Şimdi Ara

fiestada asm şanzuman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
25.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asm vites fiestam var. ya dik yokuşta hafif şanzumana yük binse titreme yapıyor ve hatta uyarı veriyor. servisle konuştum bu şanzumanlarda olur dediler rampada yük bindirmeyeceksin dediler. dedilerde bunu çok sık yaşamaya başladım ne dersiniz

• hocam bende de dizel asm fiesta var arada bi yapıo onu ama hani düz vites arabada düşük viteste olman gerekirken yüksek vitesta olursunya o zaman araba titrer bendeki arada bi o tarz bi durum yasadıgında yapıo.. bence servisten bi ustayla test sürüşüne çıkın o zaman daha net bi sonuç alabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmk

hocam bende de dizel asm fiesta var arada bi yapıo onu ama hani düz vites arabada düşük viteste olman gerekirken yüksek vitesta olursunya o zaman araba titrer bendeki arada bi o tarz bi durum yasadıgında yapıo.. bence servisten bi ustayla test sürüşüne çıkın o zaman daha net bi sonuç alabilirsin..
    benden size tavsiye , asm şanzımanlı araçlarınızı elden çıkarmaya bakın.
  • bu arada asm şanzuman ne oluyor? çok cahiliz, benimki de asm olmasın ( e henüz onbaşıyız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldumlord -- 4 Aralık 2006; 15:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldumlord

bu arada asm şanzuman ne oluyor? çok cahiliz, benimki de asm olmasın ( e henüz onbaşıyız)
    araban ney?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyaypay

araban ney?

Alıntıları Göster
    arabam 2004 fiesta (1.4 comfort benz.)kasım 7 de aldım, yeni yani,
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldumlord

arabam 2004 fiesta (1.4 comfort benz.)kasım 7 de aldım, yeni yani,

Alıntıları Göster
    sanırım auto shift manuel olsa gerek asm nin içılımı :) "salladım"

ama şanzıman bildiğimiz düz şanzıman sadece vitesi sizin yerinize robot atıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENAULT LAGUNA OTOMATİK ŞANZIMAN
    16 yıl önce açıldı
    Astra şanzıman?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sanırım auto shift manuel olsa gerek asm nin içılımı :) "salladım"

ama şanzıman bildiğimiz düz şanzıman sadece vitesi sizin yerinize robot atıyor.

Alıntıları Göster
    neden elden çıkarın dedin ki hocam? ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz sence?
  • quote:

neden elden çıkarın dedin ki hocam? ne gibi sorunlarla karşılaşabiliriz sence?

Alıntıları Göster
    Sıkışık trafiklerde aşırı ısınmadan dolayı sık sık yolda kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

Sıkışık trafiklerde aşırı ısınmadan dolayı sık sık yolda kalırsın

Alıntıları Göster
    ford bile vazgeçti o şanzımandan ,salla gitsin
    biliyorum satıvermek hemen öyle kolay değil ve direkt zarar ettirir ama cidden söylüyorum ilerde belki bize dua etmezsin ama değiştirmezsen forda epeyce bi küfür edersin :), kullandığım için konuşmuyorum sadece duyumlarım böyle onuda belirteyim yanılıyor olabilirim ki inşallah yanılıyorumdur.
  • quote:

biliyorum satıvermek hemen öyle kolay değil ve direkt zarar ettirir ama cidden söylüyorum ilerde belki bize dua etmezsin ama değiştirmezsen forda epeyce bi küfür edersin :), kullandığım için konuşmuyorum sadece duyumlarım böyle onuda belirteyim yanılıyor olabilirim ki inşallah yanılıyorumdur.

Alıntıları Göster
    BENDE GEÇENLERDE 2004 MODEL FIESTA ASM ŞANZUMAN ARAÇ BEĞENDİM 17.000 YTL.YE ALACAKTIM.(ASLINDA MANUELDEN VAZGEÇMEM,SONUÇTA NE OLDUĞU BELLİ)AMA HEVES ETTİK İŞTE...HEM FORUMDA HEMDE DIŞARDA SORUŞTURDUM 1 ALLAHIN KULUDA SORUNSUZ HEMEN AL FALAN DEMEDİ ARAÇ İÇİN ...SERVİSTEN DUYDUĞUMA GÖRE FORDDA DEĞİŞTİRMİŞ BU ŞANZUMANLARIN YENİ VERSİYONUNU AMA ONLARINDA AKİBETİNDEN EMİN DEĞİLLER,HENÜZ ÇOK YENİ ÇÜNKÜ...

