yorum :

Bende sizin gibi oyun hızı yüzünden UT yerine Seasons ta takılmaya başlamıştım ocaktan beri deli olup ama Bu sene hem fuarlardaki UT denemeleri olsun hem demo sürümündeki UT demo maçı olsun,gözlemlediğim kadarıyla orda da oyun normal hızında oynanıyor bu sene. geçen sene aşırı şikayet edilmişti bundan,beklenen değişiklik yapılmış gibi. Zaten bu sene strength>pace olmuş. ikili mücadeleler artmış,el kol daha fazla işin içinde. ben bişey yapmadım animasyonları güzel olmuş omuz koyunca falan driblingler daha akıcı olmuş ,animasyonlar yumuşamış ve final sürümünde oyun dinamikleri dahada oturacak buna eminim. şuan bi kaç saçmalamaya sahit oldum(L1 ile o neymarvari fake hareketini top hareketliyken yaptı top açıldı gitti falan :) ama demo sürümü olduğu için normal bunlar. Ben oyunu beğendim. Şutlar daha iyi, L1+ olayı daha dengeli,oyunu geriden kurmak daha önemli hızlı kontrayı çok yüklenmedikçe yemiyorsunuz kolay kolay defanslar silkeliyor adamları. Pc için almamayı düşünenlerdendim PS4 alacağım için ama yine ucuza key alıp oynayacağım UT modundaki değişimler gelişmeler,formation saçmalığının değişmesi kimya stillerinin gelmesi falan denemeye değer görüyorum. en azından aralık ayına kadar beni oyalar.

• Bende denedim top fiziği çok güzel olmuş,oyuncu mücadeleleride güzel sadece çim ve taraftarlar biraz kötü gözüküyor onuda oyunun ayarlarında very high seçeneği olmamasına bağlıyorum full sürümde düzeltirler heralde.Onun dışında gayet güzel.
  • Şu anda twitch te canlı FİFA14 demo var.Bakmak isteyenler...

http://www.twitch.tv/prankedgaming

http://www.twitch.tv/veidar45
  • twitch.tv Prankedgaming den Ultimate maçlarını izliyorum nihayet hızı düzeltmişler.Normal hıza dönmüş harika....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim yorumum: Oyunda tek güç B.Dortmund. Oyuncular olarak; Jesus Navas, Reus ve David Silva. Bu oyuncular cidden paslarıyla, dribblingleriyle ve şutlarıyla olağanüstü şekilde yorumlanabilir. Şu ana kadar J.Navas, Neymar dan daha iyi.
  • Beyler herşey bir kenarada taktıgım olay suan tek şu .Practice arenaya girip su topa bir vurabılırmısınız o nasıl bir ses arkadaş ya .Bir topdan o sesi nasıl çıkartmıslar hayret ediyorum
  • Buyrun Plase Şuta bakın. Adamın Finesse Shot traiti yok. Şut gücü 50 ve gol??

http://www.youtube.com/watch?v=H3AxunmGaZo&feature=youtu.be

Kalecilerin az daha iyi olması gerekiyor
  • Evet kaleciler şok düzeyde kötü bence.Penaltı traji komik bir durum ama saten yannıs yere atlamısın çok koymaması lazım dogru yere atlayıp yesen ozaman dibine kadar haklısın derdim :D

+Skill hareketleri artık rt siz yapılıyor bir kolay lık yapmıs ea busefer.depar ı sadece el hız tusundayken atabiliyoruz.Ama alışkanlık oldugundan rt ye hala basıyorum :D.
    Ve kalecilerin eksilerinden bir tanesi daha bu hareketi yapabilen tum oyuncular kalecıyı gecıyor :S.Yani kaleciyle karsı karsıya kalınsa artık %100 atılır kacırma sansı olmaz :S.13 de ben böyle kalecı geçildiğini hatırlamıyom .İlhan Mansız hareketi(Namı diğer Jay Jay hareketi olarak bilinen hareket deneyin görün her türlü geçiyor bu hareket kaleciyi.Video atıcakdım sağolsun fraps 900 kb cıkardı 12 sanıyeyı :D.ripiyle ugrasmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArkhamAslyum -- 10 Eylül 2013; 14:22:24 >
  • Bale Tottenham'da ?
    Jesus Navas süper , Bale'den bile iyi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 10 Eylül 2013; 14:08:17 >
  • Futbol oyunu değil bu.Resmen futbol.Oyuncunun topu ayağına aldığında ki o hissi bizlere harika ulaştırmışlar.UT'ta bir maç yaptım ve geçen yıl kı gibi olmayacağını rahatlıkla anladım.Pace 90+ olsa bile öyle rüzgar gibi geçemiyorsun savunmanın yanından, top savruluyor falan çok güzel olmuş.Çıktığı an almaya karar verdim.
  • FIFA 13 60 FPS sabit oynuyorken Demo neden kasıyor anlamadım. High Low farketmiyor oyun kasıyor
  • Oyunda oynanış ve menüler dışında hiç bir değişiklik göremedim, ne ara filmler ne oyuncu tartışmaları ne hakem davranışları ne taraftar etkisi hepsi yine 0 ... Grafik olarak 13 daha iyiydi bile diyebilirim. Oynanışa geçersek evet çok çok daha iyi olmmuş , şutlar paslar , ilk kontroller, çalımlar oyunu oynarken size halı sahada gerçekten oynuyormuşçasına heyecanlandırıyor oyun, önde pres yapıyorlar ve eliniz ayağınıza dolaşıyor. Kaleciler de yine çok değişklik yok şutlar çok iyi ama kaleciler bazen saçmalayabiliyor... bence ilk izlenm olarak bunlar vardı oynanış okey ama ggrafik ve arafilmler yine çok kötü...
  • Mükemmel fakat tek eksiği Beşiktaşım yok
  • Arkadaslar ben demoyu goremiyorum.tr hesabimda da uk hesabimda da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen senenin aynısı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalibo

Arkadaslar ben demoyu goremiyorum.tr hesabimda da uk hesabimda da yok

Pc'ye çıktı sadece.PS3 ve Xboxa yarın çıkacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.