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN DENİZ

BENDE GEÇENLERDE 2004 MODEL FIESTA ASM ŞANZUMAN ARAÇ BEĞENDİM 17.000 YTL.YE ALACAKTIM.(ASLINDA MANUELDEN VAZGEÇMEM,SONUÇTA NE OLDUĞU BELLİ)AMA HEVES ETTİK İŞTE...HEM FORUMDA HEMDE DIŞARDA SORUŞTURDUM 1 ALLAHIN KULUDA SORUNSUZ HEMEN AL FALAN DEMEDİ ARAÇ İÇİN ...SERVİSTEN DUYDUĞUMA GÖRE FORDDA DEĞİŞTİRMİŞ BU ŞANZUMANLARIN YENİ VERSİYONUNU AMA ONLARINDA AKİBETİNDEN EMİN DEĞİLLER,HENÜZ ÇOK YENİ ÇÜNKÜ...

Alıntıları Göster
    allaha şükür daha bi sorun çıkarmadı neyse maşallah dyelim umarım bişey gelmez başımıza şanzımandan dolayı..

• quote:

allaha şükür daha bi sorun çıkarmadı neyse maşallah dyelim umarım bişey gelmez başımıza şanzımandan dolayı..

Alıntıları Göster
    amin!!!
  • quote:

amin!!!

Alıntıları Göster
    bu asm ler sorunlu herkes şikayetçi hele sıkışık trafikte kalınca iice sinirleri bozuluyo milletin eğer zarar etmeden elden çıkarabilirsen çıkar çünkü başın ağrımaz düz fiesta al tabi gene sen bilirsin ama benden sölemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

bu asm ler sorunlu herkes şikayetçi hele sıkışık trafikte kalınca iice sinirleri bozuluyo milletin eğer zarar etmeden elden çıkarabilirsen çıkar çünkü başın ağrımaz düz fiesta al tabi gene sen bilirsin ama benden sölemesi

Alıntıları Göster
    walla bende ankaradayım ya malum ankaranın trafiği istanbul kadar olmasa da sorunlu trafik..
    umarım içimde patlamaz bu asm

• quote:

walla bende ankaradayım ya malum ankaranın trafiği istanbul kadar olmasa da sorunlu trafik..
    umarım içimde patlamaz bu asm

Alıntıları Göster
    beyler bu şanzuman problemi sadece forddamı yaşanıyor örneğin toyota multimode şanzuman için ne düşünürsünüz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

hocam benim arabam 2006 model makyajsız kasa tdci 1.4 asm şanzuman comfortline fiesta. 13 000 km de . değişeni yok ekstra olarak çelik jantları var. sence kaça gider

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

beyler bu şanzuman problemi sadece forddamı yaşanıyor örneğin toyota multimode şanzuman için ne düşünürsünüz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

toyotayı bilmiyorum ama benzer sistem (otomatikleştirilmiş manuel şanjıman) mitsubishi colt ta da var. amt diye geçmekte.

50000 km yi geçen arkadaşlar var. daha bir sorun yaşamadılar. ben 18000 km deyim istanbulda yaşıyorum. henüz bende bir soruna rastlamadım. ki hemen hemen hergün dur kalk trafikte sürüyorum arabayı.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Aralık 2006; 10:47:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

toyotayı bilmiyorum ama benzer sistem (otomatikleştirilmiş manuel şanjıman) mitsubishi colt ta da var. amt diye geçmekte.

50000 km yi geçen arkadaşlar var. daha bir sorun yaşamadılar. ben 18000 km deyim istanbulda yaşıyorum. henüz bende bir soruna rastlamadım. ki hemen hemen hergün dur kalk trafikte sürüyorum arabayı.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    Ben ciddi olarak almayı düşünürken bir arkadaşın aracılığıyla ford servisindeki bir ustaya sordurmuştum asm şanzumanı,fordda sorunsuz çıkmayanı yok gibiymiş ve servis maliyetleride manuele göre 2-3 misliymiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN DENİZ

Ben ciddi olarak almayı düşünürken bir arkadaşın aracılığıyla ford servisindeki bir ustaya sordurmuştum asm şanzumanı,fordda sorunsuz çıkmayanı yok gibiymiş ve servis maliyetleride manuele göre 2-3 misliymiş...

Alıntıları Göster
    niye yalan söyleyeyim bilmeden aldım ama sanırım engeç bahara satarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.